Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

alan_kardec
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la alan_kardec » 01 jun 2010, 15:02

Ko o čemu, vojnik o skraćenju, **** o poštenju, a baba o uštipcima. :D

p.s.

Inter poslao zvaničnu ponudu za Beniteza??!
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 01 jun 2010, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 01 jun 2010, 15:10

Ne zelim da blatim Gerrarda jer je dio Liverpoola isto kao sto je Lucas dio Liverpoola i kako stvari stoje jos dugo ce biti dio liveproola.. To sto se neki navijaci livepoola podsmjehuju nasim igracima i vrjedjaju ih samo pokazuje njihovu ocajnost.. Mi dobijamo max 15 miliona zadnjih godina za prelazne rokove i dobro je sto smo doveli i ovo sto imamo, trebamo biti prezadovoljni kad pogledamo kako neki klubovi trguju.. Cuj ako benayonu nevalja frizura neko ga gleda drugacije.. Kao da Benitez nebi doveo Slvu, Matu, Ardu, Villu da ima sredstva.. vec 3 sezone covjek gana sredstva za silvu ali nedaju ameri.. Smo sto su neki ljudi coravi i nezadovoljni misle da su njihovi ocajni stavovi pravi..

Ako zelimo vrh moramo imati vrhunska pojacanja koja ce finansirat vlasnici kluba.. Umjesto da nam daju pare za transfere oni otplacuju svoje dugove i u tom grmu lezi zec! ev jedan link da vam otvori oci:

http://www.empireofthekop.com/anfield/?p=15807
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 jun 2010, 15:15

reds je napisao/la:
YNWA je napisao/la: a ne traziti krivca u lukasu, jer je ovaj polovnjak, a mnogi to rade, svi mi dobro znamo da lukas nije neki veliki igrac, i nikad nece bi biti, ali ne mogu ga kriviti za losu sezonu kluba zbog toga, jer on nije krivac
Krivci su vlasnici pa onda Rafa,pa tek onda igrači.
ma lucas je najmanji krivac u svemu tome. rafa i ameri iskreno ne zna se ko je gori ne bi ja njih nesto razdvajao previse mogu oni u isti koš
You are someone else I am still right here

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 jun 2010, 15:19

Prica se da Rafic dobija po 15 miliona svaki prelazni rok pa mi nekako ne ide u glavu Aquilani 20 miliona , Keane takodjer , pa me zanima kada dobije 15 miliona jeli ostalih 5 miliona iz svog dzepa daje ili je nesto drugo u pitanju 8-)

Ali mi pricamo u prazno on ima REZULTATE kao sto sam kaze 8-)

Covjek ni lp nije uspio izboriti a prica da ima rezultate , ako sa ovim timom to nije uspio e onda stvarno ne znam sta njemu treba da bi napravio konkurentan tim ... kad god pogrijesi u transferu on nije htio ovog , onog i sve se u krug vrti !

Jasno mi je da su Arsenal ,United i Chelsea ispred , ali Villa i Tottenham e to vec nije stvar Amera nego Beniteza i njegove defanzivne formacije !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 01 jun 2010, 15:32

Reina
Jonhson, Carragher, Agger, Insua
Mascerano, Aquilani, Kuyt, Riera, Benayoun, Gerrard, Babel
Torres
otprilike sam stavio igrace, koji su za svaki respekt. Necu da spominjem povrede i tako te detalje, jer me to ne interesuje. Samo ocu da kazem, ako ovaj sastav nije za respect onda neznam sta jeste. Mozda se neki nece sloziti sa izborom igraca ali to je otprilike to. Znaci jedno je sigurno. "Strucni stab " LFC-a ne funcionise
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 01 jun 2010, 15:35

LFC_LAVOV je napisao/la:Reina
Jonhson, Carragher, Agger, Insua
Mascerano, Aquilani, Kuyt, Riera, Benayoun, Gerrard, Babel
Torres
otprilike sam stavio igrace, koji su za svaki respekt. Necu da spominjem povrede i tako te detalje, jer me to ne interesuje. Samo ocu da kazem, ako ovaj sastav nije za respect onda neznam sta jeste. Mozda se neki nece sloziti sa izborom igraca ali to je otprilike to. Znaci jedno je sigurno. "Strucni stab " LFC-a ne funcionise
Nikad u LFC-u problem nije bila prva postava, s njom smo se igrali s man utdom, realom, chelseaom i ostalim ekipama...kad bi samo jednu sezonu transfer budget bio rafi dvocifren, tj. da ne mora provadat' da nekog dovede lfc bi bio puno konkurentniji u ligi..ovako ako se 3-4 igraca povrede na duze vremena, zajebi sezonu.. :roll:

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 01 jun 2010, 15:40

Vjeruj da je mogao i imao prilika dovesti igrace, odnosno dovodio je. Davao im sansu "jedva". Tek tako se rijesiti Petera Croucha, Robbiea Keana i ne kolicine igraca jos (ne padaju mi napamet trenutno svi) To ocu da kazem, nemoze on tek tako da se otarasi igraca, a zna npr da klub finansiski nije jak kao npr. Chelski. Riise-a prodat, znaci plako sam kada se to desavalo, jaceg lijevog beka nije bilo. Igra za klub srcem, volio navijace. Sve su to sitne stvari koje cine raspad sistema, a kojih celavac, debeli nije svijestan
TM '87

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 jun 2010, 15:44

Kako kod okreneš problem je u Benitezu, došlo vrijeme za promjene. Pitanje je samo koga dovesti umjesto njega. Koji su to manageri slobodni i mogli bi poslužiti kao dugoročno riješenje?
Što se pojačanja tiče, nema se para, šta da vam kažem. Šta je sa Liverpoolovom omladinskom školu, ima li tu koji perspektivan igrač kojeg bi se moglo forsirati?
YNWA!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 01 jun 2010, 15:57

Ima igraca i bice mladih igraca, samo sto je debil otjerao i vucara po posudbama nevjerovatnog igraca, mislim na Nemetha, a igra N'Gog koji veze nema, doduse mlad je jos. Misljenja sam koga god bi doveli da bi bio dostojna zamjena za debelog.
TM '87

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 01 jun 2010, 16:04

LFC_LAVOV je napisao/la:Vjeruj da je mogao i imao prilika dovesti igrace, odnosno dovodio je. Davao im sansu "jedva". Tek tako se rijesiti Petera Croucha, Robbiea Keana i ne kolicine igraca jos (ne padaju mi napamet trenutno svi) To ocu da kazem, nemoze on tek tako da se otarasi igraca, a zna npr da klub finansiski nije jak kao npr. Chelski. Riise-a prodat, znaci plako sam kada se to desavalo, jaceg lijevog beka nije bilo. Igra za klub srcem, volio navijace. Sve su to sitne stvari koje cine raspad sistema, a kojih celavac, debeli nije svijestan
1. Crouch je otis'o jer su mu iz PORTSMOUTH-a ponudili vecu platu nego sto je imao u lfc, a uprava naseg kluba nije bila spremna povecat' mu platu
2. Keane je dosao za istu svotu za koju je dosao, a za ono malo vremena nije Bog zna sta pokazao..
3. Riise je otisao nakon sezone u kojoj je bio u najmanju ruku katastrofalan sam nas je izbacio iz LP i FA kupa svojim golovima(i meni je zao sto je otisa'o al' jbj ga..)

Ne zaboravi da je prije debelog celavca lfc bio ispodprosjecan evropski klub sa bogatom tradicijom(nesto k'o sto je benfica danas..) prije njegovog dolaska i samo zahvaljujuci njemu je 90% koji sad pljujete po njemu pocela navijati za lfc..
@hoplit imamo 1-2 domacih igraca koji obecavaju, te 4-5 mladica od kojih se ocekuje mnogo a doveo ih je "debeli celavac" vecinom za mizernu svotu (Pacheco, Sterling, Ayala, Bruna...)
Primjer San Jose, dosao za par stotina hiljada funti, a otisao za 2.6mil...
LFC_LAVOV je napisao/la:Ima igraca i bice mladih igraca, samo sto je debil otjerao i vucara po posudbama nevjerovatnog igraca, mislim na Nemetha, a igra N'Gog koji veze nema, doduse mlad je jos. Misljenja sam koga god bi doveli da bi bio dostojna zamjena za debelog.
ahahahahahahah...Taj nevjerovatni igrac je postigao ako se ne varam 8 golova u grckoj ligi gdje sjedi na klupi, bas je "nevjerovatan" :lol:
Od N'goga nije bolji ni taj Nemeth ni Pacheco, jer su obojica dobri igraci kada igraju za rezerve, dok je N'gog u rezervama uvijek bio za klasu bolji od ostalih pa ti vidi..

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 01 jun 2010, 16:13

1. Zato mu nije ponudjena placa, zasto je pusten samo radi toga. Smatran je promasajem,a sada u Tottenham igru baziraju na njemu.
2. Zasto je za samo 6 mjeseci pusten R.K. Zar nije trebalo dat covjeku bar jednu cijlu sezonu3
3. Zbog jedne lose sezone tjera se igrac kao da nikad nije dao nista klubu... ??

Sto se Liverpoola tice navijam mnogo duze neko do ere osvajanja likge prvaka, mada ima i takvih ali neka ih naravno, nemam nista ni protiv koga.

A kolko je dao N'Gog golova ove sezone ? samo mi daj taj odogovor

Hvala :mrgreen:
TM '87

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 01 jun 2010, 16:29

LFC_LAVOV je napisao/la:1. Zato mu nije ponudjena placa, zasto je pusten samo radi toga. Smatran je promasajem,a sada u Tottenham igru baziraju na njemu.
2. Zasto je za samo 6 mjeseci pusten R.K. Zar nije trebalo dat covjeku bar jednu cijlu sezonu3
3. Zbog jedne lose sezone tjera se igrac kao da nikad nije dao nista klubu... ??

Sto se Liverpoola tice navijam mnogo duze neko do ere osvajanja likge prvaka, mada ima i takvih ali neka ih naravno, nemam nista ni protiv koga.

A kolko je dao N'Gog golova ove sezone ? samo mi daj taj odogovor

Hvala :mrgreen:
1. Rafa ga je htio zadrzat', to je x puta rek'o al' Crouch je trazio vecu platu, pa je otisao dalje..
2. Zato sto ga Rafa nije ni htio dovest'..
3. Jbg, tako je kako je, opet kazem i ja bi volio da je ost'o :D

Ja mislim 4, nisam siguran :) ..al' po meni je on nase najvece pojacanje, jer je odigrao veliki broj utakmica i stekao iskustva tako da bi sljedece sezone mogao biti bolji igrac, istog sam misljenja da ce biti i sa Insuom..

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 01 jun 2010, 16:49

aquilanija nismo platili 20 miliona vec 17 miliona i to 11+ 6 m nakon 50 nastupa ja mislim.. od prodaje alonsa smo kupili glena za 18 miliona i aquilanija koji je imao problema sa povredama i bolestima.. Torresa je najvise placen igrac liverpoola mislim oko 19.5 miliona da smo ga doveli a sada sigurno vrijedi preko 50.. isto alonsa doveli za male pare a prodali ga za 3 puta vecu cjenu.. sta je sa reinom?? koliko on sada vrjedi 3 puta vise nego kad je doveden ,.. nije sve tako crno, ne mozes uvijek pogodit sa pojacanjima koja kostaju oko 10 miliona..

Mislim da je rafa dobar strucnjak i takticar medjutim da nema dovoljno sredstava da realizuje svoje zamisli..
Rafa treba da ode jer nam je obecao 4tu poziciju a nije ispunio obecanje..Promjene u klubu trebaju da pocnju od odlaska amera pa onda Rafinog odlaska.. Nama treba menager koji ne puca na visoko vec pravi od mladih zvijezde tipa wenger ili martin onil..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 01 jun 2010, 17:53

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ne zelim da blatim Gerrarda jer je dio Liverpoola isto kao sto je Lucas dio Liverpoola i kako stvari stoje jos dugo ce biti dio liveproola.. To sto se neki navijaci livepoola podsmjehuju nasim igracima i vrjedjaju ih samo pokazuje njihovu ocajnost.. Mi dobijamo max 15 miliona zadnjih godina za prelazne rokove i dobro je sto smo doveli i ovo sto imamo, trebamo biti prezadovoljni kad pogledamo kako neki klubovi trguju.. Cuj ako benayonu nevalja frizura neko ga gleda drugacije.. Kao da Benitez nebi doveo Slvu, Matu, Ardu, Villu da ima sredstva.. vec 3 sezone covjek gana sredstva za silvu ali nedaju ameri.. Smo sto su neki ljudi coravi i nezadovoljni misle da su njihovi ocajni stavovi pravi..

Ako zelimo vrh moramo imati vrhunska pojacanja koja ce finansirat vlasnici kluba.. Umjesto da nam daju pare za transfere oni otplacuju svoje dugove i u tom grmu lezi zec! ev jedan link da vam otvori oci:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 jun 2010, 17:55

Ja bih bio najzadovoljni sa O'Neilom.
FK Pjetlovi

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 01 jun 2010, 18:12

RA. je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ne zelim da blatim Gerrarda jer je dio Liverpoola isto kao sto je Lucas dio Liverpoola i kako stvari stoje jos dugo ce biti dio liveproola.. To sto se neki navijaci livepoola podsmjehuju nasim igracima i vrjedjaju ih samo pokazuje njihovu ocajnost.. Mi dobijamo max 15 miliona zadnjih godina za prelazne rokove i dobro je sto smo doveli i ovo sto imamo, trebamo biti prezadovoljni kad pogledamo kako neki klubovi trguju.. Cuj ako benayonu nevalja frizura neko ga gleda drugacije.. Kao da Benitez nebi doveo Slvu, Matu, Ardu, Villu da ima sredstva.. vec 3 sezone covjek gana sredstva za silvu ali nedaju ameri.. Smo sto su neki ljudi coravi i nezadovoljni misle da su njihovi ocajni stavovi pravi..

Sve receno...

Treba naglasiti da su Dani Alves(sevilla), Vidic(spartak) i Villa(jos dok je bio u Zaragozi) bili prvi izbor Beniteza a "samo" radi par miliona koje uprava nije dala nisu dosli...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 jun 2010, 18:21

Dobro, da je Villa došao prije 5 sezona, onda bi dolazak Torresa bio naučna fantastika.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 jun 2010, 19:04

Magath ;)

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 jun 2010, 21:26

fanatic je napisao/la:
LFC_LAVOV je napisao/la:Vjeruj da je mogao i imao prilika dovesti igrace, odnosno dovodio je. Davao im sansu "jedva". Tek tako se rijesiti Petera Croucha, Robbiea Keana i ne kolicine igraca jos (ne padaju mi napamet trenutno svi) To ocu da kazem, nemoze on tek tako da se otarasi igraca, a zna npr da klub finansiski nije jak kao npr. Chelski. Riise-a prodat, znaci plako sam kada se to desavalo, jaceg lijevog beka nije bilo. Igra za klub srcem, volio navijace. Sve su to sitne stvari koje cine raspad sistema, a kojih celavac, debeli nije svijestan
1. Crouch je otis'o jer su mu iz PORTSMOUTH-a ponudili vecu platu nego sto je imao u lfc, a uprava naseg kluba nije bila spremna povecat' mu platu
2. Keane je dosao za istu svotu za koju je dosao, a za ono malo vremena nije Bog zna sta pokazao..
3. Riise je otisao nakon sezone u kojoj je bio u najmanju ruku katastrofalan sam nas je izbacio iz LP i FA kupa svojim golovima(i meni je zao sto je otisa'o al' jbj ga..)

Ne zaboravi da je prije debelog celavca lfc bio ispodprosjecan evropski klub sa bogatom tradicijom(nesto k'o sto je benfica danas..) prije njegovog dolaska i samo zahvaljujuci njemu je 90% koji sad pljujete po njemu pocela navijati za lfc..
@hoplit imamo 1-2 domacih igraca koji obecavaju, te 4-5 mladica od kojih se ocekuje mnogo a doveo ih je "debeli celavac" vecinom za mizernu svotu (Pacheco, Sterling, Ayala, Bruna...)
Primjer San Jose, dosao za par stotina hiljada funti, a otisao za 2.6mil...
LFC_LAVOV je napisao/la:Ima igraca i bice mladih igraca, samo sto je debil otjerao i vucara po posudbama nevjerovatnog igraca, mislim na Nemetha, a igra N'Gog koji veze nema, doduse mlad je jos. Misljenja sam koga god bi doveli da bi bio dostojna zamjena za debelog.
ahahahahahahah...Taj nevjerovatni igrac je postigao ako se ne varam 8 golova u grckoj ligi gdje sjedi na klupi, bas je "nevjerovatan" :lol:
Od N'goga nije bolji ni taj Nemeth ni Pacheco, jer su obojica dobri igraci kada igraju za rezerve, dok je N'gog u rezervama uvijek bio za klasu bolji od ostalih pa ti vidi..
nemeth je postigao 3 gola i to u prvih nekoliko kola, ali onda se povrijedio i nije dugo igrao, nista cudno za njega, gori je od torresa kada su u pitanju povrede

potpis
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jun 2010, 00:08

Kaže Heri da je Joe Cole već dogovorio sa nekim klubom i da će iz Chelsea, možda Liverpool. Potajno se nadam :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.