9 utakmica ...elninho_resTO je napisao/la:znal iko tacno kolko je odigro maletic za repku tekmu,ja se sjecam da je pozivan jedno vrijeme al nezz kolko je tacno puta odigro i nivo na kojem je odigro,ovako u klubovima je dosta dobro igro i bio bi odlicno pojacanje
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Momak je stvarno solidno igrao i za reprezentaciju,iskusan je,i mogao bi pomoci u Evropskim utakmicama...Mada i ja cisto sumnjam da ce doci u tako slab klub 

Obećao je jedan GOSPODIN postaviti na FKŽ.comBlueIsTheColor je napisao/la:Hej ljudi, jel neko zna gdje ima skinuti novu verziju pjesme "Naprijed Zeljo, ceto plava", onu sa onim salalalalala Zeljeznicar?to je ona ciji se dio pusta kad zabijemo u Dolini...

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- elninho_resTO
- Kontakt:
hvala za info o maleticu....al kako ces ti rec ovo za slab klub,pa to je cena trebo reckonobar je napisao/la:Momak je stvarno solidno igrao i za reprezentaciju,iskusan je,i mogao bi pomoci u Evropskim utakmicama...Mada i ja cisto sumnjam da ce doci u tako slab klub

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
konobar je napisao/la:Momak je stvarno solidno igrao i za reprezentaciju,iskusan je,i mogao bi pomoci u Evropskim utakmicama...Mada i ja cisto sumnjam da ce doci u tako slab klub

1996
-
- Kontakt:
Radan, Spalevic i Maletic, jos fali Ailton
Pa dobro,nemogu reci da je jak klub,necemo se lagatielninho_resTO je napisao/la:hvala za info o maleticu....al kako ces ti rec ovo za slab klub,pa to je cena trebo reckonobar je napisao/la:Momak je stvarno solidno igrao i za reprezentaciju,iskusan je,i mogao bi pomoci u Evropskim utakmicama...Mada i ja cisto sumnjam da ce doci u tako slab klub![]()

Nisam upoznat sa Spalevićem, je li nešto on uradio, jer koliko vidim po vašim komentarima sigurno jeste 

cassanova je napisao/la:Splalevića što dalje od svetinje....
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nisam ni ja,ali eto...Mozda i jest,sigurno je zabio koji gol na Grbavici,pa ga ne pamte po dobrome...Omar500 je napisao/la:Nisam upoznat sa Spalevićem, je li nešto on uradio, jer koliko vidim po vašim komentarima sigurno jeste
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
To nacionalisticko smece nam ne treba u multinacionalnom klubu... da je c. ronaldo ne treba nam...konobar je napisao/la:Nisam ni ja,ali eto...Mozda i jest,sigurno je zabio koji gol na Grbavici,pa ga ne pamte po dobrome...Omar500 je napisao/la:Nisam upoznat sa Spalevićem, je li nešto on uradio, jer koliko vidim po vašim komentarima sigurno jeste
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Jeste papak, ali papak koji zna zabiti gol. Kao igrac je predobar, a to ponasanje... manje-visekonobar je napisao/la:Nisam ni ja,ali eto...Mozda i jest,sigurno je zabio koji gol na Grbavici,pa ga ne pamte po dobrome...Omar500 je napisao/la:Nisam upoznat sa Spalevićem, je li nešto on uradio, jer koliko vidim po vašim komentarima sigurno jeste

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Tri prsta ovo, ono ...Omar500 je napisao/la:Nisam upoznat sa Spalevićem, je li nešto on uradio, jer koliko vidim po vašim komentarima sigurno jeste

1996
Zeba....Admiral_TM87 je napisao/la:Radan, Spalevic i Maletic, jos fali Ailton
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
opet se g0vnar poceo spominjati...divno
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Kada je to bilo i je li bilo u Lukavici ili na Grbavici? I gdje igra sada, u Olimpiku?
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Zeba najjaci... za svu cetvoricu gore navedenih je Bekric...1921 je napisao/la:Zeba....Admiral_TM87 je napisao/la:Radan, Spalevic i Maletic, jos fali Ailton

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Ima mu ko i reci...Njegova stvar kako ce proslavljati golove i tak to,ha ya...Seyo_TM je napisao/la:opet se g0vnar poceo spominjati...divno