FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amire sretno. Ostaje zal sto jos nije ostao kod nas ali eto, svako ima svoje interese i ovo je mozda i najbolji scenarij. Opet i Zuban je ispao korektan jer nije aktivirao klauzulu vec je isposlovao vecu svotu novca. U svakom slucaju Amire majstore hvala ti i sretno!
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
jašta je. ne budite djeca.carsijaba je napisao/la:Amiru želim sreću i da postane veliki fudbaler. Način na koji prodajemo mlade talentovane igrače mi se ne sviđa. Sada me interesuje, kolika li je otkupna klauzula u ugovoru Žerića, Mujagića...Hoćemo li na kraju i za njih uzimati siću i govoriti da su roditelji krivi? Amir je otišao za 2,6 puta manju cifru od Cimirota, a momak je već na njegovom nivou, ako ne i bolji
Ma nije mi sto ide, neka ide, nisu ni uslovi pod kojima ide toliko loši -super je napisao/la:500k eura + 20% od sledeceg transfera
ako baš tako misle roditelji, on, menadžer...
Ali vala hebo ga više i ovi "sporovi"!
Mislim da neko ovim našim u klubu treba objasniti da se malo povežu i
sa nekim od menadžera koji prodaju - posluju po npr Austriji, Svicarskoj...
Ako Višća onako igra a ne može se prodati npr ni u jedan od tri najveća Turska kluba,
onda vala **** ga...
Doke će ovo ovako ljudi ?
-
- Kontakt:
Daj ba Zubane sje.bat ces sve sto si uradio za ovaj klub.Idi bolan ostvari kakve kontakte u Austriji, Belgiji..yebo te taj ciganski fudbal u Turskoj, jedna od najgori liga na svijetu.Ovo nek bude lekcija za klub, kad potpisuju ugovor na 5 godina, nek moze vazit pet godina, a ne najveceg talenta nakon dvije godine moramo prodat.
Sretno Amire, ma da si uz boljeg menadzera mog'o ostvarit rekordan transfer pl bih
Sretno Amire, ma da si uz boljeg menadzera mog'o ostvarit rekordan transfer pl bih

-
- Kontakt:
ako ovi pišu rekordan transfer, onda je i više od 500.000 ili to računaju ovaj eventualni procenat
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Eh kad bi neki znali za koje su cifre neki otisli, a za koje pisu da su otisli smijali bi se. Uglavnom ostali momci koji su potpisali za vrijeme ove uprave ne mogu otici za mizeran novac. Ogradili su se na profesionalan nacin.
Ova cifra je tacna kao i procenat.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Samo da nam Tiaga i Mailsona ne uzme pod svoje pa da i oni odu u Tursku.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
TAMAN OVO ZA AMIRA BUDALI MALO BILO.. Jos ovi iz konye sve to lijepo i uredno servisiraju. Amiru sretno ..
Kralj price
Amir je 5 godina mlađi od Cinirota, a za njega je objavljeno da je otišao za 1,3 mil. eura, a za Amira 500 h. eura + 20% od narednog transfera.ChWilla je napisao/la:jašta je. ne budite djeca.carsijaba je napisao/la:Amiru želim sreću i da postane veliki fudbaler. Način na koji prodajemo mlade talentovane igrače mi se ne sviđa. Sada me interesuje, kolika li je otkupna klauzula u ugovoru Žerića, Mujagića...Hoćemo li na kraju i za njih uzimati siću i govoriti da su roditelji krivi? Amir je otišao za 2,6 puta manju cifru od Cimirota, a momak je već na njegovom nivou, ako ne i bolji
ma malo je, al' kad neće da produži šta ćeš. sa naknadom za treniranje će izaći skoro frtalj sljedećeg...ako ga bude.
Za boldirano mi je drago čuti. To je najpovoljnija vijest koju si obznanio.tm8782 je napisao/la:Eh kad bi neki znali za koje su cifre neki otisli, a za koje pisu da su otisli smijali bi se. Uglavnom ostali momci koji su potpisali za vrijeme ove uprave ne mogu otici za mizeran novac. Ogradili su se na profesionalan nacin.

Nije do kluba sto idu u sporove,vec je do njihovih menadzera.
objavljeno.carsijaba je napisao/la: Amir je 5 godina mlađi od Cinirota, a za njega je objavljeno da je otišao za 1,3 mil. eura, a za Amira 500 h. eura + 20% od narednog transfera.
pogledaj šta se izdešavalo nakon toga, šta se dešava i sad, pa vidi ima li smisla ako je baš tako...
Kome je jos Zubanovic menager u klubu, treba klub nekako da se ogradi od ovih odlazaka a pogotovo u turske lige.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma ako hocemo nesto vise ovo 500k za najboljeg igraca i najveceg talenta lige da slobodno kazem je nista,stajat cemo u mjestu dok god ne budemo uzimali milione za igrace.
Da ga **** vise
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da ga **** vise
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Za malog se znalo da ide, bilo je očigledno, on ili Memija. Nisu se džaba onoliki igrači dovodili. Neka mu je sretno, da je moje dijete ja bih isto tako postupio. Hebena su vremena u državi i gradu, ovakve šanse ne propuštaju. Sa ovim iz Konjija očigledno imamo dobro iskustvo na osnovu Bajića tako da će se sve ovo naplatiti a mali će obezbjediti egzistenciju. Stavite se malo u njegov položaj, da vam neko ponudi extra uslove, kako bi ste postupili. Zahebite ljubav prema Želji i državi, toga više nema, Željo će dobro od njega naplatiti e sada što mi mislimo da je to malo to je druga stvar. Da su babi muda bila bi djed, pustite tu priču, samo se okrenite oko sebe i sve će vam biti jasno.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
-
- Kontakt:
Samo ne znam odakle vama da su to neki vanserijski talenti za koje se uzimaju milioni. Recimo Amiru je najveci uspjeh trece pretkolo evropa lige. Reprezentacija u kojoj igraju ti neki nasi nevjerovatni talenti popusi hladno od Azerbejdzana, u21 kuci bude razvaljena od Kazahstana itd. Tu se jasno vide mogucnosti Dade, Amira, Radovca, Pirica i ostalih satro buducih zvijezda liga 5. Mora se nesto ozbiljno napraviti da bi se pricalo o milionima eura a mi smo par puta bili blizu i to je sve.
a ne može se klub nikako, nikako ograditi od odlazaka u tursku ligu. razlog što idu je što će u startu imati jedno duplo veću platu nego u austriji ili švicarskoj...i to je to. ne gledaju dugoročno, ali ko bi od vas gledao dugoročno da mu danas ponude platu 40-45-50 hiljada KM mjesečno?
- Jaozinho22
- Kontakt:
Jesmo li opet dobili pripreme gratis? 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, MrAmarOsim, samoFKS i 70 gostiju.