Samo da ovo ne budu pare za Baju i Amira
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
BOGOVSKI USLOVI!! 800 KM plata...plus premija...Minjore je napisao/la:Ovaj forum je postao seljacki skup zbog takvih poput tebe. Mene bi bilo stid napisati bilo sta a da nisam upucen. Prijatelju dragi njemu su nudjeni BOGOVSKI uslovi u novom ugovoru i da ne pisem dalje, moj drug @tm8782 ti je fino objasnioo..fanaticZeljin je napisao/la:E sr... sve sto je uprava uradila sada je usrala..ma bm nas fudbal
Nije istina, Amir je novim ugovorom trebao imati jednu od najboljih plata u klubu.. Davno je i FKZ1921 govorio da su u klubu svjesni da je on zlatna koka, i da su radili sve na tome da se sa njim produzi ugovor.. J.ebat će ga menadzer za sva vremena, a svjestan on još nije svog potencijala..dobrinja je napisao/la:BOGOVSKI USLOVI!! 800 KM plata...plus premija...Minjore je napisao/la:Ovaj forum je postao seljacki skup zbog takvih poput tebe. Mene bi bilo stid napisati bilo sta a da nisam upucen. Prijatelju dragi njemu su nudjeni BOGOVSKI uslovi u novom ugovoru i da ne pisem dalje, moj drug @tm8782 ti je fino objasnioo..fanaticZeljin je napisao/la:E sr... sve sto je uprava uradila sada je usrala..ma bm nas fudbal
Kakvo nezdravo razmisljanje!!!PipiDugaCarapa je napisao/la:**** ja tebe usta, tačno ću zaklat i tebe i tvoj 1. februarMinjore je napisao/la:Tacno samo da hoce svanuti 1. Februar (Ajzein praznik) pa da mozemo brojat dan za danom do prve tekme, vako se poyebes dok skontas kolko januar ima dana hocel biti snijega nece, kad ce februar u pm, iz kafane u kafanu, zivjela sloboda govora ...![]()
Ovo samo uvođenje Zerića moze oprat, ne zelim gledati Blagojevića u prvoj pored njega
Ne znam ko te slagao do sad je imao 1500 KM platu.dobrinja je napisao/la:BOGOVSKI USLOVI!! 800 KM plata...plus premija...Minjore je napisao/la:Ovaj forum je postao seljacki skup zbog takvih poput tebe. Mene bi bilo stid napisati bilo sta a da nisam upucen. Prijatelju dragi njemu su nudjeni BOGOVSKI uslovi u novom ugovoru i da ne pisem dalje, moj drug @tm8782 ti je fino objasnioo..fanaticZeljin je napisao/la:E sr... sve sto je uprava uradila sada je usrala..ma bm nas fudbal
Odrasto u Švrakinu.. Šta si ti očekivao, da će biti akademik? Šuti, dobro je nek nije na zutom pa kako god..cikazubo je napisao/la:Ma kakav Žerić ljudi moji, ja sam u njega najviše vjerovao ali tesko da ce ista napravit s obzirom kako se momak ponasa, znaci Stanic, Jamak, i ostali zajedno su mila majka a tek mu 17-18 godina..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.