UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
I Werdum otkazao borbu, navodno ima ozljedu stopala ! 

- anonymousHD
- Kontakt:
Jon Jones se htio borit protiv Miočića al samo ako je za belt, ali nije, nažalost.
DC će sigurno da se bori protiv Jon Jonesa za titulu. Jon Jones se vraća jači nego ikad.
DC će sigurno da se bori protiv Jon Jonesa za titulu. Jon Jones se vraća jači nego ikad.
Zanimljiva ideja, ali ipak mislim da troluje Cormiera. Da stvarno hoće da ide u HW bilo bi bolje da ide odmah. LHW divizija je ostala na relativno visokom nivou. Možda čeka da potpiše ugovor sa McGreagor promocijom
Evo čitam Bendo potpisao za Bellator i odgovor White-a:
1) Da UFC odluči da mu dadne title shot, što UFC kontrolira.
2) Da osvoji titulu i drži dovoljno dugo kako bi zaradio te novce.
Obožavam ovako kad White pravda nešto a govori skroz drugo, nenamjerno.
Benson se odlično izborio za novac koji mu je siguran u Bellatoru.

Evo čitam Bendo potpisao za Bellator i odgovor White-a:
U prevodu: AKO (veliko ako) bude nevjerovatno-glupo sretan onda bi bio lijepo plaćen pod uslovom:“The truth is we made him an offer that would have paid him substantially more – like not even in the same ballpark – than he’s getting now if he were to become world champion again, but he chose their deal, which offered more up front” - Dana White
1) Da UFC odluči da mu dadne title shot, što UFC kontrolira.
2) Da osvoji titulu i drži dovoljno dugo kako bi zaradio te novce.
Obožavam ovako kad White pravda nešto a govori skroz drugo, nenamjerno.
Benson se odlično izborio za novac koji mu je siguran u Bellatoru.

UH VAI MORRER
UFC and Pride Fighting Championships veteran Kevin Randleman has died at 44 years old.
Wes Sims, who once trained alongside Randleman at Mark Coleman’s Team Hammer House, confirmed the news to Sherdog.com on Thursday evening via text message. Bleacher Report’s Jeremy Botter revealed on Twitter that the fighter went to the hospital with pneumonia and died of heart failure.
A two-time NCAA national champion wrestler at Ohio State University, Randleman began his mixed martial arts career in 1996 under the Universal Vale Tudo Fighting banner in Brazil. He made his Octagon debut in 1997, taking a unanimous decision over Maurice Smith at UFC 19. Two bouts later, he captured the promotion’s heavyweight title with a five-round verdict over Pete Williams at UFC 23. Randleman defended the belt once before losing it to Randy Couture at UFC 28.
Randleman made his Pride debut in 2002 and compiled a 4-7 record with the Japanese promotion over the next three-plus years, including wins over Mirko Filipovic and Murilo Rua. He also notably squared off with the likes of Quinton Jackson, Kazushi Sakuraba and Mauricio Rua during his tenure.
Known as “The Monster,” Randleman last fought on May 7, 2011, losing to Baga Agaev via first-round armbar at an event in Russia.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
R.I.P. 

Bruna Ellen, Bruna Vargas i Kenya Miranda potpisale za Bellator
https://www.instagram.com/bru_ellen/

https://www.instagram.com/bru_ellen/

UH VAI MORRER
- wadethegreat
- Kontakt:
Kevin Randleman jes mi zao covjeka. Jedna od ikona sporta i primjer neostvarenog potencijala. Steta stvarno ali s obzirom sta je sve koristio bilo je pitanje vremena mogao je i ranije otici zbog one infekcije ne moze tijelo podnijeti toliko zlostavljanja. Kazu svi da je odlican covjek bio i za mene jedan od boraca koji ce me uvijek podsjecati na pride i onu strasnu kolekciju boraca i borbi.
Evo otkaza RDA borbu zbog povrede. Posatalo u posljednje vrijeme pravo iritantno ovo s povredama. I tako ostadosmo uskraćeni da vidimo koja je kategorija bolja
Po onome koliko vidim Cowboy i Pettis zele tu borbu, mada Cerrone se borio neku noć.

- wadethegreat
- Kontakt:
Steta sto nije kasnije borba da vidimo trash talk
.
Iskreno ne znam sta da kazem mislim da je conor daleko bolji borac li braca diaz su cudna ludaci nikad ne znas vidjecemo kako sta.
Jedva cekam da vidim u ringu kako ce zajebavat jedan drugog.

Iskreno ne znam sta da kazem mislim da je conor daleko bolji borac li braca diaz su cudna ludaci nikad ne znas vidjecemo kako sta.
Jedva cekam da vidim u ringu kako ce zajebavat jedan drugog.
Ne znam šta bi rekao na ovakav rasplet.Radovao sam se borbi RDA i Conora, ali izgleda da to nećemo vidjeti još neko vrijeme.Conor je ovdje favorit ali vjerujem da Nate može itekako dobro parirati...
Zna Dana svoj posao a priželjkivao sam nekog od dvojca Pettis ili Cerrone ili Fergusona kao alternativu ali ovo je pun marketinški pogodak kad je već otpao RDA. Edgar pizdi jer je povrijeđen a njegova izjava pogrešno prenijeta
Samo se sada nadam da Jones i Cormier budu spremeni za UFC 197 jer to se čeka s nestrpljenjem. Imate press uzivo za koju minutu i to treba obavezno gledat 

UFC
Ma Nate je nespreman za borbu, ne vidim način kako će parirati, njegov gameplan da bi se sproveo mora biti top spreman. Prednost ima u dužim rukama, ali je spor za Conora, osnovno mu je da ga drži na distanci, izbjegava leg kickove koje jako loše brani i maksimalno unervozi Conora ne drzeci ga na distanci. Conor će vjerovatno silovito krenuti i tu se lomi borba. Opet, i da Nate produži borbu pitanje je koliko ima snage.
Nego, mene više zanima borba Holm - Tate.
Miesha je potpuno drugačiji borac od Ronde pa može biti izazov za Holly. Jedina šansa joj je parter, solidna je bokserka, ali ništa specijalno. Vjerujem da joj je maksimum da se izvuče do odluke sudija, dakle, da ne bude KO.
Nego, mene više zanima borba Holm - Tate.
Miesha je potpuno drugačiji borac od Ronde pa može biti izazov za Holly. Jedina šansa joj je parter, solidna je bokserka, ali ništa specijalno. Vjerujem da joj je maksimum da se izvuče do odluke sudija, dakle, da ne bude KO.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
U koliko sati je veceras Conor??
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
u 4.jasko__ je napisao/la:U koliko sati je veceras Conor??
Vjerojatno oko 6h će se boriti Conor... 

- franklampard8
- Kontakt:
Nećeš naći prijenos bez plaćanja, ali bit će streamova sigurno...franklampard8 je napisao/la:Hoce li neko prenositi ?

đe Kešmen hejter, moja Miesha će ispresavijat' Holmovu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.