Sergej Barbarez

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez

Post Postao/la Monolog » 01 jun 2010, 17:16

vrebac86 je napisao/la: izvini majstore,, ali ja ti garantujem da bi sigurno otisli na EP sa I. Osimom ili Jose M. budi siguran!! za ostale neznam!!!!
Kad je Argentina mogla izboriti SP sa Maradonom kao selektorom, možemo i mi sa Safetom Sušićem. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 01 jun 2010, 17:41

demir44 je napisao/la:Carina,o kakvom ti upropastavanju zlatne generacije pricas,skoncentrisi se malo...Pape nas je sve zaduzio i treba biti uz njega i u dobru i u zlu.Po meni zlatna generecija je bila ona kad je Barbarez harao bundesligom,kad je Salihamidzic bio glavni igrac Bayerna,kad je jedan Baljic dogurao do kraljevskog Reala iz Madrida,Hibic u Atletiko Madridu,Konjic u priznatim evropskim klubovima(engl premier ligi,Monaco),Bolic harao po Turskoj,Bajramovic u Njemackoj,Beslija,Hasagic,Grlic........................Al ni tad nismo otisli na veliko takmicenje mada nas je jedan gol dijelio!I niko nam ne garantuje da cemo sad otici,sa Susicem,Barbarezom,I.OSIMOM,Fabiom Capelom il Jose Mourinhom.Nase je da budemo uz momke i prilikom pobjeda i poraza,a ne da odmah pljujemo sve redom... :evil:
Govorim o prvoj stepenici upropastavanja...Vec protiv Svedske Zmajeve je pretvorio u Srne. Igraci kao da su mu dosli na modnu pistu, a ne obukli sveti dres. Prijateljska ili ne, za mene nebitno....Bitno je da jos nije izasao u javnost da ih iskritikuje zbog pristupa a to je morao uraditi....Ali nebitno, neznam ni zasto sam upadao u ove price u vezi igre i repke...Ako si citao moje ranije postove, vidio bi da me taj plasman na to nekakvo veliko takmicenje i ne zanima...Bitno mi je samo srusiti ovo njasra od saveza i dati Barabarezu da nas povede....Ni sa plasmanom na to neko takmicenje me nece kupiti....
Iz svega gore navedenog ces vidjeti da mene licno Pape ni sa cim nije zaduzio...Jer NIGDJE ga nije bilo sve ove godine...a i ne nadam se da ce ga biti....
I opet te molim, da to ne smatras kao nekakvim pljuvanjem na njega...Postujem ja majstore i Papeta, i Bajevica, i Osima, i Halihodzica ali da mi sad svi skupa dodju na klupu, a da se ne obracunavaju sa savezom, porucit cu im kao i Papetu....

PAPE ODLAZI !!!

Oni su svoj hljeb zaradili druze, SVI...Mogli bi malo svi zajedno oznojiti ruke, skinuti ove balvane u savezu, i zajedno sa rajom omoguciti i nasoj djeci da zarade svoj...

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 01 jun 2010, 18:15

carina je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Carina,o kakvom ti upropastavanju zlatne generacije pricas,skoncentrisi se malo...Pape nas je sve zaduzio i treba biti uz njega i u dobru i u zlu.Po meni zlatna generecija je bila ona kad je Barbarez harao bundesligom,kad je Salihamidzic bio glavni igrac Bayerna,kad je jedan Baljic dogurao do kraljevskog Reala iz Madrida,Hibic u Atletiko Madridu,Konjic u priznatim evropskim klubovima(engl premier ligi,Monaco),Bolic harao po Turskoj,Bajramovic u Njemackoj,Beslija,Hasagic,Grlic........................Al ni tad nismo otisli na veliko takmicenje mada nas je jedan gol dijelio!I niko nam ne garantuje da cemo sad otici,sa Susicem,Barbarezom,I.OSIMOM,Fabiom Capelom il Jose Mourinhom.Nase je da budemo uz momke i prilikom pobjeda i poraza,a ne da odmah pljujemo sve redom... :evil:
Govorim o prvoj stepenici upropastavanja...Vec protiv Svedske Zmajeve je pretvorio u Srne. Igraci kao da su mu dosli na modnu pistu, a ne obukli sveti dres. Prijateljska ili ne, za mene nebitno....Bitno je da jos nije izasao u javnost da ih iskritikuje zbog pristupa a to je morao uraditi....Ali nebitno, neznam ni zasto sam upadao u ove price u vezi igre i repke...Ako si citao moje ranije postove, vidio bi da me taj plasman na to nekakvo veliko takmicenje i ne zanima...Bitno mi je samo srusiti ovo njasra od saveza i dati Barabarezu da nas povede....Ni sa plasmanom na to neko takmicenje me nece kupiti....
Iz svega gore navedenog ces vidjeti da mene licno Pape ni sa cim nije zaduzio...Jer NIGDJE ga nije bilo sve ove godine...a i ne nadam se da ce ga biti....
Lijepo zboris,svaka cast...Imas svoj stav i postujem ga.Pozdrav
P.S.Izvini,al nisam te bas prvi put razumio,al sad je ok
I opet te molim, da to ne smatras kao nekakvim pljuvanjem na njega...Postujem ja majstore i Papeta, i Bajevica, i Osima, i Halihodzica ali da mi sad svi skupa dodju na klupu, a da se ne obracunavaju sa savezom, porucit cu im kao i Papetu....

PAPE ODLAZI !!!

Oni su svoj hljeb zaradili druze, SVI...Mogli bi malo svi zajedno oznojiti ruke, skinuti ove balvane u savezu, i zajedno sa rajom omoguciti i nasoj djeci da zarade svoj...
Rotor Volgograd...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 jun 2010, 22:45

@demire majstore, sta ti citiras ovdje, hocu reci, ne vidim da si ista napisao. :roll:
Lijepo zboris,svaka cast...Imas svoj stav i postujem ga.Pozdrav
P.S.Izvini,al nisam te bas prvi put razumio,al sad je ok
vjerovatno je ovo, samo sto si ti ovo "utrp'o" u sredinu ili tamo gdje ne treba. :P
Vom Jäger zum Gejagten

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 06 jun 2010, 10:33

Samo tebe volimo ! 8-)

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 07 jun 2010, 04:39

Čime je to nas Pape zadužio, molim te. Mene nije. Igrao je lopte za platu i kad je bio najbolji otišao u Francusku za veću platu. I šta sad, ja se trebam osjećati zaduženim. Pape je profesionalac, igrao za platu, trenirao za platu i išao od kluba do kluba gdje mu je bila bolja fajda. Sutra da negdje dobije bolje uslove, ostavio bi reprezentaciju i otišao. I to je profesionalizam i ja to poštujem. On nas nešta zadužio?! Čovjek radi svoj posao i za to prima platu. Ako izbori učešće na Evropskom prvenstvu svi će o njemu pričati lijepo, dobiće posao u neom dobrom evropskom klubu, a ako ne onda će ovdje najglasniji biti oni koji su od početka govorili da on ne valja. Ali to je slučaj sa svakim trenerom i selektorom. Ničim on nas nije zadužio.
A đe da znam?!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 jun 2010, 13:57

carina je napisao/la:

PAPE ODLAZI !!!

vidis poenta svega je ovo ZA MENE NEBITNO ....bas tako za tebe je nebitno jer TEBE niko nista ne pita....DAVIS sa barbarezom koda je on tito,revolucija i td....oces da ti postavim KLIP sa senadom hadzifejzovicem ???? ili si ga mozda gledao al NAMJERNO zaboravio...veca legenda je Bola koji je onako javno rekao sve a nas "kapiten" presutio ,...
o kakvom ba raspadu pricas...i nije prva tekma,dobili smo GANU....u svedskoj igrao DRUGI TIM,u njemackoj prvo poluvrijeme igrali se sa svabama....DVA PENALA i dva gola....pogledaj samo intervju sa MISIMOVICEM...on je IGRAC valjda zna bolje i od mene i od tebe... sam je priznao da niko nije bio spreman na ove tekme...

a najjace sto sam procitao od tebe je ovaj dio za spahica JEL TE STID????? samo cu te to pitati JEL TE STID???'

a sto se tice navijaca sarajeva...??? kakva ba podjela ,koga je pape to okrenuo???? nebudi smijesan sa tim izjavama...jednom smo popusili pred savezom zbog PICKI drugi put sumljam
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 08 jun 2010, 14:40

vidis poenta svega je ovo ZA MENE NEBITNO ....bas tako za tebe je nebitno jer TEBE niko nista ne pita....DAVIS sa barbarezom koda je on tito,revolucija i td....oces da ti postavim KLIP sa senadom hadzifejzovicem ???? ili si ga mozda gledao al NAMJERNO zaboravio...veca legenda je Bola koji je onako javno rekao sve a nas "kapiten" presutio ,...
o kakvom ba raspadu pricas...i nije prva tekma,dobili smo GANU....u svedskoj igrao DRUGI TIM,u njemackoj prvo poluvrijeme igrali se sa svabama....DVA PENALA i dva gola....pogledaj samo intervju sa MISIMOVICEM...on je IGRAC valjda zna bolje i od mene i od tebe... sam je priznao da niko nije bio spreman na ove tekme...

a najjace sto sam procitao od tebe je ovaj dio za spahica JEL TE STID????? samo cu te to pitati JEL TE STID???'

a sto se tice navijaca sarajeva...??? kakva ba podjela ,koga je pape to okrenuo???? nebudi smijesan sa tim izjavama...jednom smo popusili pred savezom zbog PICKI drugi put sumljam[/quote]

aj postavi taj klip ako ti nije zahmet, ne mogu ga jac nikako
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 08 jun 2010, 16:13

HuX je napisao/la:vidis poenta svega je ovo ZA MENE NEBITNO ....bas tako za tebe je nebitno jer TEBE niko nista ne pita....DAVIS sa barbarezom koda je on tito,revolucija i td....oces da ti postavim KLIP sa senadom hadzifejzovicem ???? ili si ga mozda gledao al NAMJERNO zaboravio...veca legenda je Bola koji je onako javno rekao sve a nas "kapiten" presutio ,...

a sto se tice navijaca sarajeva...??? kakva ba podjela ,koga je pape to okrenuo???? nebudi smijesan sa tim izjavama...jednom smo popusili pred savezom zbog PICKI drugi put sumljam
aj postavi taj klip ako ti nije zahmet, ne mogu ga jac nikako[/quote]

Daj bola momak, skini mi se...Iznesi svoje misljenje i adio 8-) Ne zelim da se se svadjam po forumu..Slobodno stavljaj klip, samo bih te zamolio ako imas kakav i sa Papetom u intervali od 1994 pa na ovamo u vezi repke, da i njega stavis...I Svedska je igrala sa drugim timom, a penal je penal, iz njega primis gol, i to je sastvani dio fudbala...One njemacke precke cemo zaboraviti??? I mogli bi jos izmisliti neke nase napade i stopostotne prilike???
Sedam golova u tri dana, to je rezultat dva meca a ti mozes sad pisati sta god hoces. I onaj Ciro je imao ovakvu repku ali je bar znao motivisat ove nase, pa bi nam i 19 puta jaca Spanija jedva uvalila go....
Ti si zadovoljan i igrom repke i Spahinim potezom, ja nisam nijednim i sve 5. Mirna Bosna....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jun 2010, 16:34

Ja koliko znam,u ovim krajevima slabo nesto vjetrenjaca ima.
Ganjati ih treba na drugom mjestu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 08 jun 2010, 16:40

carina je napisao/la:
HuX je napisao/la:vidis poenta svega je ovo ZA MENE NEBITNO ....bas tako za tebe je nebitno jer TEBE niko nista ne pita....DAVIS sa barbarezom koda je on tito,revolucija i td....oces da ti postavim KLIP sa senadom hadzifejzovicem ???? ili si ga mozda gledao al NAMJERNO zaboravio...veca legenda je Bola koji je onako javno rekao sve a nas "kapiten" presutio ,...

aj postavi taj klip ako ti nije zahmet, ne mogu ga jac nikako
Daj bola momak, skini mi se...Iznesi svoje misljenje i adio 8-) Ne zelim da se se svadjam po forumu..Slobodno stavljaj klip, samo bih te zamolio ako imas kakav i sa Papetom u intervali od 1994 pa na ovamo u vezi repke, da i njega stavis...I Svedska je igrala sa drugim timom, a penal je penal, iz njega primis gol, i to je sastvani dio fudbala...One njemacke precke cemo zaboraviti??? I mogli bi jos izmisliti neke nase napade i stopostotne prilike???
Sedam golova u tri dana, to je rezultat dva meca a ti mozes sad pisati sta god hoces. I onaj Ciro je imao ovakvu repku ali je bar znao motivisat ove nase, pa bi nam i 19 puta jaca Spanija jedva uvalila go....
Ti si zadovoljan i igrom repke i Spahinim potezom, ja nisam nijednim i sve 5. Mirna Bosna....[/quote]

ovo je jonnyHZ-u bilo upuceno da postavi klip ako ga ima :D
ovaj text iznad nisam ja piso, samo sam citiro ga :D
malo bolje gledaj ko je sta pios :D
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 08 jun 2010, 20:29

Tema odjednom aktivna, sta je to Barba rekao/uradio ? Nisam u toku.....

Naravno da je Bola ljudska velicina, i Barba je al' ni blizu kao Bola !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 09 jun 2010, 09:32

@HuX
Izvini majstore, njega sam i mislio citirati, ali mi bas i ne ide ova tehnologija :D
Ali on ce to i vidjeti. On svakako vidi, samo sta njemu odgovara 8-)
Cuj dobri smo bili :D A majko mila, primis 7 komada i par precki u tri dana i mi smo linafo dobri...Nevjerovatno, i San Marinu je to nekad previse...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 jun 2010, 09:59

Sta se bezveze prepirete i trosite zivce sa ovim SDA-ovcima,mozemo mi njima prezentirati,ukazati sta god hocemo ali dzaba kada oni imaju onu minderasku prahistorijsku politiku koja nas je i hebala pa sad moraju nasa djeca ispastati zbog "merhametli" dusa , dzabe njima pricati da je Susic sisao sa jedne selendre 3 sata hoda od Zavdovica i da je neskolovan,glup,da mu zena sefuje i kroji kapu i namece kojem bogu da se moli...

Njima i pase da zive u najgoroj zemlji na planeti jer oni imaju onaj "medzaski" mentalitet i netreba njima nista dalje od te "medze" to im je sve od ambicija u hebenom zivotu...

Zaista neznam sta dalje da napisem o ljudima kojima Barbarez nevalja...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 10 jun 2010, 13:04

Heh, ma sta ces im pisati majstore...Treba ih maltretirati od sumraka do zore...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 jun 2010, 19:15

Ajmo 'legendo' javi se sa terena odbojke na pijesku i reci da se 'ova' Njemacka morala pobijediti.
Cuva Bog Zelju svog!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 27 jun 2010, 20:36

mirzza je napisao/la:Ajmo 'legendo' javi se sa terena odbojke na pijesku i reci da se 'ova' Njemacka morala pobijediti.
Za razliku od Safeta, siguran sam da ce mnogi sportski strucnjaci, kako u Njemackoj, Europi pa tako i u nas, Sergeja i upitati za komentar 8-)
Svaka se reprezentacija MOZE pobijediti, a kad se prije tekme predas po novinama i slicno, ne trebas je ni igrati, jer to ni ne zasluzujes....Ne pripadas tom svijetu sporta...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jun 2010, 20:39

Tekma se igra na terenu, kao i tim sto se vodi.Znaci tamo se gubi ili dobija.
A ne po novinama ili sjelima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 27 jun 2010, 21:01

harishp je napisao/la:Tekma se igra na terenu, kao i tim sto se vodi.Znaci tamo se gubi ili dobija.
Sa 10 nespremnih igraca ne mozes dobiti Njemacku ni na playstationu, a ne na terenu...Od onog, npr, Vedada Ibisevica koji je izgubio od 100 svih 100 duela bio bi bolji i bilo koji igrac premier lige...Je li ga Sergej izveo na teren ili Safet ili neko treci??
Je li isti igrac Ibisevic spreman ili Ibisevic nespreman???

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jun 2010, 22:05

carina je napisao/la:
harishp je napisao/la:Tekma se igra na terenu, kao i tim sto se vodi.Znaci tamo se gubi ili dobija.
Sa 10 nespremnih igraca ne mozes dobiti Njemacku ni na playstationu, a ne na terenu...Od onog, npr, Vedada Ibisevica koji je izgubio od 100 svih 100 duela bio bi bolji i bilo koji igrac premier lige...Je li ga Sergej izveo na teren ili Safet ili neko treci??
Je li isti igrac Ibisevic spreman ili Ibisevic nespreman???
Sam sebe onda pobijas.Uporedivsi dva tvoja zadnja citata. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.