FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 31 jan 2016, 16:59

realno zasad ni sa ovima ne znamo šta ćemo i kako ćemo. ja bi više volio da memiju sad prodamo za 600.000 eura nego da dođe još jedan takav :mrgreen:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 jan 2016, 17:02

Pregovarali s Nemanjom Vidicem..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 31 jan 2016, 17:04

ChWilla je napisao/la:realno zasad ni sa ovima ne znamo šta ćemo i kako ćemo. ja bi više volio da memiju sad prodamo za 600.000 eura nego da dođe još jedan takav :mrgreen:
Ima li ponuda za Memiju ? ako ima ja bih ga pustio tek u slucaju da dođe ponuda od 800. 000 - 1 milion eura ili više od ovoga. Memija nije u formi ali je zato veliki potencijal..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 jan 2016, 17:06

prava nema još.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 jan 2016, 17:08

Sto je neko vec pisao treba ga pustiti dzaba a procenat 20% :)
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 31 jan 2016, 17:10

ma realno sto neko nam moze dati to je oko 350-400.000 i ja bi to prihvatio uz procenat neki od 30% od sljedece prodaje i mirna bosna
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 31 jan 2016, 17:14

Ne znam samo gdje je to danas količina kancerogenih supstanci u zraku toliko izrazena, da bi takav uticaj na vas imalo.. Šta je sa vama?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 31 jan 2016, 17:14

Ko ce ti dat ba 30% ,svasta

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 jan 2016, 17:18

Format je napisao/la:Ko ce ti dat ba 30% ,svasta

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ama, hoce, ali ga pustis dzaba. :rol:

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 31 jan 2016, 17:20

Realna opcija je 10% i plus onaj procenat fifin solidarnosti.
Zadnja izmjena: club21, dana/u 21 apr 2016, 11:13, ukupno mijenjano 1 put.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 jan 2016, 17:22

Ako uzmem u obzir da su ozbiljni klubovi imali M. Stevanovica slobodnog i nisu ga uzeli, tesko da ce neko trenutno dati milion za Memiju. Zato njega ne treba nigdje prodavati, nego nek se bori za mjesto u timu...

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 31 jan 2016, 17:37

Da se hoce samo pojacati strucni stab prvog tima, Edis insistira na Hidi i Karicu, a sad nesto kontam Amar u jednom mandatu imao za pomocinike Kemu Alispahica i Odu, kasnije Memu i Dinu Dzurbuzovica... :kafa:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 jan 2016, 17:50

Mene Geri Nevil podsjeca na Mulalica majke mi ako je neko gledao utakmicu..

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 31 jan 2016, 18:42

jesul bogi, mailson, miki, irfan i srle dobili zvanicno broj na dresovima?

btw, od nizih brojeva samo je ostalo 1,3,12,24 :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 31 jan 2016, 19:34

jovanmaksimovic je napisao/la:jesul bogi, mailson, miki, irfan i srle dobili zvanicno broj na dresovima?

btw, od nizih brojeva samo je ostalo 1,3,12,24 :D
E.Sadikovića vidim kao potencijalni broj 1. Samo još tu nije zaigro

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 31 jan 2016, 19:35

Odlazak prvog čuvara mreže i dosadašnjeg kapitena tima Marijana Antolovića značio je i promjenu kapitena u timu sa Grbavice.

Odlukom stručnog štaba i igrača ta uloga dodjeljena je defanzivcu Aleksandru Kosoriću, dosadašnjem Antolovićevom zamjeniku.

Radi se o sjajnom fudbaleru, ali i osobi koja definitivno može biti uzor mladim igračima, kako na terenu tako i van njega. Kosorića ugovor sa Željom veže do ljeta 2018.godine, a novinaru našeg lista koji iz Međugorja izvještava sa priprema naših premijerligaša otvorio je dušu.

- Iskreno nisam nikada razmišljao da postanem kapiten i to je jedna velika čast biti kapiten najvećeg kluba u državi i jednog od najvećih klubova na Balkanu. Isto tako, to je jedina velika obaveza da se u svakom trenutku ponašate kako treba, odnosno u skladu sa veličinom kluba i drago mi je da su ljudi u klubu, kao i navijači, prepoznali mene kao vođu ove ekipe. Gledat ću da ukazano povjerenje vratim na najbolji mogući način, a mogu vratiti samo dobrim igrama na terenu, kazao je Kosorić koji je u našoj zemlji nosio i dres Slavije.

Na naše pitanje šta znači biti kapiten jedne momčadi, bio je veoma iskren.

- Prije svega treba da bude vođa ekipe i ja smatram da mogu da budem vođa ekipe. Mogu da kažem da imam potencijal za to i nastojim da budem toliki profesionalac da nemam nijedne mrlje u svom životu i da predstavljam u najboljem svijetlu najbolji klub u državi. Iskreno mislim da je ovo za mene kruna karijere, ne mislim da mi se karijera završava, ali u dosadašnjoj karijeri ovo je nešto najveće i najljepše što mi se desilo. Jedna velika obaveza i čast.

Ugovor sa Željezničarom veže ga do 2018. godine, a iza sebe ima nekoliko sjajnih sezona.

- Ne razmišljam u pravcu da idem, ovdje sam prezadovoljan i mislim da igram najbolji fudbal u dosadašnjoj karijeri. Imam želju da osvojim duplu krunu sa Željezničarom i nemam nekakvih planova za odlazak.

U razgovoru sa našim sagovornikom dotakli smo se i priprema u Međugorju. Željo je doveo dosta novih imena.

- Radi se o jednoj novoj ekipi u odnosu na prošlu polusezonu. Kada su pojačanja u pitanju mislim da se radi o izuzetno dobrim igračima i karakterima i da su to igrači koji su dosta prošli. Fudbal se ne igra danas ili sutra, sve se zna, samo to treba uigrati.

Slabije igre u prvom dijelu sezonu nisu zadovoljile armiju navijača. Svjestan je toga i novi kapiten Plavih.

- Ima jedan određeni pritisak koji nosi grb za koji igramo i u samoj podsvijesti mi smo orijentisani na tri boda. Dolazimo u situaciju da veću koncentraciju bacimo na defanzivne zadatke koji se od nas očekuju i sa strane možda izgleda da se ekipa povuče. Ali ne, mi uvijek pretendujemo za gol više i tri boda, a to je ono što navijače čini sretnim.

U svim linijama Željezničar je doživio promjene. I zadnja linija je dio toga pa smo Aleksandra pitali za njegovo mišljenje na ovu temu.

- Zadnja linija je doživjela najviše promjena, a ja sam pričao sa saigračima i ovo je moja treća odbrana koju faktički mijenjam, odnosno uigravam se sa novim igračima. Sve su to izuzetno dobri i kvalitetni igrači i sigurno neće biti problema - kazao je Kosorić
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 31 jan 2016, 20:16

Jel fan shop jos uvijek radi u starom prostoru? Znam da se pricalo da treba biti premjesten u drugi poslovni prostor, pa kontam da nije zatvoren privremeno?

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 31 jan 2016, 20:56

Sa kakvim je ovo Zeljeznicarom igrao Rudar Prijedor ? :lol: :lol:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 31 jan 2016, 20:56

Merhaba je napisao/la:Sa kakvim je ovo Zeljeznicarom igrao Rudar Prijedor ? :lol: :lol:
Iz Banja Luke :). Osnovan 1924. godine.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 31 jan 2016, 21:50

amazon je napisao/la:Jel fan shop jos uvijek radi u starom prostoru? Znam da se pricalo da treba biti premjesten u drugi poslovni prostor, pa kontam da nije zatvoren privremeno?
Radi koliko znam u starom prostoru jedino ako nisu preselili ovih par dana

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Orvel, Redred, Sarun i 39 gostiju.