FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cena
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cena » 01 jun 2010, 15:29

mabo je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Po klipovima ovaj Radan Muminovic je Messi za ovu 1.Ligu RS i uopste nije los igrac i ako ce Bucan ici volio bi da nam on dodje i da igra na Bucanovom mjestu jer moze igrati napad,lijevog veznog,desnog veznog i moze igrati krila i to oba...,znaci sasvim je solidan igrac...
Nisi nimalo pogrijesio,po Foci ga zovemo DR.MU, MUMINJO... Volio bih da predje u Zelju zbog njegove karijere.Vidim da mnogi misle da ce preci skoro bez odstete,u sto sumljam,ipak je Skrba predsjednik fk Sutjeska!!!

Sa ovakvim karakteristikama i ovakvim nadimcima nije ni cudo sto se Zeljo zagrijao za ovakog vrsnog fudbalera i jednog od najboljih igraca Sutjeske iz Foce.Vidi se da je Zeljo ove godine odlucio dovesti ciljana i provjerena (imena) pojacanja da sto spremnije doceka Evropske tekme.Aferim! :idea:

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 01 jun 2010, 15:35

cena je napisao/la:
mabo je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:Po klipovima ovaj Radan Muminovic je Messi za ovu 1.Ligu RS i uopste nije los igrac i ako ce Bucan ici volio bi da nam on dodje i da igra na Bucanovom mjestu jer moze igrati napad,lijevog veznog,desnog veznog i moze igrati krila i to oba...,znaci sasvim je solidan igrac...
Nisi nimalo pogrijesio,po Foci ga zovemo DR.MU, MUMINJO... Volio bih da predje u Zelju zbog njegove karijere.Vidim da mnogi misle da ce preci skoro bez odstete,u sto sumljam,ipak je Skrba predsjednik fk Sutjeska!!!

Sa ovakvim karakteristikama i ovakvim nadimcima nije ni cudo sto se Zeljo zagrijao za ovakog vrsnog fudbalera i jednog od najboljih igraca Sutjeske iz Foce.Vidi se da je Zeljo ove godine odlucio dovesti ciljana i provjerena (imena) pojacanja da sto spremnije doceka Evropske tekme.Aferim! :idea:
Jesi li ti to bolji čovjek od njega? Jesi li ti svjestan da se meni gadi Sarajevo (iako sam Sarajlija) radi ljudi poput tebe, tj. onih koji su Bogom dani da budu Sarajlije ? Sine na evropskoj mapi Sarajevo je najobičnija selendra.

drug

Post Postao/la drug » 01 jun 2010, 15:44

ne moze biti selendra jer jedan covjek, u ovom slucaju obican mamlaz, ne cini jedan grad. Njemu na dusu sto se sprda, vratice mu se sve...nek se pita sto ih nigdje nema

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 01 jun 2010, 16:03

drug je napisao/la:ne moze biti selendra jer jedan covjek, u ovom slucaju obican mamlaz, ne cini jedan grad. Njemu na dusu sto se sprda, vratice mu se sve...nek se pita sto ih nigdje nema

Nemojte "cenu ba" ... ispunjava projekat "U INAT SVIMA" sa mixom "SARAJEVO 2010-2014" . Ne znam što oni dovedoše brata mu iz Slavije koji im je sada najbolji igrač (lukavica je suburban New Yorka?!).

Ovo do sada lijepo izgleda sve.Biće para od Bekrića, vjerovatno i dostojna zamjena za njega,desni bek skoro pa siguran(kvalitetan), kostur tima će sigurno ostati na okupu...
Ja se ne sikiram uopšte, pa Sir A.O. imao samo mjesec dana na raspolaganju kada je imenovan za trenera pa gledaj šta uradi! :)
Željo - My first love!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 jun 2010, 16:04

suntu jeu je napisao/la:Jesi li ti to bolji čovjek od njega? Jesi li ti svjestan da se meni gadi Sarajevo (iako sam Sarajlija) radi ljudi poput tebe, tj. onih koji su Bogom dani da budu Sarajlije ? Sine na evropskoj mapi Sarajevo je najobičnija selendra.
I ti ga pretjera :D
pa cena je to :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 jun 2010, 16:08

Seyo_TM je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Jesi li ti to bolji čovjek od njega? Jesi li ti svjestan da se meni gadi Sarajevo (iako sam Sarajlija) radi ljudi poput tebe, tj. onih koji su Bogom dani da budu Sarajlije ? Sine na evropskoj mapi Sarajevo je najobičnija selendra.
I ti ga pretjera :D
pa cena je to :D
njegov nick dovoljno govori :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2010, 16:11

samir_tm87 je napisao/la:njegov nick dovoljno govori :D
Nemojte njega ljudi on je nas :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 01 jun 2010, 16:16

Imal kakvih pojacanja kod vas za ovu sezonu,mada je jos rano vidim spekulise se,imal kakvih tacnih informacija ??
Nije valjda cena da i ovdje pises,prvo si na temi Slobode visio,sad na temi Zeljeznicara :roll:
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 jun 2010, 16:18

pile87 je napisao/la:

pile ba , hackovali mi fb acc , lazo fan club ostao bez voditelja ccc , ima bistrik moderator :D

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 01 jun 2010, 16:19

bad_boy je napisao/la:Imal kakvih pojacanja kod vas za ovu sezonu,mada je jos rano vidim spekulise se,imal kakvih tacnih informacija ??
Nije valjda cena da i ovdje pises,prvo si na temi Slobode visio,sad na temi Zeljeznicara :roll:
Ma bice pojacanja, jos uvijek su samo spekulacije, ali radi sa na tome ;) Ma cena ne zna sta ce od dosade pa pokusava sa nama da komunicira, jer je u dusi veliki navijac Zeljeznicara a sada mu je jako tesko to preko jezika da prebaci i javno o tome progovori...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2010, 16:21

samir_tm87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

pile ba , hackovali mi fb acc , lazo fan club ostao bez voditelja ccc , ima bistrik moderator :D
Nema veze napravicemo sad novu grupu zvace se dupla majstore :D a lazo da bude admin grupe
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 01 jun 2010, 16:21

pile87 je napisao/la:

mi smo željini željo je naš

:mrgreen:
Semper Fidelis

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 01 jun 2010, 16:30

Pirke_TM87 je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:Imal kakvih pojacanja kod vas za ovu sezonu,mada je jos rano vidim spekulise se,imal kakvih tacnih informacija ??
Ma bice pojacanja, jos uvijek su samo spekulacije, ali radi sa na tome ;) Ma cena ne zna sta ce od dosade pa pokusava sa nama da komunicira, jer je u dusi veliki navijac Zeljeznicara a sada mu je jako tesko to preko jezika da prebaci i javno o tome progovori...
Valjda se dobro pojacate pred pocetak nastupa u pretkolima lige sampiona,da sto dalje dogurate.Ma cena ne zna sta ce od dosade,pa dodje pravit se pametan na tudjim temama,a lafo navijac Sarajeva.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 01 jun 2010, 16:59

Hej ljudi, jel neko zna gdje ima skinuti novu verziju pjesme "Naprijed Zeljo, ceto plava", onu sa onim salalalalala Zeljeznicar? :) to je ona ciji se dio pusta kad zabijemo u Dolini...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

konobar
Kontakt:

Post Postao/la konobar » 01 jun 2010, 17:07

Nakon sto sam se cuo sa njegovim rodjakom,odnosno mojim prijateljem moram da vam dam info iz prve ruke...Darko Maletic,bivsi reprezentativac obavio neke razgovore sa odredjenim osobama u vezi njegovom angazmana u Zelji.Pozdrav

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 01 jun 2010, 17:13

e ljudi cuo sam info da je spalevic blizu dogovora sa zeljom :D
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 jun 2010, 17:14

konobar je napisao/la:Nakon sto sam se cuo sa njegovim rodjakom,odnosno mojim prijateljem moram da vam dam info iz prve ruke...Darko Maletic,bivsi reprezentativac obavio neke razgovore sa odredjenim osobama u vezi njegovom angazmana u Zelji.Pozdrav
Eh da hoce doci taj.. Igrao u Njemackoj i za Partizan.. Sad sam citao o njemu, ne cini se los.. 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 01 jun 2010, 17:17

Baja_Zvjerka je napisao/la:
konobar je napisao/la:Nakon sto sam se cuo sa njegovim rodjakom,odnosno mojim prijateljem moram da vam dam info iz prve ruke...Darko Maletic,bivsi reprezentativac obavio neke razgovore sa odredjenim osobama u vezi njegovom angazmana u Zelji.Pozdrav
Eh da hoce doci taj.. Igrao u Njemackoj i za Partizan.. Sad sam citao o njemu, ne cini se los.. 8-)
Solidan igrac, za nasu ligu perfektan mada sumnjam u njegov dolazak :P
mB!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 01 jun 2010, 17:34

Mukiol je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
Solidan igrac, za nasu ligu perfektan mada sumnjam u njegov dolazak :P
I prije se spominjao njegov dolazak...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 01 jun 2010, 17:36

znal iko tacno kolko je odigro maletic za repku tekmu,ja se sjecam da je pozivan jedno vrijeme al nezz kolko je tacno puta odigro i nivo na kojem je odigro,ovako u klubovima je dosta dobro igro i bio bi odlicno pojacanje
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 66 gostiju.