AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Miha ne racuna vise na Balotelia 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
e za to ti svaka cast
ja i sto sam onih 2% vjerovao u balotelija, da ce se ipak promjeniti i uraditi nesto od svoje karijere, on u ove zadnje dvije tekme, ne da je bio isti kao prije nego je bio i gori.
a on kad je u ovakvim uslovima i specificnom zivotnom periodu pokazao svoj stari karakter, mislim da je svima vise nego jasno da je njegova ozbiljna fudbalska karijera zavrsena.
jesmo entuzijasticni pred derbi
dan 31, nista...

ja i sto sam onih 2% vjerovao u balotelija, da ce se ipak promjeniti i uraditi nesto od svoje karijere, on u ove zadnje dvije tekme, ne da je bio isti kao prije nego je bio i gori.
a on kad je u ovakvim uslovima i specificnom zivotnom periodu pokazao svoj stari karakter, mislim da je svima vise nego jasno da je njegova ozbiljna fudbalska karijera zavrsena.
jesmo entuzijasticni pred derbi

dan 31, nista...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Ne damo mi naseg
, jos malo necemo imati dovoljno igraca za klupe.
Banega def. u Inter kao free, dal od ljeta ili kako vec.
Negdje procita da ce de Jong u Galaxy za manje od milion eura, eto opet smo zaradili nesto.
Ne znam samo zasto smo produzavali mu ugovor.
Saravi ako ozivi karijeru onda ga vratiti u Milan makar na sezonu pa se moze prodati za jos bolje pare, mada sumnjam da ce on htjeti ikad vise doci u Milan.
Bacca: "How would I react with another season without Europe? No, no....I do not see next year without Europe.We are working hard for this."

Banega def. u Inter kao free, dal od ljeta ili kako vec.
Negdje procita da ce de Jong u Galaxy za manje od milion eura, eto opet smo zaradili nesto.

Saravi ako ozivi karijeru onda ga vratiti u Milan makar na sezonu pa se moze prodati za jos bolje pare, mada sumnjam da ce on htjeti ikad vise doci u Milan.
Bacca: "How would I react with another season without Europe? No, no....I do not see next year without Europe.We are working hard for this."

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
trebamo zamoliti administraciju da nam ovo uvrsti u spisak smajlijaBeduin je napisao/la:

A posudbu su takvom nasi vrli strucnjaci napravili da ako zadovolji, uzet ce ga, ako flopne, vracaj ga nazad ovamo.

Al' dobro, nisam ni ocekivao da ce nesto pametno isposlovati.
de jongu hvala za sve, ali vrijeme mu je

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kasno je da se Milan ozbiljno vrati u mercato, čak i da do sutra prodaju još dva igrača uz De Jonga to ništa neće značiti.Premalo vremena za neki ozbiljniji transfer, jedina opcija će biti neki last minute deal,a svi znamo kako to ćelo radi. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
S obzirom da Siniša Mihajlović ne računa više na 31- godišnjeg fudbalera Rosoneri su sporazumno raskinuli ugovor sa njim i omogućili mu transfer bez obeštećenja u SAD. Kako javljaju tamošnji mediji De Jong će u prvoj godini ugovora zarađivati nešto manje od 1.000.000 evra po sezoni, a u preostale dve njegova zarade će značajno porast.

Boze koji debili, nemam rijeci

pa evo ne znam...

Milan will not sign a midfielder even if Nocerino and De Jong are sold because they have many players in that role [@PeppediSte].

pa evo ne znam...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Možda ljudi čiste otpad, da im ne pravi smetnju tokom ljetnog mercata. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Moze bit 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma šta god da su htjeli, koja je logika raskidati ugovor i puštati igrača besplatno?
Pa da su jedan je*eni milion dobili, opet je bolje nego nula.
al' zato se noćerino do besvjesti trpi...
još gledam kako utopiše gervinha i guarina za nenormalne pare, a ovi naši usranih gaća ostadoše.
a yebem ti što me nervira...ne mogu vjerovati koji sam ja mazohista, pa i dalje nastavljam navijati za ovaj klub
a za derbi me qrac boli, nek' izgubi stoka. 

al' zato se noćerino do besvjesti trpi...
još gledam kako utopiše gervinha i guarina za nenormalne pare, a ovi naši usranih gaća ostadoše.

a yebem ti što me nervira...ne mogu vjerovati koji sam ja mazohista, pa i dalje nastavljam navijati za ovaj klub

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma odličan potez je bio kada su na ljeto rastjerali dosta bagre, ovo što sad ostane na ljeto će da leti van iz kluba. Kamo sreće da smo Nocea i Polia ovih dana šutirali, na ljeto im ne gine noga. Glupani su mogli koji dinar za Nigela da uzmu, smiješno je ako će ovako malo da uzme za sezonu.
derbi neću ni gledati niti me zanima, za mene je sezona završena, ako na ljeto ne budu ozbiljno radili onda ih se odričem definitivno
derbi neću ni gledati niti me zanima, za mene je sezona završena, ako na ljeto ne budu ozbiljno radili onda ih se odričem definitivno
Forza Milan!
Podržavam odstranjivanje škarta iz ekipe, doduše De Jong to sigurno nije ali nema veze. Prvenstveno mislim na Cercija, Nocerina, Balotelija, i tu klapu. I onog Šilju mrtvog da hoće nekome strovaliti, kad se sjetim da je Real nudio 20m za njega u vakat
Što se tiče dolazaka znao sam da neće biti ništa od toga, sve je usko povezano sa Pčelicom a on logično neće nikada potpisati taj ugovor o kupovini postotka vlasništva kluba...
Večeras derbi, nekada meč koji sam čekao sedmicama a u zadnjih 2,3 godine ostalo je samo ime od tog derbija. Očekujem da ih dobijemo svejedno, nadam se da će nas konačno malo i sreća pomaziti, zadnjih par derbija su se merdaši uvijek izvlačili čak su i dobili prošli apsolutno nezasluženo.

Što se tiče dolazaka znao sam da neće biti ništa od toga, sve je usko povezano sa Pčelicom a on logično neće nikada potpisati taj ugovor o kupovini postotka vlasništva kluba...
Večeras derbi, nekada meč koji sam čekao sedmicama a u zadnjih 2,3 godine ostalo je samo ime od tog derbija. Očekujem da ih dobijemo svejedno, nadam se da će nas konačno malo i sreća pomaziti, zadnjih par derbija su se merdaši uvijek izvlačili čak su i dobili prošli apsolutno nezasluženo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ali kad ih već odstranjuješ, onda se makar pobrini da nešto zaradiš ako je to ikako moguće.
Žale se kako nemaju para, kako ne mogu kupovati igrače dok ne dobiju pare od prodaje drugih, a ovamo bespotrebno raskidaju ugovore i puštaju igrače besplatno, a da ne pominjem one silne glupave posudbe od kojih svi imaju koristi osim Milana. Da je to neki žnj igrač kojeg niko neće, možda bih i razumio, ali za igrača tipa De Jonga se sigurno moglo uzeti najmanje 3 miliona.
Eto, fino ja kažem da nema nesposobnije uprave u ligama petice. Pa ništa nisu u stanju korisno uraditi, baš ništa.
večeras rutinski 1:0 za inter, uz naravno našu bolju igru
u krajnjem slučaju X.
Žale se kako nemaju para, kako ne mogu kupovati igrače dok ne dobiju pare od prodaje drugih, a ovamo bespotrebno raskidaju ugovore i puštaju igrače besplatno, a da ne pominjem one silne glupave posudbe od kojih svi imaju koristi osim Milana. Da je to neki žnj igrač kojeg niko neće, možda bih i razumio, ali za igrača tipa De Jonga se sigurno moglo uzeti najmanje 3 miliona.

Eto, fino ja kažem da nema nesposobnije uprave u ligama petice. Pa ništa nisu u stanju korisno uraditi, baš ništa.
večeras rutinski 1:0 za inter, uz naravno našu bolju igru

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prelazmi rok zavrsava sutra u 23h, i izgleda da je ovaj mercato posluzio samo za tjeranje igrača koji su višak.
Perotti u Romi, tako da je i ta mogućnost propala,na svu sreću.
Perotti u Romi, tako da je i ta mogućnost propala,na svu sreću.

Braco Milanisti sretno vam veceras da dobijete manji milanski klub

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
+1
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Hvala Yucca druze stari 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- IlPrincipino
- Kontakt:
Vcrs Forza Milan 

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.