Pa nije lud da u prijateljskoj igra i crkne i mozda se ozljedi. Uostalom, onaj drugi gol je fakticki njegov, pogledaj samo kako je dao loptu onom koji ju je dao Zecu.Cartman je napisao/la:Sta je ovo bilo danas? Sramota velika kakav je pristup Misimovic danas imo. Posteno se nije uznojio. Ok, stavili su covjeka da ga cuva. Pa onda se otkrij u picku materinu. Jednom se otkrio i odma je gol. IGra nam totalno ovisi od Misimovica, a njega nigdje danas. Hoce tako i protiv Rumunije? On je najvise trazio kvalitetne prijateljske, e onda se pokazi u njima moj Miske.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Rey de la furia española...
Pa kazem dok se aktivira opasno je.Chologol je napisao/la:Pa nije lud da u prijateljskoj igra i crkne i mozda se ozljedi. Uostalom, onaj drugi gol je fakticki njegov, pogledaj samo kako je dao loptu onom koji ju je dao Zecu.Cartman je napisao/la:Sta je ovo bilo danas? Sramota velika kakav je pristup Misimovic danas imo. Posteno se nije uznojio. Ok, stavili su covjeka da ga cuva. Pa onda se otkrij u picku materinu. Jednom se otkrio i odma je gol. IGra nam totalno ovisi od Misimovica, a njega nigdje danas. Hoce tako i protiv Rumunije? On je najvise trazio kvalitetne prijateljske, e onda se pokazi u njima moj Miske.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
jest kozaračko ono malo na sredini terena hopa cupa,guzlo guzlaviJaydoo82 je napisao/la:jeli miske igrao u svedskoj?
joj kako mi on ide na zivce vise sa ovim debilnim izjavama...
evo opet u sportu izjavio:"Ova dva termina su katastrofalna."
ovo mu je ja mislim3-4 put da nesto ovako izjavljuje,svi ostali dodju,igraju, a on nesto laprda, pa ako ti se ne igra ili hoces vise da guzis na godisnjem reci selektoru i svi sretni...
ovo mu je ja mislim3-4 put da nesto ovako izjavljuje,svi ostali dodju,igraju, a on nesto laprda, pa ako ti se ne igra ili hoces vise da guzis na godisnjem reci selektoru i svi sretni...
Por que ? Por que somos los mejores...
hahahahaahahahaaahhaaaa ševacmake je napisao/la:joj kako mi on ide na zivce vise sa ovim debilnim izjavama...

Volim misketa, i on mi je idol, znaci prije Dzeke itd. al u zadnje vrjeme miske igra lose u A timu, kao da nema volje, snage itd. mozda bi dobro bilo da on malo ode na klupu, a pjanica staviti na njegovo mjesto? jer stvarno miske je kikso gotov svaki put kada igramo sa "malo" jacim ekipama...
BLUE NATION.
Ma i meni ga je pun qurac vise. Prvo hoce jake protivnike, eto dobio ih je, pa opet seta po terenu ko neka nena. Cuj ne valja mu termin, pa kad to treba igrat, Misimovicu? Eto neka on javi Fifa-i kad njemu odgovara pa mozemo odigrat u njegovom dvoristu da se puno ne umara. Igraj i suti, nakon onakve predstave u subotu mene bi bilo stid ista progovorit u novinama osim izvinjenja navijacima.make je napisao/la:joj kako mi on ide na zivce vise sa ovim debilnim izjavama...
Cartman je napisao/la:Ma i meni ga je pun qurac vise. Prvo hoce jake protivnike, eto dobio ih je, pa opet seta po terenu ko neka nena. Cuj ne valja mu termin, pa kad to treba igrat, Misimovicu? Eto neka on javi Fifa-i kad njemu odgovara pa mozemo odigrat u njegovom dvoristu da se puno ne umara. Igraj i suti, nakon onakve predstave u subotu mene bi bilo stid ista progovorit u novinama osim izvinjenja navijacima.make je napisao/la:joj kako mi on ide na zivce vise sa ovim debilnim izjavama...
Čovjek je rekao istinu. Trmini jesu katastrofalni, lige su završene, igrači u pola odmora, itd...Jedino kome ovi termini odgovaraju su reprezentacije koje se spremaju za SP. Vjerovatno je Miske ovom izjavom želio reći, ljudi, ne možete očekivati od nas formu sad u kakvoj smo bili prije mjesec, dva...
O Fifinim termninima, inače, loše mišljenje nema samo Misimović nego i pokoji mozak poput Wengera, Fergusona itd...
De ba malo, bez uvrede, upalite mozak, šta odmah na prvu letite..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Jah ali je gadno kad 99% najboljih igraca to jest reprezentativaca svijeta igraju i sute.U potpuno istom periodu.
A nasa se se zvjezdica buni.Sta bi bilo jos da mora znojiti damu i na svjetskom.Prokuho bi.
Wegner ,Fergi i takvi bi bili sretni da im igraci nikako ne igraju ni za jednu repku.To su druge price.
A nasa se se zvjezdica buni.Sta bi bilo jos da mora znojiti damu i na svjetskom.Prokuho bi.
Wegner ,Fergi i takvi bi bili sretni da im igraci nikako ne igraju ni za jednu repku.To su druge price.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
haj ne seri majketi, dosta i tebe više...harishp je napisao/la:Jah ali je gadno kad 99% najboljih igraca to jest reprezentativaca svijeta igraju i sute.U potpuno istom periodu.
Laki je je inace malo nervozan. 
Garant ga ebe termin.

Garant ga ebe termin.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Laki je je inace malo nervozan.
Garant ga ebe termin.

hebem te blentavog

Ovaj termin je postavila FIFA. Mi imamo novog selektora, i moramo iskoristit svaku priliku da uigramo ekipu. Evo nece ni svedjani ic na SP, ljudi izadju na svoj stadion i docekaju ih skoro samo gostujuci nacijaci, i opet ljudi odigraju srcem i trce ko ludi. Dok nasi igraci (osim Salihovica) setaju po terenu i glume neke zvijezde. Misimovic neka suti, jer ocito je da nije nimalo profesionalan i nije u nikakvoj poziciji da neke zahtjeve postavlja, jer kad nam je najvise trebalo on je podbacio (protiv Portugala u gostima katastrofa, a na svom ga nema). Neko je predlozio da stavimo Pjanica na Misketovo mjesto, mislim da je to dobra ideja. To bi mu mozda pokazalo da on nije Bog u ovoj reprezentaciji.VanBasten je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ma i meni ga je pun qurac vise. Prvo hoce jake protivnike, eto dobio ih je, pa opet seta po terenu ko neka nena. Cuj ne valja mu termin, pa kad to treba igrat, Misimovicu? Eto neka on javi Fifa-i kad njemu odgovara pa mozemo odigrat u njegovom dvoristu da se puno ne umara. Igraj i suti, nakon onakve predstave u subotu mene bi bilo stid ista progovorit u novinama osim izvinjenja navijacima.make je napisao/la:joj kako mi on ide na zivce vise sa ovim debilnim izjavama...
Čovjek je rekao istinu. Trmini jesu katastrofalni, lige su završene, igrači u pola odmora, itd...Jedino kome ovi termini odgovaraju su reprezentacije koje se spremaju za SP. Vjerovatno je Miske ovom izjavom želio reći, ljudi, ne možete očekivati od nas formu sad u kakvoj smo bili prije mjesec, dva...
O Fifinim termninima, inače, loše mišljenje nema samo Misimović nego i pokoji mozak poput Wengera, Fergusona itd...
sta je bolan u pravu, pa niko se ne zali osim njega...HALOOOOOOOOOO!!!!! NIKOOOOOVanBasten je napisao/la:Cartman je napisao/la:Ma i meni ga je pun qurac vise. Prvo hoce jake protivnike, eto dobio ih je, pa opet seta po terenu ko neka nena. Cuj ne valja mu termin, pa kad to treba igrat, Misimovicu? Eto neka on javi Fifa-i kad njemu odgovara pa mozemo odigrat u njegovom dvoristu da se puno ne umara. Igraj i suti, nakon onakve predstave u subotu mene bi bilo stid ista progovorit u novinama osim izvinjenja navijacima.make je napisao/la:joj kako mi on ide na zivce vise sa ovim debilnim izjavama...
pa ako ti se ne igra ima kome se igra i ko bi ginuo za dres reprezentacije (a on se ionako samo setka po terenu)....
kad bi se svi ugledali na borce koji su nas branili u ratu... dres bi im krvav bio... (da ne odem predaleko, ovdje cu stati)
nemam nista protiv frajra,al ako ti smeta termin, zadrzi to za sebe,a ne ovako samo se nesto zali,al samo on i niko vise, svima drago sto igramo po prvi put 2 prijateljske utakmice protiv jacih ekipa,a njemu termin smeta... koji mozak moras biti

Oplakahharishp je napisao/la:Laki je je inace malo nervozan.
Garant ga ebe termin.

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Moj @Vanaga de Bastaga znas i sam da je u Banovicima prasnjavo od uglja.
Ne treba ti to,ode plucna maramica.
Sto se tice Misketa njemu najvise odgovora termin svakog 30 februara u godini.
Ne treba ti to,ode plucna maramica.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Moj @Vanaga de Bastaga znas i sam da je u Banovicima prasnjavo od uglja.
Ne treba ti to,ode plucna maramica.![]()
nemoj biti siguran

Ban bi me pogodoio pravo, pogotovo što u posljednih 6 mjeseci kvalitet foruma je ravan onom na ciciban.ba. Zaista bi bio uskraćen za jedno veliko dobro.harishp je napisao/la:Moj @Vanaga de Bastaga znas i sam da je u Banovicima prasnjavo od uglja.
Ne treba ti to,ode plucna maramica.![]()
Miske je king. Problem je poganluk naših ljudi koji je izgleda neka genetska mutacija...jbg...

Upratio vas je Miske, oho vam se sada

nije moglo preko one stranice

Zadnja izmjena: biskitt, dana/u 01 jun 2010, 20:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.