Ima iskreno pogodio si par info nemogu poreci,ali u malom postotkuZukanovic je napisao/la:"ti imas info koliko i ja" ako kazes da ja lazem i ako je tebi isti info lazes onda ti? ili samo ja i nas info (odakle dobijemo to)?![]()
"zukan piso neke svoje info netacne" znaci ima i tacni infomacija?![]()
Danas mi je slobodan dan.necu da se raspravljam sa djecom na internetu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
sto se tice pojacanja Jesic je sve rekao razgovaramo s još jednim -dvojicom igraca koji su kvalitetni i ako uspijemo dovesti dobro i jest ,necemo na silu nkog dovoditi 

- crozzer
- Kontakt:
Samo naprijed Saraj'vo!
Zuka definitivno ima prave info.i ispostavilo se tacnim u vecini slucajeva,nisam ni na cijoj strani,al cinjenice su takve jbg,i frajer podijeli tacno kad treba kad bude sve zavrseno,i imamo svi info ma vrijeme prije svih portala i novinara

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Nije ovo nikakva informacija ,bila bi da zna ime ,ovako znamo svi odavno da pregovaramo sa nekim skupim igračem.Nemojte bezveze praviti od nekog insajdera ili nekog ko ima informacije.Znamo svi da sa nekim pregovaramo ,nije otkrio toplu vodu.Niđe veze ,sve fol insajderi
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Pantelija je najveći insajder, vazda lupa nešto, kao nešto zna, a veze nema, jedino što zna je pljuvat.
I naravno :
Neka korisnička imena nisu dodana jer su korisnici/e onemogućili/e primanje privatnih poruka.
A da vidite prošle godine šta mi je pisao, da ćemo odma biti bolji od Partizana, Rijeke, Zvezde.. dovode se mega-giga igrači, ali šteta što su se te poruke izbrisale.
Treba napraviti listu tih insajdera pa da ih ismijavamo kada nešto iznova lupe
Neka korisnička imena nisu dodana jer su korisnici/e onemogućili/e primanje privatnih poruka.
A da vidite prošle godine šta mi je pisao, da ćemo odma biti bolji od Partizana, Rijeke, Zvezde.. dovode se mega-giga igrači, ali šteta što su se te poruke izbrisale.
Treba napraviti listu tih insajdera pa da ih ismijavamo kada nešto iznova lupe

Ja nisam procitao da je @zuka najavljivao pojacanja bar u zadnjih 10-tak dana,mozda grijesimMajkl je napisao/la:Nije ovo nikakva informacija ,bila bi da zna ime ,ovako znamo svi odavno da pregovaramo sa nekim skupim igračem.Nemojte bezveze praviti od nekog insajdera ili nekog ko ima informacije.Znamo svi da sa nekim pregovaramo ,nije otkrio toplu vodu.Niđe veze ,sve fol insajderi

grb sto kuca,umjesto srca
- Osttribine
- Kontakt:
Gledam ove slike sa jutrosnjeg treninga i stvarno je ova nova Haadova oprema bruka, sve i jedna trenerka pobojila, pa mislim stvarno 

To se tako nosi. Šta vi znate. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma samo da nam dodje Said prosetali bi se ligom. :p
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad nasi pacijenti stave na otkuhavanje, dje nece pobojitiOsttribine je napisao/la:Gledam ove slike sa jutrosnjeg treninga i stvarno je ova nova Haadova oprema bruka, sve i jedna trenerka pobojila, pa mislim stvarno

- Osttribine
- Kontakt:
Ma ne znam do koga je ali fkt smijesno izgleda, jos malo pa kao oni dresovi kad smo igrali protiv UNPROFOR -aZip je napisao/la:Kad nasi pacijenti stave na otkuhavanje, dje nece pobojitiOsttribine je napisao/la:Gledam ove slike sa jutrosnjeg treninga i stvarno je ova nova Haadova oprema bruka, sve i jedna trenerka pobojila, pa mislim stvarno

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
.mescini da nam kone rade u haduu i podavljuju nam ove krpe hahahZip je napisao/la:Kad nasi pacijenti stave na otkuhavanje, dje nece pobojitiOsttribine je napisao/la:Gledam ove slike sa jutrosnjeg treninga i stvarno je ova nova Haadova oprema bruka, sve i jedna trenerka pobojila, pa mislim stvarno
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma ja imam osjećaj da će nama na kraju najjače pojačanje biti Deni, gledaj mu nogare na onoj jutrosnjoj slici.
Sabrine mi moje!
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Jedino je ovo najavio, regularan covjek s najavama, normalno da se nekad i izjalovi...Zukanovic je napisao/la:Dolazi mozda jedan igrac jos prije turske nije jos 100 % ali dobro izgleda. samo znam mi cemo platiti nesto za njega.nemojte mene pitati ne znam nista vise.
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Strah me jer je receno da je taj klasa zadnji vezni 50%-50%, kad god je tako bilo i razvuklo se pregovaranje, iskocila je neka bolja ponuda i izvisili smo za tog igraca. Nadam se da cemo ovaj put imati malo vise srece, jer uz kakvog klasnog veznog sam siguran da mozemo proci bez poraza opet u Mostaru.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja samo cekam @kraljlavova, da nam kaze da podranimo ujutro, jer ce doci pojacanje 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Koliko sam upratio.. @kinosvra je dosta blizak nekom u Klubu, ili je sam na platnoj listi, i zato su njegove info tacne - jer on daje samo ono stoje potvrdjeno/zvanicno.
@zuka ima nekog svog u Klubu (vjerovatno neki menadzer) i odatle dobiva info - s kim se pregovara, ili ko treba doci na probu i sl. E sad, da li ce pregovori uspjeti, nije do zuke
Uglavnom, neka obojice tu..govore ono sto znaju, a ne loze raju kao neki 'insajderi'
PS. Jel @head @shooter tu jos??
@zuka ima nekog svog u Klubu (vjerovatno neki menadzer) i odatle dobiva info - s kim se pregovara, ili ko treba doci na probu i sl. E sad, da li ce pregovori uspjeti, nije do zuke

Uglavnom, neka obojice tu..govore ono sto znaju, a ne loze raju kao neki 'insajderi'

PS. Jel @head @shooter tu jos??

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], kupus army, OzmoodPinglewood, Proximic, rimljanin90, ŠTA_JE i 36 gostiju.