Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
SKY: Juventus doveo Saponaru za 15m eura + bonusi. Igrač ostaje u Empoliju do kraja sezone.
Odlicno pojacanjeL'Avvocato je napisao/la:SKY: Juventus doveo Saponaru za 15m eura + bonusi. Igrač ostaje u Empoliju do kraja sezone.
[youtube][/youtube]Malcom's agent has met with emissaries from Inter & Juve. Malcom (winger, 18) is playing at Corinthians. [Di Marzio]
Neki Saponaru,a neki Edera.Pa se kasnije cudimo...L'Avvocato je napisao/la:SKY: Juventus doveo Saponaru za 15m eura + bonusi. Igrač ostaje u Empoliju do kraja sezone.
Kad je ovo SKY prenjeo? Ja kako viđoh, prije dva dana je sportmediaset ovo pisao, mislim to smeće koje blage veze nema sa merkatom, al eto ne viđoh da je i sky?L'Avvocato je napisao/la:SKY: Juventus doveo Saponaru za 15m eura + bonusi. Igrač ostaje u Empoliju do kraja sezone.
Ma ija mislim da je to patka...Sissoko je napisao/la:Interesantno da nisu upratili da je Trotta jos jedan zarobljenik Juventusa.
Kad je ovo SKY prenjeo? Ja kako viđoh, prije dva dana je sportmediaset ovo pisao, mislim to smeće koje blage veze nema sa merkatom, al eto ne viđoh da je i sky?L'Avvocato je napisao/la:SKY: Juventus doveo Saponaru za 15m eura + bonusi. Igrač ostaje u Empoliju do kraja sezone.
Ja viđoh na twitteru, nisam ulazio dalje u vjerodostojnost priče.Sissoko je napisao/la:Interesantno da nisu upratili da je Trotta jos jedan zarobljenik Juventusa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.