FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mišljenja sam da trebamo biti ozbiljni...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trebas cesce pisati ovakve postove. Mi nemamo potrebu za Medom... i mislim da je bezveze prica...PipiDugaCarapa je napisao/la:Ja bih zaobišao to "dozivanje igrača", i poručio vama da se malo dozovete, uozbiljite jer je očito da je veliki broj vas izgubio dodir sa realnošću. Dolazak Medunjanina je jednako izvjestan kao i dolazak Ibaneza, a upravo ste vi oni koji stvarate pogodno tlo da u blizoj budućnosti budemo predmet ismijavanja. Istina je, sa Harisom Medunjaninom FK Zeljezničar je ostvario kontakt i samo to ostvarivanje kontakta je ono što mene raduje, jer znam da nismo više, ne pred zidom nego pred provalijom, kao što smo i bili. Također, morate shvatiti da bi njegovim eventualnim dolaskom, iz prvog tima ispao Amir Hadziahmetović, najveći dragulj lige i dijete koje, ukoliko se nastavi kontinuirano razvijati u svakom segmentu koji mora biti ispunjen da bi se igrač izgradio u fudbalera, ali u svakom smislu tom riječi, mogao završiti u ligi petice s obzirom da sve predispozicije za to ima.. Inače, fudbaler je i Livaja.. Ostatak mog komentara bi bio uvreda u rangu onih, za koje se sa foruma isključuje korisnički račun. Onaj ko očekuje da bi Haris Medunjanin TRČAO, taj je u velikoj mjeri izišao iz okvira realnog.
Ne zaboravite da je Amir Hadziahmetović jedan od onih koji će nama donijeti, za naše prilike, izuzetan novac dok će ovaj drugi biti isključivo trošak
Ovdje bi zavladala neviđena euforija njegovim dolaskom, ipak, ja ću vjerovatno biti i najglasniji kritičar i taj potez uprave zasigurno ne bi opravdao. Mozda neki od vas mene smatraju ludim, ali to je neko moje viđenje vaše uzbuđenosti povodom dolaska Medunjanina..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
i kad budem dedo voljecu te Zeljo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Na stranu sve al sjecam se one utakmice protiv Izraelaca ,kad je Mudinjanin izgledao cudesno,kakva razlika u kvaliteti to je bilo nevjerovatno al stvarno je glupo i pricat o njegovom dolasku jer on moze vazda naci klub u Holandiji,Turskom itd..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- amazon
- Kontakt:
Kakav ba Medunjanin sta vam je.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Izgleda da ću preskociti nekoliko dana da ne citam forum.
-
- Kontakt:
najpametnijetm8782 je napisao/la:Izgleda da ću preskociti nekoliko dana da ne citam forum.

-
- Kontakt:
to je kazna za ove zadnje strane i gluposti koje se pisu 

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Zaboravih napomenuti, pa ću iskoristiti priliku da to sada uradim. Zamolio bih vas, u interesu svih nas da prestanete najavljivati "plavo proljeće", urazumite se malo.. Tačno mi se zeludac okrene svaki put, kada u ovoj situaciji u kakvoj jesmo i obzirom na poziciju na tabeli, kada pročitam da nam slijedi "plavo proljeće".. Krv ćemo mi propišati samo za plasman na europsko takmičenje, ligu osvojiti nećemo a kup moze osvojiti svako i tu čak ni najslabija ekipa ne smije biti otpisana. Puno se stvari mora poklopiti samo za plasman u finale, a ne za osvajanje kupa..

Obrati paznju na adminov post
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=15920ChWilla je napisao/la:a koja tema je kolektor za najgore forumaše?

Obrati paznju na adminov post

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Tacno samo da hoce svanuti 1. Februar (Ajzein praznik) pa da mozemo brojat dan za danom do prve tekme, vako se poyebes dok skontas kolko januar ima dana hocel biti snijega nece, kad ce februar u pm, iz kafane u kafanu, zivjela sloboda govora ...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- PlavaPorodica
- Kontakt:
fedeltafrotta je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Ovako to ljepše zvuči

Microsoft generalni sponzor ?

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Neka pitanja smo pogresno percipirali i nastavljamo pogresno vrtiti pricu. Redom...
Prvo:stvorila se predodzba kako su u Zelju sad(ili nedavno) dosli neki novi ljudi i pokrenula se neka nova prica. To jednostavno nije tako. Nisu dosli nikakvi novi ljudi i poceli neku novu pricu.Ova prica u Zelji se prica od 2013.g i pricaju je uglavnom isti ljudi,i tad i sad. Sticajem okolnosti nedostaju dvojica koji su zakotrljali grudvu(Amar i Greda). Nedostaju fizicki ali su i dalje uz tu pricu,i privatno i institucionalno. Kljucna je bila odluka tadasnjeg UO a nakon i treceg neuspjesnog pkusaja da se prodje predkolo lige prvaka,da se krene u restrukturiranje kluba. Sta je to znacilo? Znacilo je da se kresu troskovi,da se trosi samo ono sto se namakne,da se klub dalje ne zaduzuje ni za jednu marku ma sta to u rezultatskom smislu znacilo.
Svi u klubu su se napeli i uspjeli smo i u te dvije sezone(13,14 i 14,15),sa timom bez skupih igraca,sa minimalnim budzetom,biti konkurentni cak i za titulu,a u obje smo igrali Evropu.
U 2015.godini smo poznjeli neko dobro sijanje iz predhodnih godina. Nisu dosli novi ljudi,napravili nesta spektakularno,zaradili neke pare...
Fama o novim ljudima?
Nema novih ljudi.Nas sadasnji Upravni odbor cine ljudi koji su i do sad bili u UO. Svi. Nema niko novi.
Senad Misimovic? On nije novi covjek i klubu. Bio je clan skupstine u prethodnom sazivu. Bio je uz klub i u predhodnih 3,4 godine. Pomagao,doprinosio...U posljednje vrijeme je aktivniji u smislu vremena koje posvecuje klubu i doprinosa koji daje u organizacijskom i institucionalnom jacanju kluba.
Dakle,ovo je kontinuitet,nije nikakva revolucija.
Prvo:stvorila se predodzba kako su u Zelju sad(ili nedavno) dosli neki novi ljudi i pokrenula se neka nova prica. To jednostavno nije tako. Nisu dosli nikakvi novi ljudi i poceli neku novu pricu.Ova prica u Zelji se prica od 2013.g i pricaju je uglavnom isti ljudi,i tad i sad. Sticajem okolnosti nedostaju dvojica koji su zakotrljali grudvu(Amar i Greda). Nedostaju fizicki ali su i dalje uz tu pricu,i privatno i institucionalno. Kljucna je bila odluka tadasnjeg UO a nakon i treceg neuspjesnog pkusaja da se prodje predkolo lige prvaka,da se krene u restrukturiranje kluba. Sta je to znacilo? Znacilo je da se kresu troskovi,da se trosi samo ono sto se namakne,da se klub dalje ne zaduzuje ni za jednu marku ma sta to u rezultatskom smislu znacilo.
Svi u klubu su se napeli i uspjeli smo i u te dvije sezone(13,14 i 14,15),sa timom bez skupih igraca,sa minimalnim budzetom,biti konkurentni cak i za titulu,a u obje smo igrali Evropu.
U 2015.godini smo poznjeli neko dobro sijanje iz predhodnih godina. Nisu dosli novi ljudi,napravili nesta spektakularno,zaradili neke pare...
Fama o novim ljudima?
Nema novih ljudi.Nas sadasnji Upravni odbor cine ljudi koji su i do sad bili u UO. Svi. Nema niko novi.
Senad Misimovic? On nije novi covjek i klubu. Bio je clan skupstine u prethodnom sazivu. Bio je uz klub i u predhodnih 3,4 godine. Pomagao,doprinosio...U posljednje vrijeme je aktivniji u smislu vremena koje posvecuje klubu i doprinosa koji daje u organizacijskom i institucionalnom jacanju kluba.
Dakle,ovo je kontinuitet,nije nikakva revolucija.
Politika microsofta od kad postoji da nije sponzor nekim sportskim timovima. Ne vidim razlog zašto bi tupolitiku sada primjenili. Nemoj da sirimo dezinformacije.Merhaba je napisao/la:Microsoft generalni sponzor ?![]()
Kada je trening?
Bas ce jednom klubu iz fudbalske lige BiH takva kompanija biti sponzor. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Drugo pogrsno percepirano pitanje: imao beton tim!
Pisao sam i onovicu:ne da imamo beton tim,mi nemamo tim. Imacemo ga do pocetka prvenstva.Kakav ce biti,ne mozemo znati,vidjecemo.
Stvorila se fama o tome kako je posao zavrsen dovodjenjem igraca i ostaje najlaksi dio,a to je:izabrati najboljih jedanaest. I slijedi plavo proljece. Sve pogresno. Da su dovedeni i puno bolji od ovih,stvaranje tima je proces. Ima svoja pravila. Struka,vrijeme,strpljenje,sreca...Ne moze svanuti prije zore.
Pisao sam i onovicu:ne da imamo beton tim,mi nemamo tim. Imacemo ga do pocetka prvenstva.Kakav ce biti,ne mozemo znati,vidjecemo.
Stvorila se fama o tome kako je posao zavrsen dovodjenjem igraca i ostaje najlaksi dio,a to je:izabrati najboljih jedanaest. I slijedi plavo proljece. Sve pogresno. Da su dovedeni i puno bolji od ovih,stvaranje tima je proces. Ima svoja pravila. Struka,vrijeme,strpljenje,sreca...Ne moze svanuti prije zore.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 44 gosta.