FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 30 jan 2016, 21:41

ma vjerujrm bice kikseva jer moraju bas bit ludi da izdrze ovakav tempo :D al kad bi biro gdje bi prije da kiksaju biro bi lp,meni je prioritet osvajanje lige. a i finale kupa je blizu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 30 jan 2016, 21:53

Forma se tempira za najvažniji dio sezone ništa se ne sekirajte. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 30 jan 2016, 22:28

8. pobjeda zaredom, 26 tekmi bez poraza , malo li je :problem:

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 jan 2016, 00:16

barca_87 je napisao/la:ma vjerujrm bice kikseva jer moraju bas bit ludi da izdrze ovakav tempo :D al kad bi biro gdje bi prije da kiksaju biro bi lp,meni je prioritet osvajanje lige. a i finale kupa je blizu.
Ma kakvo to,liga prvaka je prioritet svih prioriteta, to je najvazniji pehar i bili bi prvi koji bi ga odbranili.

Liga je elaborirana,gotovo je to,rutinsko odradjjivanje posla do kraja,titula u ligi nikad laksa,koliko smo kikseva imali a opet velika prednost,sto govori i o konkurenciji.

Kup takodje vrlo vjerovatno uzimamo laganini,i to bez borbe protiv najjacih protivnika reala i atletica

To dvoje nije upitno,jedini pravi izazov je cempjons liig, mora se potvrdit hegemonija odbranom titule,sve su predispozicije tu, al bice borbe
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 31 jan 2016, 01:12

barca_87 je napisao/la:ma vjerujrm bice kikseva jer moraju bas bit ludi da izdrze ovakav tempo :D al kad bi biro gdje bi prije da kiksaju biro bi lp,meni je prioritet osvajanje lige. a i finale kupa je blizu.
Kakva liga ba, to je rijeseno, ovaj tim ima pobjednicki mentalitet, ne moze raspali Real to uzet. Ja sam uvjeren da cemo im pobjeci bar 10 bodovo na kraju.

LP je prioritet i to su sebi igraci zacrtali, odatle crpe svu motivaciju. Treba to odbraniti.
27.10.2020

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 31 jan 2016, 06:03

ja kazem sta je po meni prioritet a za ostale nezz.
lp je specificno takmicenje gdje mozes bit najjaci ubjedljivo i opet ne osvojit .sama istorija govori da niko nije odbranio titulu.
zato sve snage dat na to takmicenje je pogresno jer mozes. na kraju ostat bez icega.3 boda vise od atletica 7 od reala nije nista a neki vec govore gotovo osvojili .barca je imala i vecu prednost pa na kraju gubila prveenstva.
dva obicna kiksa i eto te na 0. a uz ovaj gust raspored bice zafrkano.nisu ni ovi igraci roboti
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 jan 2016, 10:48

leorey je napisao/la:Ovaj Carrasco je danas bio zvijer na terenu! Kakav igrac. Atletico je stvarno paklena ekipa , ne bi se sekunde iznenadio da stignu opet u finale LP. Tipovao bi na njih i kad bi igrali protiv Bayerna 2 tekme.
Ljudi su nevjerovatni trkački, čak sa igračem manje su imali neke prilike da izjednače rezultat. Strašno ukomponovana ekipa, i u ovom trenutku osim Barce možda da još jedna ili dvije ekipe mogu ih dobiti u dva meča, a svi ostali ne vjerujem da su to u stanju.

I nadam se da Messi danas neće osjetiti posljedice onog starta, pa da opet propusti par mečeva.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Harisharis
Kontakt:

Post Postao/la Harisharis » 31 jan 2016, 12:02

barca_87 je napisao/la:ja kazem sta je po meni prioritet a za ostale nezz.
lp je specificno takmicenje gdje mozes bit najjaci ubjedljivo i opet ne osvojit .sama istorija govori da niko nije odbranio titulu.
zato sve snage dat na to takmicenje je pogresno jer mozes. na kraju ostat bez icega.3 boda vise od atletica 7 od reala nije nista a neki vec govore gotovo osvojili .barca je imala i vecu prednost pa na kraju gubila prveenstva.
dva obicna kiksa i eto te na 0. a uz ovaj gust raspored bice zafrkano.nisu ni ovi igraci roboti
3 boda vise od atletika i utakmicu manje od njih ;)

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 31 jan 2016, 17:05

Harisharis je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:ja kazem sta je po meni prioritet a za ostale nezz.
3 boda vise od atletika i utakmicu manje od njih ;)
Mislim da ova generacija to nece ispustiti , imaju pobjednicki mentalitet. Znaci mi bi trebali izgubiti 2 tekme i odigrati jednu nerijeseno, s tim da Atletico i Real Madrid dobiju SVE utakmice do kraja. To nije realno. Kiksat cemo mi do kraja jos negdje to je sigurno, ali i oni ce itekako.

Ligu Prvaka bio bi grijeh ne osvojiti, tj ne odbraniti s ovom legendarnom generacijom, oni su to zasluzili i ako oni to ne uspiju, nece niko. Previse je tu talenta, individualaca koji opet igraju za momcad. Ali naravno za Ligu Prvaka treba dosta srece a posebno da nas povrede zaobidju kao prosle sezone, sto isto nije realno.

Sama nesreca bi mogla izbaciti nas iz Lige Prvaka, nesto u vidu Chelsea 2012 kad smo imali 40 udaraca na gol u 2 tekme protiv njih a nijednom ih nismo pobijedili.
27.10.2020

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 jan 2016, 17:35

Mudro zboris leroy,ne moze se ispustiti ova prednost u ligi, prvo sto bi bilo potrebno je da real pobijedi sve do kraja,i nas na kamp nou, a za taj brutalni poduhvat sigurno da nisu sposobni

Drugo mi bi trebali kiksati, to ce se desavati,ali rijetko,raspored do kraja je dobar,cekamo uglavnom jace ekipe,gostujemo slabijim, to ce se rutinski odraditi

Liga prvaka je izazov grehota bi bilo ne osvojiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 31 jan 2016, 23:54

treba imati u vidu i da će real i atletiko igrati međusobno...ako se računa da su tu 3 boda protiv gijona, onda je razlika +6 i +7 i još uz sve to bolji međusobni omjer sa obje ekipe..(nema šanse da real da 5 golova na nou campu)...ako bi real dobio atletiko, ili bilo neriješeno, u el clasicu bi i remi bio dovoljan..

valencija opet slabo odigrala, očito da su u krizi... protiv njih bi se moglo već u srijedu odigrati jače i uzeti ih sa 2-3 razlike, pa u revanšu odmarati dosta igrača...protiv arsenala bi i remi sa golovima bio dosta dobar rezultat..ove tri u gostima protiv ovih slabijih ekipa dobiti, i revanširati se sevilji i selti za poraze...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 feb 2016, 00:57

Ici ce to dobro,samo povreda da ne bude,utakmica po utakmica, sad su osim rafinje svi zdravi, znaci velika je mogucnost za odmor i rotacije,messi je dobro odmorio,neymar je isto imao kraci odmor,suarez odmarao u kupu,iniesta,pike,sergio,alba,alves...odmorili su poneku utakmicu,lucho to fino rotira i rotirat ce jos i vise jer ima sad i klupu solidnu

Steta sto ne dodje nolito,ili barem denis, jos sutra je prelazni i mozda bude kakvih iznenadjenja,ako ne sta je tu je, sad valenciju cemo vjerovatno nabiti u prvoj tekmi i revans ce biti za rotacija, i onda nema vise kupa do finala, protiv arsenala igramo tek pred kraj februara, liga ostaje da se rutinski odradjuje, u vecini utakmica bice odmaranja pokojeg standardnog igraca, i ovi sto igraju nece se previse trositi, malo ozbiljnosti,da malo povuku messi i neymar i sve ce se to rjesavati u pola sata jaceg tempa

Sergio po meni najvise sad zasluzuje odmor, suarez isto, oni su se cini mi se najvise izraubali do sada, na njih bi lucho trebao pripaziti,iniestu i raketu uveliko mijenjaju roberto i arda,arda bi u slabijim utakmicama koji put i neymara mogo zamijenit, munir je malo napredovao i moze suareza ponekad odmoriti, alvesa ce cesto vidal mijenjati, pikea i maskerana vermalen,korozija albu, ima tu opcija, u svim ovim utakmicama ligaskim u svakoj laganijoj po tri prvotimca mogu odmoriti

Bitno je samo da ne bude kakvih bitnih dugotrajnih povreda, do arsenala ce ekipa biti svjezija dosta, tu moramo biti spremni za vrhunsku utakmicu i napasti ih odmah u londonu i tu ici odmah na rjesavanje prolaza,i kod njih je paklen ritam i problemi s povredama,bore se za titulu, ne vjerujem da ce biti u stanju odigrati nesto posebno protiv nas jer im je liga prioritet, a nasi prakticno opusteno ce igrati domacu ligu i najvise snage i najbolje predstave ce cuvati za ligu prvaka
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

LeoMessi
Kontakt:

Post Postao/la LeoMessi » 01 feb 2016, 10:09

Uh kako bi nam lego Mata ko kec na desetku pravi igrac za Barcu ako bude istini da ce potpisat do kraja dana.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 feb 2016, 12:08

LeoMessi je napisao/la:Uh kako bi nam lego Mata ko kec na desetku pravi igrac za Barcu ako bude istini da ce potpisat do kraja dana.
Kakav Mata života ti? :rol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 feb 2016, 12:10

Neko je bacio pricu o posudbi Mate, ali nema nista od toga.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 01 feb 2016, 13:23

ma da je posudit bilo koga na 6 mjeseci da se ima zamjena za msn ,pa zar su toliko bez opcija.nisu nolito denis jedini igraci.ima interesantnih igraca uvijek
daj nekog starca neko krilo koji ce doc odigrat 6 mjeseci i noga. povrijedi se neko od msna sta ces ,ode citava sezona u q

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 01 feb 2016, 13:59

naidjo na ovo pa da se prisjetimo(ko se moze prisjetit :mrgreen: )
[youtube][/youtube]
sta reci...

legenda :tokralju:

a sta tek sudija uradi :rol: :urnebes: :tokralju:
niko ne moze da vjeruje sta im pocini
pep pobudalio hoce udara sudiju :urnebes:

MES QUE UN CLUB !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 feb 2016, 14:14

Messi nije danas trenirao zbog udarca Filipea, ali bi trebao biti spreman za srijedu.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 feb 2016, 14:14

barca_87 je napisao/la:ma da je posudit bilo koga na 6 mjeseci da se ima zamjena za msn ,pa zar su toliko bez opcija.nisu nolito denis jedini igraci.ima interesantnih igraca uvijek
daj nekog starca neko krilo koji ce doc odigrat 6 mjeseci i noga. povrijedi se neko od msna sta ces ,ode citava sezona u q
Znači bez jednog iz trojca MSN ova momčad je nula?
Pa bez Messija su bili 2 mjeseca pa igrali odlično, šta ste zapeli jbt.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 01 feb 2016, 14:18

Sretno Pepunu u Cityu :salut:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 3 gosta.