AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la milanist » 30 jan 2016, 21:54

Il Faraooooooneeeeeee bravo kralju :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 jan 2016, 21:55

Otkupite Saravija odmah :mrgreen:

Haj Salah napolje
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 jan 2016, 21:59

Danielle je sad nazad a Pjanic naprijed.

Bravo Luciano skontao si :thumbup:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 jan 2016, 22:27

Pa Dzeko ovako se zabija

Miraleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem PJaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanic

Bravo doktore

Napokon pobjedaaaaaaaaaaaaaaa

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 jan 2016, 22:44

Saravi odlican, Zukanovic takdojer.... Keita i Salah ni tamo ni vamo,moze to puno bolje. Dzeko zasluzeno izasao,iako se trudio,malo mu je falilo ali realno od njega se ocekuje puno vise! Pojacanja opravdala ocekivanja.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 jan 2016, 23:04

Jos kad dodje Perotti :mrgreen:

Keita nije vise za fudbala a Salah je van forme.Proigrali smo kad su izasli on i Dzeko.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 30 jan 2016, 23:10

Manuel je napisao/la:Pa Dzeko ovako se zabija

Bravo doktore

Idi u Barsu pa se tamo setkaj :D.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 30 jan 2016, 23:13

soe je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Pa Dzeko ovako se zabija

Bravo doktore

Idi u Barsu pa se tamo setkaj :D.
Hahaha jednog dana :rol:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 jan 2016, 23:55

AS Roma ima najpovoljniji moguci raspored do kraja sezone, mogu sve dobiti utakmice jer protiv jacih timova igraju kod kuce a protiv slabijih u gostima, izuzev Milana kojem gostuju u posljednjem kolu...Lazio ne racunam.

Slijedecih 7 tekmi su laksi protivnici i pobjeda je imperativ imperativa, do Intera...ako uspiju napraviti takav niz mislim da bi se mogli ukljuciti u borbu za titulu...ostaje da vidimo...sa Zukom i Sharavijem, te oporavljenim Tottijem ekipa ima vise rjesenja...

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 31 jan 2016, 00:01

Borbu za titulu, a Juve eventualnom pobjedom protiv Chieva ide na +10, Napoli cak na +12 (naravno ak dobiju Empoli).

Jasno je da ce se ova dva kluba boriti za titulu, dok Roma moze max do 3. mjesta. Msm nerealno je ocekivati veci pad ovih top ekipa.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 31 jan 2016, 00:03

Ova Roma ce da nam uigra repku samo tako

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 31 jan 2016, 00:05

Uozbiljite se :D, dobili smo drugoligaša i to jedva nekako. Roma sa 6-7 pobjeda bi samo bila na dobrom putu ka trećem mjestu, i to moliti se da protivnici kiksaju. Mada ja msm da ćemo mi već iduću za.jeb napraviti.
embrace the chaos

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 31 jan 2016, 00:07

Denno je napisao/la:Uozbiljite se :D, dobili smo drugoligaša i to jedva nekako. Roma sa 6-7 pobjeda bi samo bila na dobrom putu ka trećem mjestu, i to moliti se da protivnici kiksaju. Mada ja msm da ćemo mi već iduću za.jeb napraviti.
Istu tu ekipu Juve nije dobio i sta sad to znaci :mrgreen:

Svaka pobjeda je vazna nebitno koja je ekipa.Pa nama su uvijek bile teze ove tekme nego one jace.Uvijek smo vise kiksali protiv ovih otpisanih ekipa.Inter ne bi trebao dobiti i jos ako Genoa uzme bod eto nas :mrgreen:

Mada iskreno daleko smo mi od tog treceg mjesta jer igra nije Bog zna sta al da se mozemo nadati mozemo :mrgreen:

Kakav skudeto i zajebancije.Hurema je malo prenijelo :mrgreen:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 31 jan 2016, 00:25

Asteriks je napisao/la:Borbu za titulu, a Juve eventualnom pobjedom protiv Chieva ide na +10, Napoli cak na +12 (naravno ak dobiju Empoli).

Jasno je da ce se ova dva kluba boriti za titulu, dok Roma moze max do 3. mjesta. Msm nerealno je ocekivati veci pad ovih top ekipa.
Ima jos dosta da se igra..
Naravno, svjestan sam te razlike...ali isto tako ako Roma zareda recimo 7 pobjeda, vrlo moguce je da za to vrijeme Napoli i Juve kiksaju po jednu, dvije tekme...Napoli i vise...stavise smatram da sanse Napolija za titulu nisu vece od 20% i ubijedjen sam da ce ih Roma prestici do kraja sezone, zivi bili pa vidjeli..
Napoli u narednih 7 tekmi gostuje Juventusu, Laziu, Fiorentini i docekuju Milan; a do kraja sezone gostuju jos Interu, Romi, Palermu, Udineseu i Torinu...zaista ne vidim nacina da oni uzmu titulu...
Juve od tezih tekmi ima kod kuce Napolija i Inter...od tezih gostovanja kasnije imaju Milan, Torino i Fiorentinu...ma ne mogu ni oni vjecito pobjedjivati, pad jednostavno mora uslijediti, kad tad...ali su svakako daleko najblize tituli od svih klubova...

...u tom slucaju bi Roma prisla na 4,5,6 bodova razlike, tako da bi do kraja imali sanse za scudetto...naravno, sanse su minimalne, ali i dalje postoje, samo je potrebna serija dobrih rezultata...a zasto vjerujem u jednu takvu seriju? - pa upravo zbog Spalettija i trenutno veca rjesenja u timu u odnosu na prije 7 dana i proteklih mjeseci (Sharavi, Zuka, Totti...)
ali o tom potom...vazno je dobiti Sassuolo u utorak...

PS. ovo sam onako malo razglabao...ne treba to vise ni spominjati...idemo utakmicu po utakmicu pa cemo vidjeti sta ce se do kraja desavati.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 31 jan 2016, 00:35

hurem je napisao/la:PS. ovo sam onako malo razglabao...ne treba to vise ni spominjati...idemo utakmicu po utakmicu pa cemo vidjeti sta ce se do kraja desavati.
:thumbup:
Tako trebaju ćelavi i igrači da gledaju, mada uistinu imamo dobar raspored :mrgreen:
embrace the chaos

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 31 jan 2016, 00:46

a zasto vjerujem u jednu takvu seriju? - pa upravo zbog Spalettija i trenutno veca rjesenja u timu u odnosu na prije 7 dana i proteklih mjeseci (Sharavi, Zuka, Totti...)
Sve je to ok, da na dr strani nemas Juve sa top napadackim opcijama, najjacom odbranom lige, te naravno Pogbom,... Bit ce kikseva, ali skoro pa nemoguca misija stici ovakvog protivnika koji od sutra vjerovatno ide na +10.

S druge strane imas jedan Napoli sa strasnim Higuainom, a i pored njega tu su Insigne, Hamsik, koji su skupa dali oko 15 golova, a to sve ima potopru u stabilnoj vezi itd itd.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 31 jan 2016, 01:26

Ma za Romu je nabitnije da vrate samopuzdanje sa par vezanih pobjeda a onda ce doci i forma koju su imali solidan period ove sezone kad je Roma izgledala daleko agresivnije i organizovanije,.

Salah i Dzeko mogu daleko bolje od ovog što trenutno igraju dok Naingolan ne bi smio da bude taj ofanzivni vezni,.Mislim,Ninja je fakat odlican igrac,prava radilica a uz to solidan i na lopti,jak u duelima al nema on taj zadnji pas nit je igrac kojeg odlikuje kreativnost,.

Toti još jednom pokazao klasu za ono malo što je igrao,šteta zbog godina al ne sumnjam da ce kod Spaletija i on imati više minuta gdje uvjek može doprinjeti ekipi,.

Miralem je majstor koji bi morao igrati ofanzivnije pogotovo u sezoni kad mu mnogo toga ide od ruke ali razumijem i Spaletijevu potrebu da ga drži pozadi jer je igrac koji može unijeti stabilnost u zadnju liniju s obzirom da umije stati na loptu i odigrati racionalan pas,usporiti ritam igre ako je potrebno,.Ono što sam primjetio da je poceo dobijati skok duele,naravno ne one poput Pogbe u kojima zbog ocigledne razlike u visine nema nikakvih šansi,.

Faraon i Zuka položili na debiju,vjerujem da ce i jedan i drugi biti dobra ispomoc za Romu,.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 31 jan 2016, 01:48

Samo je bitno da uvezemo tih par pobjeda pa ce biti lakse jer uzasno stojimo na psihickom planu.Da ga nije onako zabio Saravi ne bi do sutra dobili.Bilo bi peglanje samo tako.Imali smo srece a i zasluzli smo pobjedu al ako hocemo nesto vise da uradimo treba Luciano smanjiti minutazu Keiti jer je fakat prespor i odluciti ko ce gdje igrati i u kojoj formaciji cemo igrati jer je veceras bilo dosta rotiranja a i promjena formacije.

O skudetu je suludo pricati nema od toga nista jer puno zaostajemo.Jest da sad imamo laksi raspored al tesko je ocekivati da i Juve i Napoli toliko puta kiksaju a mi da sve pobjedimo.Cilj je trece mjesto i ako ga osvojimo bicu zadovoljan s obzirom sta je Garsija uradio ovoj ekipi i ako je na pocetku sezone bio cilj skudeto.

Ako nekim cudom ucinimo nesto vise npr. budemo drugi dobro i jeste al sa trenutnom igrom i bodovnim zaostatkom trece mjesto je premija.
Jos da pohvalim Rudigera koji je odigrao fenomenalno na desnom beku i fakat trebao bi Spaletti da mu da vise sansi da igra na toj poziciji jer se dobro snasao.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 31 jan 2016, 02:13

4-3-3 danas sa rudingerom desno i de rossiem ko stoperom?

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 jan 2016, 10:45

Manuel je napisao/la:Jos kad dodje Perotti :mrgreen:

Keita nije vise za fudbala a Salah je van forme.Proigrali smo kad su izasli on i Dzeko.

Khm khm.. :kafa:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 2 gosta.