OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: OKK Sloboda Tuzla
Novi poraz kvazi bevba kluba,dabogda ispali iz lige
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bevba tankira
.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Hoce Berba da ima prvi pick na draftu naredbe godine 

pa sad kad klub napuste Hasandić koji je prošlu sezonu samljeo, ove je bio ni blizu onoga sto mioze, kad ode Sekulovic kkoji je glavni igrac ove godine i kad ode oveaj Sinadinović,. sljedeće sezone uspjeh će biti opstanak, ali neka nadam se da Aid može biti otjeran.
Dok god je on tu projekat OKK ne može ostvariti zacrtane ciljeve
Dok god je on tu projekat OKK ne može ostvariti zacrtane ciljeve
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Cerkezovic ima dobar sut, moguce da je samo losa noc. Isto i za Sekulovica, najpouzdaniji nas igrac sa bacanjima ove sezone.Bassha je napisao/la:Zasluzena pobjeda Kaknja
Mene zanima da li ovaj Cerkezovic ima inace los sut ili je samo na vecerasnjoj tekmi bio mu ocajan, 1/9, od toga je oko 7 suteva bila cista situacija.
Sekulovic dosta dobar, samo su ga slobodna malo j*bala
Sinadinovic je zaradio neku posjekotinu na glavi u 4/4, srecom nista strasno,
Jedan grad, jedna ljubav!
Vidim igra se taj neki kup Spars dobio Kakanj.
Kako to ide uopste u nasoj prekrasnoj ligi.
Nisam upratio izvlacenje.
Kako to ide uopste u nasoj prekrasnoj ligi.
Nisam upratio izvlacenje.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Koliko znam u ovom "bosnjackom" dijelu u finalu igrate vi i spars. Iz rs dolazi Mladost, iz herceg bosne pobjednik siroki-zrinjski i kao aktuelni osvajac igokea. Nek me ispravi neko ako bolje zna 

SARAJEVO
Kako sad to zar nije i kup jedinstven kao i Liga.fico je napisao/la:Koliko znam u ovom "bosnjackom" dijelu u finalu igrate vi i spars. Iz rs dolazi Mladost, iz herceg bosne pobjednik siroki-zrinjski i kao aktuelni osvajac igokea. Nek me ispravi neko ako bolje zna
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Cudno je sto ga uopste i ima, jer je prosle sezone bio neki mutantski kup, a i sistem, mada ni sada nije nista bolji.Agamemnon je napisao/la:Kako sad to zar nije i kup jedinstven kao i Liga.fico je napisao/la:Koliko znam u ovom "bosnjackom" dijelu u finalu igrate vi i spars. Iz rs dolazi Mladost, iz herceg bosne pobjednik siroki-zrinjski i kao aktuelni osvajac igokea. Nek me ispravi neko ako bolje zna
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Cirkus kolorado.Ethel je napisao/la:Cudno je sto ga uopste i ima, jer je prosle sezone bio neki mutantski kup, a i sistem, mada ni sada nije nista bolji.Agamemnon je napisao/la:Kako sad to zar nije i kup jedinstven kao i Liga.fico je napisao/la:Koliko znam u ovom "bosnjackom" dijelu u finalu igrate vi i spars. Iz rs dolazi Mladost, iz herceg bosne pobjednik siroki-zrinjski i kao aktuelni osvajac igokea. Nek me ispravi neko ako bolje zna
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Gdje se igra sad završetak kupa tj. Sparsi-OKK?
Posto su obije ekipe bile gosti
Posto su obije ekipe bile gosti
Ipak se Kup nastavlja u Sarajevu.
Izgubili smo protiv Mladosti, ocekivano
Povrijeđen je Edi i Tanasilovic
Aid idol Tuzle, afirmacija MLADIH igrača, samo 3 mlada igrača igrala kako treba i to jedva. Ugledaj se na Široki, Kakanj, Sparse 70% mladi igrači igraju(neki više neki manje). Ako si reko afirmacija mladih igrača ispostuj ubaci i Nedzada, Asima(al prvo da se uozbilji), Jasmina, Dinu pa čak i Mirzu. Pa ako igramo LiguOut da znamo zašto a ne ovako doveo neka pojačanja i opet LigaOut.
Svaka čast ovim igračima, mogu oni i bolje da se malo dovedu u red, treba njima trener da kad ga pogledaju da im se krvne žile zalede, da nema izlazaka dan prije utakmice, da nema nikako bit poslje 9h u gradu.
Izgubili smo protiv Mladosti, ocekivano
Povrijeđen je Edi i Tanasilovic
Aid idol Tuzle, afirmacija MLADIH igrača, samo 3 mlada igrača igrala kako treba i to jedva. Ugledaj se na Široki, Kakanj, Sparse 70% mladi igrači igraju(neki više neki manje). Ako si reko afirmacija mladih igrača ispostuj ubaci i Nedzada, Asima(al prvo da se uozbilji), Jasmina, Dinu pa čak i Mirzu. Pa ako igramo LiguOut da znamo zašto a ne ovako doveo neka pojačanja i opet LigaOut.
Svaka čast ovim igračima, mogu oni i bolje da se malo dovedu u red, treba njima trener da kad ga pogledaju da im se krvne žile zalede, da nema izlazaka dan prije utakmice, da nema nikako bit poslje 9h u gradu.
ko je ona gospodja sto svaki link na fcb okk komentarise isto
ako bogda da Sloboda pobjedi...
ali svaki put isto...
ko po komandi 
ako bogda da Sloboda pobjedi...

ali svaki put isto...

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Evo Sarajlić igra protiv Sparsa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva igra bez srca i duse. Samo da se odigra.. Kad pogledas imena kontas solidna ekipica, a u praksi strahota..
Sedmi na tabeli, to i jest mjesto za solidnu ekipicu.tuzlak1987 je napisao/la:Kakva igra bez srca i duse. Samo da se odigra.. Kad pogledas imena kontas solidna ekipica, a u praksi strahota..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Nikakve borbe, zara kakvog, ako promasi zicer nema vracanja u odbranu trcanja nego lagano ima vremenatuzlak1987 je napisao/la:Kakva igra bez srca i duse. Samo da se odigra.. Kad pogledas imena kontas solidna ekipica, a u praksi strahota..

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Agamemnon je napisao/la:Berbic mora odstupiti pod hitno **** sve

i sta cemo sad

kakva varalica par ekselans je gazda ovog kluba

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.