Kao sto sam i obecao nakon izbora selektora...harishp je napisao/la:Super,dovedi budalu koja ce ti raditi kao selektor za novac koji Engleski selektor dobije za 15 minuta odmora na jednoj tekmi.I da ta osoba ima makar licencu da ga Uefa ne bi ganjala kao i savez.carina je napisao/la:@Adinho
Barba je svjestan toga svega, ne trebas ovde mlatiti praznu slamu druze. Ali za razliku od Papeta, poslije ovakve tekme Barba, bi sam otisao. Ili on ili citava repka. I Dzeko, i Vedad i svi ostali. Velika vecina onih koji hoce Barbu vec odavno, ne bi toliko pogodio sinocnji rezultat. Mene licno boli pristup i igra. Vi ih i dalje zovite Zmajevima. Za mene i ostatak fudbalskog svijeta oni su trenutno slabe srne i srndaci. A nisu krivi oni nego trener. Ako nije do trenera, gospodine Susicu, znate sta vam je raditi.....I gotova prica.....
Da ne govorim o apsolutno najvecoj ikad izvali na forumu.Nakon jednog poraza u prijateljskom mecu protiv duplo bolje plasirane i rangirane skoro repke da se selektor smjeni.
Pa nije valjda toliko zvizgoje udario dole da se i halucinirati pocinje.
Pape odlazi....