Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Minjole je doktor
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bas lijepo, jos jedna utakmica.
Bili smo bolji, ali dzaba kad je Benteke u napadu, a i sudija je dobro ostetio West Ham, bolje da im je svirao penal, kad vec FA cup nije toliko bitan Kloppu.
EDIT
https://twitter.com/LiverpoolGifs/statu ... 1824372736

Bili smo bolji, ali dzaba kad je Benteke u napadu, a i sudija je dobro ostetio West Ham, bolje da im je svirao penal, kad vec FA cup nije toliko bitan Kloppu.
EDIT

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Da je Klopp izbacio najjaci sastav koji imamo, 99% bi izgubili. Pa opet ovaj replay igramo jbt.
hahaha enrique pobjednikYNWA je napisao/la:Bas lijepo, jos jedna utakmica.
EDIT
![]()

Ko kaže da nije bitan, čovjek je samo odmarao ekipuYNWA je napisao/la:Bas lijepo, jos jedna utakmica.
EDIT
![]()

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ono što Benteke najbolje radi je skok, ali se ne može porediti s Andyjem u skoku jer je mnogo nivoa ispod njega po tom pitanju, Carroll uništava ljude u zraku. Recimo da je Benteke malo bolji kada je lopta na zemlji, ali i to je diskutabilno. Jedini minus Carrolla je što je kod nas bio (a i danas) mnogo povrijeđen.Rolex312 je napisao/la:Andy Carroll > Benteke
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Danas fakat dobro odigrano ako se uzme u obzir ekipa koja je nastupila. Moze se reci da smo bili bolji. Meni Benteke totalno ubijen i nesiguran izgleda ko da ima dzeko sindriom, tacno kopija trenutnog dzekinog stanja.Ja sam siguran da bi ovo uzeli da je umjesto Benteke bio npr ings ili Stu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dobro smo prošli juće u revanšu možda bude prilike da se izvede malo jači sastav ako ne i ovi su momci zaslužili još jednu priliku. Meni je Brannagan bio najbolji a teško mi je odlučiti koji je gori ibe ili benteke. Obojica zaslužuju da dobiju izlaznu kartu i to što prije, bolje da je ojo igrao...
You are someone else I am still right here
Znam da ti je tesko biti objektivan, ali makar se potrudiCarlo je napisao/la:Ono što Benteke najbolje radi je skok, ali se ne može porediti s Andyjem u skoku jer je mnogo nivoa ispod njega po tom pitanju, Carroll uništava ljude u zraku. Recimo da je Benteke malo bolji kada je lopta na zemlji, ali i to je diskutabilno. Jedini minus Carrolla je što je kod nas bio (a i danas) mnogo povrijeđen.Rolex312 je napisao/la:Andy Carroll > Benteke

Benteke je daleko bolji i kompletniji napadac od Carrolla, prednost Carrolla je samo skok, s tim da je tu toliko dominantan u odnosu na ostale igrace da za svoju ekipu pravi razliku i da se uvijek na njega mozes osloniti, dok Benteke nema takve osobine.
E sad kad bih morao birati između njih dvojice, radije bi imao Carrolla u ekipi, tj igraca koji bi ulazio sa klupe kad zatreba, upravo zbog toga sto se mozes osloniti na prekide i njegovu skok igru, ali ne bih dao vise od 15 miliona funti za njega.
Sarajevo i Liverpool
Carroll se trebao košarkom baviti bio bi jedan od boljih u engleskoj i onako nemaju neki tim.
Izgleda da čeka i bentekea slična sudbina kao i andya doveo ga jedan trener kod drugog se nije uklapao u stil igre i na kraju ako i njega uspijemo prodati kao i andya to će biti super.
Zaključak ne kupovati napadača iz engleske za više od 30 miliona
Izgleda da čeka i bentekea slična sudbina kao i andya doveo ga jedan trener kod drugog se nije uklapao u stil igre i na kraju ako i njega uspijemo prodati kao i andya to će biti super.
Zaključak ne kupovati napadača iz engleske za više od 30 miliona
You are someone else I am still right here
Joe Allen's January
-Equaliser vs Arsenal (13th)
- Exeter Goal (20th)
- Winning Penalty vs Stoke (26th)
- Captain for #LFC (30th)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ibe je vec par tekmi katastrofalan.
O bentekeu ne vrijedi raspravljati, sto prije ga utopiti kome.
I fakat mi je pun qrac "pojacanja" koje prodajemo poslije par mjeseci, ili ih saljemo na posudbe...
O bentekeu ne vrijedi raspravljati, sto prije ga utopiti kome.
I fakat mi je pun qrac "pojacanja" koje prodajemo poslije par mjeseci, ili ih saljemo na posudbe...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
to je neki tabloid tipa dailymail, tako daMikiReds je napisao/la:http://www.90min.com/posts/2916187-real ... _aid=35322
sta mislite, ima'l sta od ovog

Walk on, with hope in your hearts.
Lagan protivnik u narednom kolu, da je samo proći West Ham i eto nas među 8 najboljih.
Kocka je bačena
Zinedin Zidane je večeras nakon utakmice sa Espanyolom na pitanje zašto se Cheryshev nije nalazio na klupi, odgovorio kako vjerovatno sutra napušta klub i odlazi van zemlje. ipak cini se da dolazi, pozajmica vjerovatnoartemis77 je napisao/la:to je neki tabloid tipa dailymail, tako daMikiReds je napisao/la:http://www.90min.com/posts/2916187-real ... _aid=35322
sta mislite, ima'l sta od ovog

Ne vjerujem da ima istine oko Denisa. Liverpool se navodi kao moguca destinacija samo zbog ranijeg povezivanja s nama. Valjda je bilo nekog interesa prosle sezone. Najvjerovatnije ce zavrsiti u Sevili.
Ne bih ni volio da dodje na Anfield. Nije puno bolji od Ibea, Oja ili Kenta. Nesto sam ga malo gledao ove sezone bas zbog navodnog interesa prosle godine i nije me nimalo impresionirao. Osim brzine i dosta jakog suta nema nista znacajno. Donosi lose odluke, lose koristi prostor, nista sto bi pokazalo da ce biti pojacanje. Meni je bolji bio Ojo u onih desetak minuta protiv West Hama nego Denis u svim dosadasnjnim nastupima za Real, u Villarealu ga nisam ni primijetio.
Ne bih ni volio da dodje na Anfield. Nije puno bolji od Ibea, Oja ili Kenta. Nesto sam ga malo gledao ove sezone bas zbog navodnog interesa prosle godine i nije me nimalo impresionirao. Osim brzine i dosta jakog suta nema nista znacajno. Donosi lose odluke, lose koristi prostor, nista sto bi pokazalo da ce biti pojacanje. Meni je bolji bio Ojo u onih desetak minuta protiv West Hama nego Denis u svim dosadasnjnim nastupima za Real, u Villarealu ga nisam ni primijetio.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
YNWA je napisao/la:Znam da ti je tesko biti objektivan, ali makar se potrudiCarlo je napisao/la:Ono što Benteke najbolje radi je skok, ali se ne može porediti s Andyjem u skoku jer je mnogo nivoa ispod njega po tom pitanju, Carroll uništava ljude u zraku. Recimo da je Benteke malo bolji kada je lopta na zemlji, ali i to je diskutabilno. Jedini minus Carrolla je što je kod nas bio (a i danas) mnogo povrijeđen.Rolex312 je napisao/la:Andy Carroll > Benteke![]()
Benteke je daleko bolji i kompletniji napadac od Carrolla, prednost Carrolla je samo skok, s tim da je tu toliko dominantan u odnosu na ostale igrace da za svoju ekipu pravi razliku i da se uvijek na njega mozes osloniti, dok Benteke nema takve osobine.
E sad kad bih morao birati između njih dvojice, radije bi imao Carrolla u ekipi, tj igraca koji bi ulazio sa klupe kad zatreba, upravo zbog toga sto se mozes osloniti na prekide i njegovu skok igru, ali ne bih dao vise od 15 miliona funti za njega.

Jel' moguce da porede onu kladu koja je dala 1 gol u prvih 500 tekmi u LFC s Bentekeom koji je najbolji strijelac tima a igra minimum minimuma

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.