Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la YNWA » 29 jan 2016, 21:17

@reds
Ako izboris LP u daleko boljoj situaciji si da privuces kako treba igrace, jer tu je sad i Klopp, zato mislim da je daleko bolje izboriti LP i dovesti pojacanja, nego sledece godine godine imati manji broj utakmica, koje ti na kraju ne garantuju da ces izboriti LP.

Vlasnicima je sve bitno, trofejima i velikim utakmicama ces privuci navijace, a navijaci privlace sponzore.

Liverpool ne smije zrtvovati kup takmicenja, nama trebaju trofeji.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 jan 2016, 21:24

U principu se slazem sa @redsom.
Ove sezone, sa prpremnim utakmucama, odigrali smo 42 tekme. Od sredine jula. Znaci za 6 mjeseci. Dodajte jos 15 lige, finale c kupa, bar dvije tekme u LE i bar jednu u FA kupu.
Onda je to vec 61 tekma...
Puno brate. I nemamo mi roster za borbu na 4 fronta. Bar ne za uspjesnu borbu. I veliko je pitanje i za slijedecu sezonu. Uzmi samo koliko je Clyne tekmi odigrao do sada... Strasno. A ne mozemo ocekivati kupovinu, recimo, 12 igraca na ljeto.
U ligi vise nemamo sta traziti.
Znaci, po meni pritisak na kupove i LE.
U ligi sta bog da, dati vise sansi Teixeiri, Oju, Kentu...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Fearless
Kontakt:

Post Postao/la Fearless » 29 jan 2016, 22:12

ackeey je napisao/la:U principu se slazem sa @redsom.
Ove sezone, sa prpremnim utakmucama, odigrali smo 42 tekme. Od sredine jula. Znaci za 6 mjeseci. Dodajte jos 15 lige, finale c kupa, bar dvije tekme u LE i bar jednu u FA kupu.
Onda je to vec 61 tekma...
Puno brate. I nemamo mi roster za borbu na 4 fronta. Bar ne za uspjesnu borbu. I veliko je pitanje i za slijedecu sezonu. Uzmi samo koliko je Clyne tekmi odigrao do sada... Strasno. A ne mozemo ocekivati kupovinu, recimo, 12 igraca na ljeto.
U ligi vise nemamo sta traziti.
Znaci, po meni pritisak na kupove i LE.
U ligi sta bog da, dati vise sansi Teixeiri, Oju, Kentu...
Ja ne bih nikoga štedio, možda da imamo neku "zvijezdu" u ekipi (što mislim da Liverpool nakon puno godina nažalost nema) koja zaslužuje to, u ovom trenutku ne, pa svi su profesionalci koji imaju dobre plate i sve moguće uslove za rad.
To za ligu si vjerovatno u pravu, ali često u zadnje vrijeme čitam kako treba mladim igračima ili nekim manje iskusnim dati glavnu riječ u ligi, zar stvarno vjerujete da će se to dogoditi, osim eventualno u zadnja 2-3 kola kad sve bude riješeno :?:
You'll Never Walk Alone!!!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 jan 2016, 22:18

YNWA je napisao/la:@reds
Ako izboris LP u daleko boljoj situaciji si da privuces kako treba igrace, jer tu je sad i Klopp, zato mislim da je daleko bolje izboriti LP i dovesti pojacanja, nego sledece godine godine imati manji broj utakmica, koje ti na kraju ne garantuju da ces izboriti LP.

Vlasnicima je sve bitno, trofejima i velikim utakmicama ces privuci navijace, a navijaci privlace sponzore.

Ma meni je ta priča oko LP i privlačenja igrača bez jake osnove. Imaš slučaj Uniteda i di Marije koji je tada bio među top 10 igrača svijeta. Zapravo, ponajbolji igrač Reala i Argentine u toj godini i dođe u United koji ne igra LP. Svakako stoji da ga je United debelo keširao, ali ko te pita kad si doveo fantastičnog igrača. Drugi par cipela što se završilo kako je završilo već.

Naravno da je sa LP lakše privući igrača, ali ako imaš dobar plan i ljude predvođene sa trenerom koji će taj plan sprovesti u djelo mislim da možeš odraditi jako dobar posao bez obzira gdje si i šta si. Također već sam napisao, sve ekipe izuzev Arsenala će imati sigurno itekako dobrih promjena, a ako je recimo ona ekipa Liverpoola u 13/14 sezoni zamalo uzela titulu, ne vidim što Klopp sa generalno po snazi sličnom ekipom ne bi mogao do LP. Tek će biti belaj ako sad ne stvore dobru osnovu i bazu, kad imaju odličnu šansu da uhvate konstantu i naprave konačno ekipu na duže staze.

Moje lično mišljenje je da u Liverpool teško da može doći kvalitetan igrač ovo ljeto u da kažem normalnim uslovima. Može doći neko ko je već radio sa Kloppom i ko obožava istog (dakle dvorište Borussije), Liverpool može debelo preplatiti igrača, igrače tipa Milner koji traže da budu u startnih XI ili će jednostavno dovoditi igrače koji realno nisu zanimljivi većim timovima. Rekao sam već da vjerujem da će City i Chelsea prije svega u veliki šoping, a sigurno da ni United kao i ostatak Evrope neće sjediti skrštenih ruku. Po meni, Liverpool je u trećoj kategoriji po nekoj privlačnosti igračima kao i šoping moći. Dakle, imaš nedodirljive Barcelonu, Real i Bayern, iza njih u toj nekoj drugoj kategoriji ekipe poput Citya, Chelsea, Uniteda, Juventusa, Arsenala, PSG-a, a u trećoj ekipe poput Liverpoola, Borussije, Tottenhama, pa vjerovatno i nekog tima iz Serie A tipa Inter. Ti, ja bilo ko, da si neutralan i da ne navijaš za Liverpool, da li bi ikad otišao u njega prije gore pomenutih timova?
Zato mislim da će biti jako, jako teško pronalaziti dobre igrače ovo ljeto i da i ako izbore LP ni to nije nikakva garancija da će dovesti neke Bog zna kvalitetnije igrače nego što bi to uradili bez plasmana u LP, kao ni da će one tamo sezone 17/18 biti nešto uspješniji.

Mogu oni probati igrati i FA kup, samo onda na kraju sezone može biti totalni raspad sistema. Ekipa je ionako potrošena, Klopp nema širinu i glavni igrači bi na kraju mogli da izlape. Mislim da bi bila totalna glupost forsirati se i u kupu i LE obzirom da liga se neće zanemariti sve dok se ima šansa za LP.

EDIT: Samo još da dodam jednu stvar. Pred početak sezone 14/15 imali su brdo para, imali su plasman u LP i htjeli su sjajnog igrača - Sancheza. Šta se desi? Čovjek naravno izabere zdraviju sredinu i bolji klub. Isto to će se desiti i ovo ljeto sa svim većim igračima, sem u slučajima koje sam gore naveo, a čak ni preplaćivanje ti nije garancija, a kamoli LP. ;)
FK Pjetlovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 jan 2016, 23:30

reds je napisao/la:
YNWA je napisao/la:@reds

Ma meni je ta priča oko LP i privlačenja igrača bez jake osnove. Imaš slučaj Uniteda i di Marije koji je tada bio među top 10 igrača svijeta. Zapravo, ponajbolji igrač Reala i Argentine u toj godini i dođe u United koji ne igra LP. Svakako stoji da ga je United debelo keširao, ali ko te pita kad si doveo fantastičnog igrača. Drugi par cipela što se završilo kako je završilo već.

Naravno da je sa LP lakše privući igrača, ali ako imaš dobar plan i ljude predvođene sa trenerom koji će taj plan sprovesti u djelo mislim da možeš odraditi jako dobar posao bez obzira gdje si i šta si. Također već sam napisao, sve ekipe izuzev Arsenala će imati sigurno itekako dobrih promjena, a ako je recimo ona ekipa Liverpoola u 13/14 sezoni zamalo uzela titulu, ne vidim što Klopp sa generalno po snazi sličnom ekipom ne bi mogao do LP. Tek će biti belaj ako sad ne stvore dobru osnovu i bazu, kad imaju odličnu šansu da uhvate konstantu i naprave konačno ekipu na duže staze.

Moje lično mišljenje je da u Liverpool teško da može doći kvalitetan igrač ovo ljeto u da kažem normalnim uslovima. Može doći neko ko je već radio sa Kloppom i ko obožava istog (dakle dvorište Borussije), Liverpool može debelo preplatiti igrača, igrače tipa Milner koji traže da budu u startnih XI ili će jednostavno dovoditi igrače koji realno nisu zanimljivi većim timovima. Rekao sam već da vjerujem da će City i Chelsea prije svega u veliki šoping, a sigurno da ni United kao i ostatak Evrope neće sjediti skrštenih ruku. Po meni, Liverpool je u trećoj kategoriji po nekoj privlačnosti igračima kao i šoping moći. Dakle, imaš nedodirljive Barcelonu, Real i Bayern, iza njih u toj nekoj drugoj kategoriji ekipe poput Citya, Chelsea, Uniteda, Juventusa, Arsenala, PSG-a, a u trećoj ekipe poput Liverpoola, Borussije, Tottenhama, pa vjerovatno i nekog tima iz Serie A tipa Inter. Ti, ja bilo ko, da si neutralan i da ne navijaš za Liverpool, da li bi ikad otišao u njega prije gore pomenutih timova?
Zato mislim da će biti jako, jako teško pronalaziti dobre igrače ovo ljeto i da i ako izbore LP ni to nije nikakva garancija da će dovesti neke Bog zna kvalitetnije igrače nego što bi to uradili bez plasmana u LP, kao ni da će one tamo sezone 17/18 biti nešto uspješniji.

Mogu oni probati igrati i FA kup, samo onda na kraju sezone može biti totalni raspad sistema. Ekipa je ionako potrošena, Klopp nema širinu i glavni igrači bi na kraju mogli da izlape. Mislim da bi bila totalna glupost forsirati se i u kupu i LE obzirom da liga se neće zanemariti sve dok se ima šansa za LP.

EDIT: Samo još da dodam jednu stvar. Pred početak sezone 14/15 imali su brdo para, imali su plasman u LP i htjeli su sjajnog igrača - Sancheza. Šta se desi? Čovjek naravno izabere zdraviju sredinu i bolji klub. Isto to će se desiti i ovo ljeto sa svim većim igračima, sem u slučajima koje sam gore naveo, a čak ni preplaćivanje ti nije garancija, a kamoli LP. ;)
Unitedu jedna godina bez LP ne moze naskoditi toliko, cak bi se lagano izvukli da nisu i prosle godine izborili LP, jer su i dalje u ekipi imali nekoliko velikih igraca i takvu kupovnu moc da mogu dovesti WC igrace.

Tako isto nama nije pomogla LP toliko, jer godinama je nismo igrali i prodali smo najboljeg igraca, a na klupi bio anonimus, bas je Sanchez znao ko je BR i sasvim normalno je bilo da odabere wengera i Arsenal, naravno i tada sam pisao da mi to nismo smjeli dopustiti, da je Suarez mogao u Barsu samo ako Sanchez ide kod nas ili u najgorem slucaju ne smije na otok, Arsenal je profitirao zahvaljujuci nama i Tottenhamu, mi da nismo prodali najbolje igrace spanskim blizancima, sad u Arsenalu ne bi bili Ozil i Sanchez, tj njihova dva najbolja igraca i igraca pomocu kojih Arsenal moze privuci velika imena.

Ali kad bi sad izborio LP, to je vec 2x u tri sezone, na klupi jedan od najboljih trenera na svijetu, novi pocetak, financijski ces biti u mogucnosti da dovedes bolje igrace, moci ce pomjeriti granicu za plate, sto je najvaznije. Naravno da necemo moci dovesti one igrace koje traze ti klubovi koje si nabrojao ali ces moci lakse uvjeriti onakve kao sto su Lacazette da dođu. Da ne cekaju ponude tih klubova iz prve ili druge kategorije i ono najvaznije neces prodavati najbolje igrace rivalima.

Za mene nije normalno da "prodamo" takmicenje u kojem jos imas sansu osvojiti trofej, zbog takmicenja u kojem na kraju u najboljem slucaju mozes do 6 mjesta. A prema najavama to ce se i desiti i sutra ce Klopp neke igrace odmarati, bolje mu je bilo da je ispao u prvoj utakmici.
Sarajevo i Liverpool

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 29 jan 2016, 23:39

Slazem se sa vecinom napisanog, osim LP. Mislim da ne bi smjelo biti problem igranje Lige prvaka. Tu zelim napomenuti da ovaj Liverpool ima veliku sirinu u timu, ali brojne povrede i nedostatak kvaliteta daju drugaciju sliku. Problem igranja LP je upravo taj nedostatak kvaliteta. Prosle godine smo vidjeli kako to moze uticati na citavu sezonu jer su izuzetno lose partije u relativno laganoj grupi ostavile psiholoski trag na igracima. Dugo se i u medijima provlacila ta prica o ispadanju u grupnoj fazi LP, postavka protiv Reala itd. Ta finansijska dobit LP i EL kod Engleza ne pije vode. Odavno su prihodi od TV prava tako veliki da se to igranje u Evropi ne osjeti previse (u odnosu na timove van Otoka). LP jednostavno predstavlja prestiz, tu igraju najbolji timovi i tu zele igrati najbolji igraci. Medjutim, nama ni to igranje u LP ne donosi toliko prednosti koliko stvara problem neigranje u LP.
Kad Liverpool zeli dovesti kvalitetne igrace, neigranje LP je problem. Medjutim i kad Liverpool igra u LP, to ne znaci puno jer postoje i drugi, stabilniji timovi koji kogu to isto ponuditi. Zato bi trebalo iskoristiti ovu priliku s Teixeirom jer se ne javlja cesto. Obicno ovakvi igraci idu u najjace timove, ali igrom slucaja Alex samo zeli otici iz Ukrajine u neki veci tim ne bi li upao u reprezentaciju.
Trebamo se pomiriti s cinjenicom da Liverpool trenutno nije najpozeljnije mjesto, da je povremeni ucesnik LP i predstavlja samo jednu stepenicu u razvoju igraca na putu do Reala, Barce i sl. Zato mislim da bi trebalo dovoditi mlade igrace koju tek trebaju napraviti iskorak kao sto je Can, Grujic, Origi itd. ili igrace koji ne trebaju konkurentima kao sto je slucaj sa Teixeirom. Rafa je tako iskopao Aggera, Skrtela, Reinu, Xabija, Mascherana. Doduse Liverpool nikad i nije dovodio neka velika imena. Obicno to igraci postanu u Liverpoolu.
Ja bih volio da se ove sezone osvoji barem COC cisto da igraci osjete neki trofej, stvore srugaciji mentalitet i pozele osvojiti jos nesto. Dosta igraca u ovom timu nije nikad nista osvojilo. To dosta govori o mentalitetu igraca.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 30 jan 2016, 00:06

@YNWA, United je zato keširao par odličnih igrača i tako pokazao želju da se odmah sljedeće sezone vrati u LP, dok recimo Liverpool nije to uradio, odnosno najboljeg igrača je zamijenio cirkusantom, a sljedeći rok izgubio još i Gerrarda, a doveo samo Milnera kao zamjenu. :facepalm: Umjesto da ojačaju ekipu ili barem ostanu na istom nivou sa proširenim igračkim kadrom, Liverpool se srozao maksimalno. Bez dileme da to ostavlja dubok trag.

Što se tiče dijela oko Arsenala, slažem se ja sa svim tim, ali teško i da bi sa zvučnijim imenom Sanchez došao u Liverpool. Jednostavno klub ne ulijeva u nadu igračima da mogu postizati velike sportske uspjehe.

Dio za LP - razumijem ja tebe u potpunosti. Ja nisam napisao da LFC ne bi trebao nipošto da se kvalifikuje za LP, već jednostavno da bi možda, ali možda bilo bolje da se to ne desi iz već pomenutih razloga.

FA kup - također rečeno. Nešta se mora žrtvovati i meni je logično da će to biti ovo takmičenje. Međutim ta žrtva može biti u smislu da sutra ide kombinovani sastav, pa možda i narednu rundu i onda eventualno ako se prođe ide najjači sastav u samoj završnici i ukoliko Jurgen tako razmišlja ja to lajkam. :)

@keno,
Mislim da ne bi smjelo biti problem igranje Lige prvaka. Tu zelim napomenuti da ovaj Liverpool ima veliku sirinu u timu, ali brojne povrede i nedostatak kvaliteta daju drugaciju sliku. Problem igranja LP je upravo taj nedostatak kvaliteta. Prosle godine smo vidjeli kako to moze uticati na citavu sezonu jer su izuzetno lose partije u relativno laganoj grupi ostavile psiholoski trag na igracima.
Zapravo ovo sam ja sve rekao indirektno. Svakako da problem neće biti igrati LP, ali pod uslovom da imaš kvalitetan tim sa puno opcija. Zbog toga sam pisao da je pitanje šta će biti sa dugo povrijeđenim igračima i ovim nekim za koje se smatra da bi mogli otići. Koliko će Klopp se usuditi vjerovati i oslonuti na ove trenutne i koliko će na osnovu toga trgovati na ljeto. Zbog svega toga, vrlo lahko bi se moglo desiti da naredna sezona opet bude uigravanje, a ako bude tako, od LP kroz ligu nema ništa. Konkurencija vjerovatno se zahukta i opet te nema nigdje jer će vjerovatno igrači tipa Coutinho da odu. Recimo za narednu sezonu LFC vjerovatno neće izgubiti niti jednog bitnijeg igrača bez obzira ušli u LP ili ne, ali ako one tamo sezone ne izbore LP vjerujem da će opet biti odlazaka. Ovako, uz manjak utakmica imaš veću šansu da izboriš LP i da postepeno gradiš kvalitetan tim, koji bi sljedeće ljeto trebalo nadograditi sa svega 2-3 kvalitetna igrača.
Kad Liverpool zeli dovesti kvalitetne igrace, neigranje LP je problem. Medjutim i kad Liverpool igra u LP, to ne znaci puno jer postoje i drugi, stabilniji timovi koji kogu to isto ponuditi.
:thumbup: To je ono što pričam također. Džaba ti i LP kad dođe po igrača neko od onih timova kojem sa pobrojao.

Uglavnom sve fino napisano i na mjestu. Nadati se da će Klopp biti magnet za neke ozbiljnije igrače i da će se platna granica početi pomjerati prema gore, jer drugačije teško da će u koštac sa velikom četvorkom, a ni Spursi nisu za baciti.
FK Pjetlovi

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 30 jan 2016, 09:03

Eh da je danas ući među 16 najboljih. To bi bilo veliko ohrabrenje pred nastavak sezone. Mislim da će Slaven danas izvesti kombinovani tim i da ćemo napokon pobjediti West Ham.
Kocka je bačena

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jan 2016, 14:05

Danas bi možda trebalo izvesti neki podmladeni sastav i dati šansu nekim igračima s klupe jer West ham ako će nas pobijediti pobjedit će nas i u najjačem sastavu plus čini mi se da kod njih motivacija protiv većih timova znaci sve a možda će im se teže biti motivisati protiv rezervi.
U svakom slučaju teško ćemo proći dalje.
You are someone else I am still right here

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 30 jan 2016, 15:17

fera je napisao/la:Danas bi možda trebalo izvesti neki podmladeni sastav i dati šansu nekim igračima s klupe jer West ham ako će nas pobijediti pobjedit će nas i u najjačem sastavu plus čini mi se da kod njih motivacija protiv većih timova znaci sve a možda će im se teže biti motivisati protiv rezervi.
U svakom slučaju teško ćemo proći dalje.
Tako ce i da bidne, sinoc napisah.
Ocekuje se da startaju Coulker, Pirlo, Smith, Teixeira, Brannagan, Flano..
Pretpostavka je da ce Benteke u vrh od pocetka jer je Firmino startao u utorak.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 30 jan 2016, 15:34

Ne znam koliko ste vi primijetili, ali Liverpool ima odličan raspored u ligi do kraja sezone. Kad bi se Sturridge vratio sredinom februara i ostao do kraja sezone, siguran sam da bi ušli među 4.
Walk on, with hope in your hearts.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 30 jan 2016, 17:32

#LFC line up to face West Ham: Mignolet, Clyne, Caulker, Lovren, Smith, Brannagan, Stewart, Allen, Ibe, Teixeira, Benteke.

WEST HAM UNITED: Randolph, Tomkins, Reid (c), Ogbonna, Cresswell, Obiang, Song, Kouyate, Moses, Payet, Valencia
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 30 jan 2016, 17:59

A ja se ponadao pobjedi i prolasku dalje. Nije mi jasno zasto uopste drze Sinclaira na klupi. Izdajniku nije tu mjesto.
Kocka je bačena

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 30 jan 2016, 18:08

Pirlo kapiten. :salut:

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 30 jan 2016, 18:30

Joj Allena kako je simpa u ovoj ulozi. :ljepota: :D

I kako je lijepo čuti YNWA, svaki put.

MikiReds
Kontakt:

Post Postao/la MikiReds » 30 jan 2016, 18:34

Pozz ljudii, vec odavno pratim forum odlucio sam se prikljuciti :D

Za vcrs, ajde probati dobiti

Nek nam je sretno ;)

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 30 jan 2016, 19:23

Solidna igra u prvom poluvremenu, jos da Benteke i Ibe pocnu igrati, ovo bi mogli uzeti. Oni nasi majstori sto izvode prekide bi trebali ici na casove kod Brannagana.
Sarajevo i Liverpool

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 30 jan 2016, 19:23

Blijedo izdanje, ni dobro ni lose. Najvise su me impresionirali Stewart i Brannagan. Ibe dosta dobar kad igra na lijevoj strani, na desnoj puno slabiji. Ostali pristojni, nista specijalno.
Nadam se Oju oko 60-te minute umjesto Teixeire, da vidimo kako ce se pokazati protiv jaceg protivnika.
Bilic je izveo dosta jak sastav tako da ovaj rezultat izgleda dosta dobro kad uzmemo u obzir dosadasnje rezultate
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 30 jan 2016, 19:25

Ova četvorica nestandardnih prvotimaca (Smith, Brannagan, Stewart i Teixeira) su odlično odradili prvih 45 minuta. Klopp pokazuje da računa na njih, možda sljedeće sezone dobiju zapaženiju minutažu.
Walk on, with hope in your hearts.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 30 jan 2016, 19:58

Brannagan definitivno, jer je prvo izuzetan na lopti, a drugo, primetio sam da je najbolji izvodjac prekida u citavom klubu.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.