OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ChaosX
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ChaosX » 25 jan 2016, 09:00

BitiSrcemVezan je napisao/la:sinadinović za pobjedu :thumbup:

slobodna bacanja su vas mogla koštati pobjede.
Sve je nas moglo koštat pobjede, ja se samo pitam sta je sa Širokim zar su toliko losi.

Svaka cast Ediju ima damu do poda. Hrnčić je zakazao zajedno sa Hasandicem 2/14 za 3pts njih dvojice, sramota za njih.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jan 2016, 22:31

otpustili Adija :sick:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jan 2016, 22:54

Ono sto sam primjetio na videu, nije vise ona stara atmosfera u Mejdanu. Nema pjesama, sve stihijski. Isto kao da je sramota navijat. Ono bukvalno pozorisna, pa kad navijas ostali ti se cude.

Ove godine nisam bio nikako, ali mislim da je ovaj Siroki slabiji od onog protiv kojeg je OKK igrala prosle godine i opet teska pobjeda.

Eto preporuke ovima sto idu neka bar navijaju kako treba :D

Vidi se ovdje da dosta stvari nije kako treba, nije klub za svu raju TZ. Ostao je samo jedan profil ljudi na tribinama, jos kad vidim ovog Berbu dole pored igraca. Ma dobije se bgm utisak da FK i KK nisu iste Slobode. Jednostavno mi previse stvari kod kosarkaskog kluba nije na Tuzlanski nacin, previse mi toga smrdi..

Npr u ovoj Slobodi prakticno se ne moze smjeniti rukovodstvo. Recite mi jel to normalno?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 25 jan 2016, 23:02

Suljo uvijek krene barem da aplaudira, ustane i pokrene malo raju al' to slabo traje, minuta-dvije i gotovo. Jedino što se zna zviždat' tamo nakon poluvremena, kraj treće, i četvrta četvrtina, pa se onako oživi malo sve :D
Da se mene pita, ne treba uopšte igrati utakmice u velikoj dvorani. Kad se igraju u maloj, ona se napuni izgleda kao da ima više ljudi i baš je drugačija atmosfera :mrgreen:

O situaciji u samom klubu nemam šta reć', nisam u tim vodama :oops: :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 jan 2016, 23:12

tuzlak1987 je napisao/la:Ono sto sam primjetio na videu, nije vise ona stara atmosfera u Mejdanu. Nema pjesama, sve stihijski. Isto kao da je sramota navijat. Ono bukvalno pozorisna, pa kad navijas ostali ti se cude.

Ove godine nisam bio nikako, ali mislim da je ovaj Siroki slabiji od onog protiv kojeg je OKK igrala prosle godine i opet teska pobjeda.

Eto preporuke ovima sto idu neka bar navijaju kako treba :D

Vidi se ovdje da dosta stvari nije kako treba, nije klub za svu raju TZ. Ostao je samo jedan profil ljudi na tribinama, jos kad vidim ovog Berbu dole pored igraca. Ma dobije se bgm utisak da FK i KK nisu iste Slobode. Jednostavno mi previse stvari kod kosarkaskog kluba nije na Tuzlanski nacin, previse mi toga smrdi..

Npr u ovoj Slobodi prakticno se ne moze smjeniti rukovodstvo. Recite mi jel to normalno?

Ja nisam osjetio navijacku atmosferu u Mejdanu jos od 2009 godine :mrgreen: Ovo danas sto je u Mejdanu je jad i cemer, ko je bio u Mejdanu u ono zlatno doba kad je Sloboda Dita igrala Goodyear ligu i Kup radivoja koraca zna o cemu govorim, pa Mejdan se tresao svaku utakmicu , nije bilo navijaca koji nije udarao nogama na tribinama ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 25 jan 2016, 23:27

Uz sve što si napisao, plus naša liga i derbiji protiv Borca Brotnja Širokog Bosne Zenice Metalno Igokea... Onako na prvu pamtim noć kad je Zirojević digao tri prsta kad je postigao trojku a Mejdan hoće da ga linčuje haha ili reakcija Stipe Šarlije kada ga je raja gađala svime i svačime pošto nije fulao taj meč a on onako lagano :pa nemojte dečki ovo je samo jedan običan meč: haha.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 jan 2016, 23:34

Ili kad se Rahimić htio pobiti sa čitavom tribinom kad smo protiv Bosne igrali, tad je Dita već na izdisaju bila :(
Mislim da je to utakmica kad smo s egalom ušli u 4/4 i onda ljudi pogadjali sve živo i uzeli nas finom razlikom, nisam siguran.
Nad tobom sunce najljepše sja

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 25 jan 2016, 23:38

Meni je u sjecanju ostao Aleksic.
Cini mi se da se tako prezivao.
Taj covjek je znao tricu pogoditi.
On tricu suljo pod kosem.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 jan 2016, 23:42

Ne mogu da ne citiram ovo, uvijek se sjetim kad otvorim temu. Sjećam se Galate iako sam mali bio, kakva je atmosfera bila jeza me obuzme. Matere im se najbm šta ugasiše.
Nad tobom sunce najljepše sja

damirbhf
Kontakt:

Post Postao/la damirbhf » 26 jan 2016, 00:14

:bih:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 jan 2016, 00:42

Hajde vidjet cemo na kraju sezone, ako se ne plasiraju u zavrsnicu i ako ne bude nikakve smjene vodstva kluba i trazenja odgovora onda je jasno da je klub napravljen da se mlate pare, a ne da se privuce raja. :)

Mada je i ovo u par zadnjih godina i vise nego dovoljno bilo da dodje do rokada u vrhu OKK, ali one logicno se nisu desile.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 26 jan 2016, 08:16

tuzlak1987 je napisao/la:Hajde vidjet cemo na kraju sezone, ako se ne plasiraju u zavrsnicu i ako ne bude nikakve smjene vodstva kluba i trazenja odgovora onda je jasno da je klub napravljen da se mlate pare, a ne da se privuce raja. :)

Mada je i ovo u par zadnjih godina i vise nego dovoljno bilo da dodje do rokada u vrhu OKK, ali one logicno se nisu desile.
Treba Sulju i Karelija pitat za finansijski izvještaj, ipak su njih dvojica članovi Upravnog odbora OKK :mrgreen:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 26 jan 2016, 09:01

tuzlak1987 je napisao/la:Hajde vidjet cemo na kraju sezone, ako se ne plasiraju u zavrsnicu i ako ne bude nikakve smjene vodstva kluba i trazenja odgovora onda je jasno da je klub napravljen da se mlate pare, a ne da se privuce raja. :)

Sanse da se plasiraju u zavrsnicu su jednake onoj da svi mi postanemo crnci :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 26 jan 2016, 16:38

pinoglavi je napisao/la:
Ne mogu da ne citiram ovo, uvijek se sjetim kad otvorim temu. Sjećam se Galate iako sam mali bio, kakva je atmosfera bila jeza me obuzme. Matere im se najbm šta ugasiše.
To buraz, atmosfera je bila bas onakva kakva se moze pozeliti na sportskim terenima, puno ko sibica i bez nereda, pistaljke se ne cuju od decibela sa tribina, delirij na tribinama. Teri Bosanac, Huka, Vejn, Korlatovic, Suljanovic, i pomalo Leric, Kurilic su bili bas jaka ekipa.

@Agamemnom, jeste Aleksic bio dobar tricas i razigravac, mislim da je kasnije presao u Bosnu. U zavrsnicu ne mogu ove sezone a i ako kojim cudom prođu to ce im biti maksimum jer nema para za pojacanja a bez toga nece moci parirati prvenstveno Igokei koji su se dobro pojacali da bi izborili opstanak u Aba ligi i to im se zasad isplatilo.

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 30 jan 2016, 09:20

Slijedeće utakmice su protiv Kaknja, Mladosti, Studenta u gostima a dolaze nam Bošnjak i Radnik. Ako bi bilo sanse za ligu6 onda moramo sve pobjedit a Široki 3 utakmice da izgubi. A njihov raspored Mladost, Student i Leotar kod kuce a idu Bosnjaku i Radniku.
Oni ako izgube 3 utakmice a mi sve pobijedimo to bi bilo vece cudo od Liverpool - Milan

Tako da bolje da izgubimo protiv Studenta i da oni budu na 6. poziciji posto mislim da se 6om završava sezona poslje ovih 5 kola. (ako sam dobro razumio ova pravila ligeOut)

A mislim da Aid i cilja na to da ne mora placat igrače dodatni mjesec te da bi mogo na kome i zaradit mozda, tako sto ce se neko pojačat za ligu6

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 30 jan 2016, 15:52

najbolje bi bilo da izgube sve do kraja i ispadnu iz lige.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2016, 15:55

Ma zbog ovakvih kao Aid i nema trofeja u Tuzli. Sto je najgore ne mozes im nista, dobar dio carsije stane na njihovu stranu jer su na neki nacin povezani ili zavise od njih, a jedan dio ide jos linijom manjeg otpora ono: "ma boli me briga sto je Berba predsjednik, meni je bitno da gledam kvalitetnu kosarku, ne obracam paznju na Aida.."

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 30 jan 2016, 16:04

tuzlak1987 je napisao/la:Ma zbog ovakvih kao Aid i nema trofeja u Tuzli. Sto je najgore ne mozes im nista, dobar dio carsije stane na njihovu stranu jer su na neki nacin povezani ili zavise od njih, a jedan dio ide jos linijom manjeg otpora ono: "ma boli me briga sto je Berba predsjednik, meni je bitno da gledam kvalitetnu kosarku, ne obracam paznju na Aida.."
Ovo nit je kvalitetna kosarka nit koji ****.
Frajer ima finansije nema duga ima podrsku grada sponzore i ne moze obezbijediti zavrsnicu prvenstva u ligi BiH koja je mozda druga treca u evropi -otpozada.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 30 jan 2016, 21:56

Zasluzena pobjeda Kaknja
Mene zanima da li ovaj Cerkezovic ima inace los sut ili je samo na vecerasnjoj tekmi bio mu ocajan, 1/9, od toga je oko 7 suteva bila cista situacija.
Sekulovic dosta dobar, samo su ga slobodna malo j*bala
Sinadinovic je zaradio neku posjekotinu na glavi u 4/4, srecom nista strasno,
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.