Goalgetter je napisao/la:
Zuk,zuk![]()
Pricaju dusmani da su u losim odnosima.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Goalgetter je napisao/la:
Zuk,zuk![]()
Istovremeno je sa Tinkijem najbolji drugPivopija je napisao/la:Sad ce ti doci onaj glavonja i reci kako se Dzeko i Zuka ne podnose.Goalgetter je napisao/la:
Zuk,zuk![]()
Meni je Radja ljudinaDragonGirl je napisao/la:Zuka mijenja klubove izgleda skoro ko čarapePuno uspjeha sa novim klubom i da napreduješ i dalje u karijeri
![]()
Ovom Radji predati zahtjev za bosansko državljanstvo, čovjek dočekuje naše tamo k'o da za to prima platu.![]()
I Spaletti...imaš već tri Bosanca u timu, ohani malo...ako krenete tonuti kojim slučajem, da ne tone čitava bh. reprezentacija...
Pa citava Indonezija navija za Romu zbog njega i ako igra za repku Belgije.I mi cemo ko Indonezani.Orit ce se Bosnom Forza Romasoccerfan je napisao/la:Meni je Radja ljudinaDragonGirl je napisao/la:Zuka mijenja klubove izgleda skoro ko čarapePuno uspjeha sa novim klubom i da napreduješ i dalje u karijeri
![]()
Ovom Radji predati zahtjev za bosansko državljanstvo, čovjek dočekuje naše tamo k'o da za to prima platu.![]()
I Spaletti...imaš već tri Bosanca u timu, ohani malo...ako krenete tonuti kojim slučajem, da ne tone čitava bh. reprezentacija...![]()
Jos mu se curica Ajsa zove. Tacno ga u repku mozemo progurati
![]()
Ti fkt mislis da jedna slika moze promjeniti to sta i kakav su odnos njih dvojica imali?arelinho je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:
Zuk,zuk![]()
Pricaju dusmani da su u losim odnosima.![]()
Kako ljudi lazu to su price.
![]()
X-čina!Principatus je napisao/la:Talenat, rad i vjera u sebe su jaci od nepotizma.
Uvijek bili i bit ce, kvalitet ispliva na vidjelo.Principatus je napisao/la:Talenat, rad i vjera u sebe su jaci od nepotizma.
U konkurenciji je, izašao je popis Rominih igrača za večeras među kojima je on, nema Digne-a što mu je šansa da debituje večeras.FaraonTM je napisao/la:Hoće li biti u konkurenciji za večerašnji meč?
Hvala drug.Omark je napisao/la:U konkurenciji je, izašao je popis Rominih igrača za večeras među kojima je on, nema Digne-a što mu je šansa da debituje večeras.FaraonTM je napisao/la:Hoće li biti u konkurenciji za večerašnji meč?
ima i onaj Omic u mladimabodi123 je napisao/la:Znaci Pjanke pa Dzeko pa Zuka, sljedeci je Begovic 1/1![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 27 gostiju.