FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 01 jun 2010, 11:21

bistrikboy je napisao/la:
fixator je napisao/la:ne znam jel bilo: ali evo danas čitam da Zeba ako se vrati u BiH jedino za Želju može (želi) igrati a koliko vidim vratio bi se kao i isao iz Alanije gdje nikad nije dobio sansu pravu.
Moglo bi se to pogurati malo :)
Navedeno je u Oslobođenju da ako sporazumno raskine ugovor tamo,da ce potpisati za Želju...
Rado bih skenirao ali nemam skener
A da kupite skener :mrgreen:

edit: nisam ni vidio da si dopisao :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 01 jun 2010, 11:28

eliminator je napisao/la:slika
to je taj tekst, ja mislim da ovdje vrijedi uložiti snage i živaca i para i muntanja u ovog čovjeka, daleko je rusija kad bi dobio upola uslove ovdje kao tamo, mislim da bi se moglo nesto skontati, a da ne govorim koliko bi nam valjao čovjek heh.
Semper Fidelis

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 01 jun 2010, 11:30

ja bas citam i u oslobodjenju da dolazi zeba i gancev na grbavicu, a da bekric mora samo jos ljekarski obavititi za transfer

i jos osim kaze da ce traziti igrace kojima su ugovori istekli. bucan izgleda i sime da ce ipak produziti ugovor sa zeljom
Zadnja izmjena: CLS, dana/u 01 jun 2010, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 01 jun 2010, 11:33

CLS je napisao/la:ja bas citam i u oslobodjenju da dolazi zeba i gancev na grbavicu, a da bekric mora samo jos ljekarski obavititi za transfer
sto se tice Ganceva to je gotovo bilo jos odavno, to znam sigurno jer znam njegovog menadžera koji je doveo i Lazu, to je zavrsena stvar, ali volio bih ovog Zebu vidjet, ubio se umjesto Bekrije da igra.
Semper Fidelis

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 01 jun 2010, 11:37

fixator je napisao/la:
CLS je napisao/la:ja bas citam i u oslobodjenju da dolazi zeba i gancev na grbavicu, a da bekric mora samo jos ljekarski obavititi za transfer
sto se tice Ganceva to je gotovo bilo jos odavno, to znam sigurno jer znam njegovog menadžera koji je doveo i Lazu, to je zavrsena stvar, ali volio bih ovog Zebu vidjet, ubio se umjesto Bekrije da igra.
trenirao sam ja sa zebom odlicno igra decko e sada jednio sto nije igrao dugo ako bi ubrzo dosao onda bi bilo dobro
Pa sam poslije reko tata

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 jun 2010, 11:38

Zeba bi bio pravo pojacanje i prizeljkujem njegovo dovodjenje,mislim da ni jedan veznjak u BiH ne moze njemu da parira...nekako nam bas takav tip igraca treba jer se radi o odlicnom tehnicaru koji zna dobro provuci loptu i ima taj dobar zadnji pas,koji je ove godine u Zelji nedostajao ako izuzmemo par takvih Bekricevih pokusaja...Zeba je u stanju proslijediti loptu izmedju trojice protivnickih igraca bez problema,ima dobar pregled,i odlican slobodnjak...nije evropska klasa igraca ali za nasu ligu je predobar,pogotovo jer ima potrebno iskustvo igranja u rusiji...siguran sam da moze dobro pomoci i nadam se da ce rijesiti te papire pa da nam dodje,sigurno i on ima tu interes jer igramo u evropi i njemu je to nova sansa da se dobrim igrama opet negdje proda poslije nekog vremena jer nije star igrac,sigurno ima ambicije otici negdje u evropu opet...on i Visca,dva niska omalena tehnicara,brzi Beslija,Stanic i nadam se Bucan,sa Culumom i Svrakom kao osiguracima,beton veza i beton rezerva
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 jun 2010, 11:43

boccaccio je napisao/la:Zeba bi bio pravo pojacanje i prizeljkujem njegovo dovodjenje,mislim da ni jedan veznjak u BiH ne moze njemu da parira...nekako nam bas takav tip igraca treba jer se radi o odlicnom tehnicaru koji zna dobro provuci loptu i ima taj dobar zadnji pas,koji je ove godine u Zelji nedostajao ako izuzmemo par takvih Bekricevih pokusaja...Zeba je u stanju proslijediti loptu izmedju trojice protivnickih igraca bez problema,ima dobar pregled,i odlican slobodnjak...nije evropska klasa igraca ali za nasu ligu je predobar,pogotovo jer ima potrebno iskustvo igranja u rusiji...siguran sam da moze dobro pomoci i nadam se da ce rijesiti te papire pa da nam dodje,sigurno i on ima tu interes jer igramo u evropi i njemu je to nova sansa da se dobrim igrama opet negdje proda poslije nekog vremena jer nije star igrac,sigurno ima ambicije otici negdje u evropu opet...on i Visca,dva niska omalena tehnicara,brzi Beslija,Stanic i nadam se Bucan,sa Culumom i Svrakom kao osiguracima,beton veza i beton rezerva
Sejo izgleda ima dobru ponudu za odlazak i ako u tome ima imalo istine sumnjam da je nece iskoristiti jer mu je ovo jedna od posljednjih sansi. Govori se i o dolasku jednog stopera koji je malo bio na kaljenju u Evropi ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 01 jun 2010, 11:44

Zeba je dobar, al za bajramskog i bozicnog malonogometnog turnira...covjek se gubi na velikom terenu, isto kao i Kurto...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 jun 2010, 11:47

Gigant je napisao/la:Zeba je dobar, al za bajramskog i bozicnog malonogometnog turnira...covjek se gubi na velikom terenu, isto kao i Kurto...
kurto se gubi jer je lijen ko qrac...radijus kretanja 5m...
a i poredit ta dva igraca...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 jun 2010, 11:47

Znam Stole,cuo sam za Bucana,zato sam i rekao "nadam se",mada bi volio da rijesi egzistenciju zao bi mi bilo da ode,postao mi drag igrac totalno,brz je ko munja,Amar voli takve igrace,ostaje od brzih Beslija i Stanic,moze se to nadomjestiti,ali nekako mi nije isto bez Bucana

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 01 jun 2010, 11:50

e da kada smo kod beslije osim rece da je dogovorio usmeno oko produzetka al nisu napisali sa kojim beslijom :D
Pa sam poslije reko tata

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 jun 2010, 11:51

Gigant je napisao/la:Zeba je dobar, al za bajramskog i bozicnog malonogometnog turnira...covjek se gubi na velikom terenu, isto kao i Kurto...
Ne mozese njih dvojicu ni porediti,iako ja Kurtu jako cijenim,samo je lijen,Zeba je uspjesno igrao u Rusiji par godina i ne moze se reci da onda nije za nasu ligu ili da samo zna igrati mali fudbal,daj Boze da on dodje nama a sto je najvaznije bio bi to povratak jednog naseg djeteta u klub

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 01 jun 2010, 12:09

A kako je igrao za Zrinjski :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

drug

Post Postao/la drug » 01 jun 2010, 12:34

dobro si rekao, igrao za zrinjski, proslo svršeno vrijeme...a u ovom tekstu govori o budućnosti

otiso iz Zelje uz rečenicu da je predugo cekao na golove u prvom timu. Mislim da je do njega bilo, nece Dzelo zabijat Zebinim nogama. Pored toga mislim da bi bio fantasticno pojacanje za nas. Kad se sjetim kako je na Kosevu slomio jednim ludim driblingom Čorluku protiv Hrvatske :shock:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 jun 2010, 12:34

pa dobro je igrao, odlično, bolje nego za želju :lol:

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 01 jun 2010, 12:39

Ako je tacno da e zeba zaigrat za Zelju to je super iskreno najbolji bi bio u zelji ali trebaju nam pojacanja u vrhu napada sa popovicem nemozemo nista u evropi
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 01 jun 2010, 12:39

fixator je napisao/la:
A Luka Toni??????????
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 01 jun 2010, 12:47

gavran je napisao/la:
fixator je napisao/la:
A Luka Toni??????????
ko je luca toni????
Semper Fidelis

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 01 jun 2010, 12:50

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Argentina, Hrasno15, Orvel i 47 gostiju.