ne razumijem se ja dovoljno pa da me neko ne bi ismijavao ako bude ovo pitanje glupoaleksandar_veliki je napisao/la:Ovaj slucaj banovan...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ne razumijem se ja dovoljno pa da me neko ne bi ismijavao ako bude ovo pitanje glupoaleksandar_veliki je napisao/la:Ovaj slucaj banovan...
Vi ste heroji našiMortemHz je napisao/la:Ja ti saljem neku malu sa medom da ti ljepsa polovina ne uleti i da ne izgubim druga a on mi pakujekuknjava
Zuka i Mortem heroji, ne zlocinci!
#samokazemMortemHz je napisao/la:pitarbordo55 je napisao/la:Rekao sam Mortemu u pp za drugo pojačanje koje dolazi u ponedjeljakna istoj smo valnoj duzini
Da, rekao mi je za Jelisica i ja mu rekao hvala nisam za njega znao. Jesmo se dopisivali i otkrivali izvor jjebo te, nocima nismo spavalimuhamedhulk je napisao/la:#samokazemMortemHz je napisao/la:pitarbordo55 je napisao/la:Rekao sam Mortemu u pp za drugo pojačanje koje dolazi u ponedjeljakna istoj smo valnoj duzini
![]()
Nismo mi romaJavierBosnia je napisao/la:Hocel bit ova pojacanja spremna za pocetak sezone? Ne znam sta kod nas uvijek se nešto odugovlači, eno Zukanovic dosao u Romu, i odma sutra ce igrat ligu..
Ulio ti @RN87 strah u kosti..hilmo je napisao/la:Očekivana utakmica danas. NIje mnogo pokazala ni pozitivnih ni negativnih stvari. Ne bih se nešto bavio dubljom analizom, ipak je pripremna tekma da me neki ne bi napadali kao nekad ranije, jer sam se bavio dubokom analizom utakmica koje nisu bile značajne.
Sviđa mi se Markova igra u današnjoj provjeri. Ako bi nastavio sa ovim igrama Barbarić će se dobro zabrinuti za svoju poziciju. Kramar me nije ni oduševio ni zabrinuo, normalno je da bude klimav s obzirom da je tek nekoliko dana s ekipom.
Kova, Dulja, Bekići nastavljaju gdje su stali. Reis jako dobar, onaj drugi, ima vremena. Deni isto tako solidan.
Interesantno mi je bilo vidjeti Elvedina na lijevom beku. Koji god sam njegov nastup gledao bio je ili u vezi ili u napadu. Nije to loše bilo, ali mislim da svoj potencijal najviše pokazuje kada igra prema naprijed. Mada, mlad je on može se prekomandovati, kada je Maskerano od odličnog veznog postao jedan od boljih stopera u godinama 22+ zašto Hera ne bi sa svojih 18.
Moze sto da neEvolution87 je napisao/la:Mogu li i ja kako na probu?
Ne placi brate, na lice stavi smijeh, zeljeti Nikolu nije grijeh!miky_hz je napisao/la:Nevezano sto se ovaj z.ajebaje za Jelisica,ali meni nikako nije jasno sto nasi njega ne kontaktiraju da dodje,pa ljudi dragi i dalje je slobodan,...placem bogami na svaki pomen momka kolko bi volio da dodje
restartuje ip i opet je tu sa namaTHEC je napisao/la:ne razumijem se ja dovoljno pa da me neko ne bi ismijavao ako bude ovo pitanje glupoaleksandar_veliki je napisao/la:Ovaj slucaj banovan......no je li moguce kako banovati ip adresu i da se onda sa tog kompjutera vise ne moze registrovati na ovaj forum ? - mislim znam da onda postoji opcija da se negdje drugo registruje ali ne moze ni to vjecno trajati ako mu se banuje ip svaki put, ponestace opcija
ako je preko telefona nakaci se ma drugi wi fi,i on jr hodajuca ip adresa.Zastone je napisao/la:restartuje ip i opet je tu sa namaTHEC je napisao/la:ne razumijem se ja dovoljno pa da me neko ne bi ismijavao ako bude ovo pitanje glupoaleksandar_veliki je napisao/la:Ovaj slucaj banovan......no je li moguce kako banovati ip adresu i da se onda sa tog kompjutera vise ne moze registrovati na ovaj forum ? - mislim znam da onda postoji opcija da se negdje drugo registruje ali ne moze ni to vjecno trajati ako mu se banuje ip svaki put, ponestace opcija
![]()
jedino sto moze vlasnik foruma da uradi jeste da prijavi IP adresu sa koje je banovan ali i tu postoji rijesenje preko proxya .. peglanje zivo. al neka nam mirela kralj je
![]()
MisteriiiiiSarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sa Kouadiom zna li neko vise?
Orebro, na probi.Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sa Kouadiom zna li neko vise?
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, juka55, Tatamata1946 i 28 gostiju.