PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nevjerovatno da je momak jos uvijek tu, ako ste mu prijavili postove gdje je pisao one gadosti.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mogu ja nastaviti da pisem te “gadosti“ pa da se vi lozite gore nego hepo kocke.joker90 je napisao/la:Nevjerovatno da je momak jos uvijek tu, ako ste mu prijavili postove gdje je pisao one gadosti..
Ali ne mogu i dalje da vjerujem, cijeli forum koji je bio aktivan prihvatio da igra kako ja sviram, znaci strasno. Nije mi to bio cilj, ali nakon kraceg vremena sam vidio kolike to samo izaziva reakcije, i to sa tendencijom razbuktavanja, alaa... Nevjerovatno, fakat nevjerovatno...
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Dabogda i tebi jarane tako komplet fameliju dovlacili kamionima svojim ocima dabogda gledao a 100 puta vecu nemoc osjecao.Vulture je napisao/la:Dobro, dobro, neka, eto vam ceteKao nije im vazna nacionalnost, ali ja sam ceta da budem meta, o sunce ti
![]()
![]()
![]()
Aj dosta ste se prosipali od sinoc, okanite se toga radije. Jedno vrijeme sam bio ozbiljan, ali vise od pola vremena vas vitlam kako mi samo padne na pamet. Citiran mi svaki post jedno 5 puta, psuje se, vrijedja, tacno se vidi onaj nemocni bijesA toliko ste mi smijesni, ne znate
A kladim se da sam mogao da vas yebem u mozak i vrtim oko malog prsta jos jedno 2 dana, odnosno 6-7 stranica, ali sad sam se odao, nije vise fazon, jbg.
Dabogda gledao da neko isto tako velica "heroja"
A medju zrtvama ti sva famelija bila.A ti da umires a umrijet nemogo dabogda.picka ti materina provokatorska.
Sram i stid neka bude i ovog portala.
Sramota.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Momak ovo je sportski forum, naravno da ce se raja upaliti kad pises o jednoj onakvoj temi, na onakav nacin kao sto si ti uradio i pljujes po nama svima. Ovdje je bilo svakakvih prepucavanja, ali neka se mjera ima. Znalo je biti nekih podbadanja na osnovu nacije, ali nikad nije otislo ovako daleko i ovako debilno kao sto si ti uradio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovakvih su puni kopovi na utakmicama u Širokom, Banja Luci, Lukavici i u jednom dijelu Mostara. Nadam se da će ga što prije banirati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tvoj problem je sto si glup i nesvjestan svog pisanja. SelamVulture je napisao/la:Mogu ja nastaviti da pisem te “gadosti“ pa da se vi lozite gore nego hepo kocke.joker90 je napisao/la:Nevjerovatno da je momak jos uvijek tu, ako ste mu prijavili postove gdje je pisao one gadosti..
Ali ne mogu i dalje da vjerujem, cijeli forum koji je bio aktivan prihvatio da igra kako ja sviram, znaci strasno. Nije mi to bio cilj, ali nakon kraceg vremena sam vidio kolike to samo izaziva reakcije, i to sa tendencijom razbuktavanja, alaa... Nevjerovatno, fakat nevjerovatno...
Sto toliko smajlija, nisam te valjda bahno s onim iz dodine napojne žile.
E paša vidis ti ovdje govoris da je onaj brabonjak heroj. Onda uz tuzno lice se zalis kako ti šaltaju kevu (mozda zena nije kriva sto je rodila debila)
I bunis se jos cc.
Hajde ovo treba stati nije ti bilo to ok I isp'o si picka, znas sta je tvoj heroj radio. Nije ti ovdje mjesto s takvom pricom.
Hajde alajhmanet I poselami svoje , a nek oni poselame svoje ipak tradicija 500 godina nije mala, nego golema.
E paša vidis ti ovdje govoris da je onaj brabonjak heroj. Onda uz tuzno lice se zalis kako ti šaltaju kevu (mozda zena nije kriva sto je rodila debila)
I bunis se jos cc.
Hajde ovo treba stati nije ti bilo to ok I isp'o si picka, znas sta je tvoj heroj radio. Nije ti ovdje mjesto s takvom pricom.
Hajde alajhmanet I poselami svoje , a nek oni poselame svoje ipak tradicija 500 godina nije mala, nego golema.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Jeste da imas taj prefix TMMuhamedTM je napisao/la:Sto toliko smajlija, nisam te valjda bahno s onim iz dodine napojne žile.
I bunis se jos cc.

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Cincaru iz tojšića naći ću ja rupu na svakoj temi da ti ga vimsta. Vidim natezes da nam zatvore najbolju temustaragarda je napisao/la:Omladino,ljudi....smirite se...zaključat će nam najjacu temu....j e b a n i smo onda....gdje ce onda onaj klovn iz vrapcica glumit komedijasa....

Stvarno niste normalni svi sto ucestvujete u tim raspravama. Ignorisite ga i ne odgovarajte mu nikako. Svako ko ulazi u neke dubioze na tu temu stavlja se u isti kos sa takvima.
PS Pozdrav za mog druga @flagrantusa iz Zvornika koji je ekstra lik. Ziv i zdrav bio care sa Drine

Selam alejk Turci i Bosanci. Dobra večer Hrvati.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Jel' opet pocelo lozenje?
Ma da, moj problem je sto sam glup, a vi sto se palite, to nista, vi niste glupi.. Logicno, bas. Nego, samo nastavite, pokazujte svoju inteligenciju
Ma da, moj problem je sto sam glup, a vi sto se palite, to nista, vi niste glupi.. Logicno, bas. Nego, samo nastavite, pokazujte svoju inteligenciju

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ko se pali vidis da goris ko slama sam , mahni mojim ako ih vidis u BL.
sta radi heroj u hagu ,reprizenta nebeski narod . Izdase ga braca srbi I rusi, sad ga pusi musi el zabibeRijahu u hagu .
Reci nam koji broj kalosa si nosio prije sto si dosao u BL I jesi ih zakopo u najlon kesu, duze traju jer jednog da ces se tamo vratiti.
Slazem se s tobom da je tvoj problem da si glup za ostalo grijesis.
sta radi heroj u hagu ,reprizenta nebeski narod . Izdase ga braca srbi I rusi, sad ga pusi musi el zabibeRijahu u hagu .
Reci nam koji broj kalosa si nosio prije sto si dosao u BL I jesi ih zakopo u najlon kesu, duze traju jer jednog da ces se tamo vratiti.
Slazem se s tobom da je tvoj problem da si glup za ostalo grijesis.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ma evo gorimVulture je napisao/la:Jel' opet pocelo lozenje?
Nek im neko odgovori - ja to ne mogu jer sam u mirnodopskoj misiji. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
jel istina da je Chipeta gost na sljedecem koncertu ace lukasa hahahhahhahahahah
!
Pastrmka I solinas de regulisite ove cete na vasoj temi.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Sramimo se toga da smo produkt neoosmanskog imperijalizma drug,sramimo se da smo bili sluge okupatora..mene je lično stid izdaje naših predakaMuhamedTM je napisao/la:Sto toliko smajlija, nisam te valjda bahno s onim iz dodine napojne žile.
I bunis se jos cc.
Bit ce duet dvojice pomenutih..bambus je napisao/la:jel istina da je Chipeta gost na sljedecem koncertu ace lukasa hahahhahhahahahah
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ovog jos nisu banovali nakon onoga danas?

high ce bit bubnjar hahahhaaaahahjoker90 je napisao/la:Bit ce duet dvojice pomenutih..bambus je napisao/la:jel istina da je Chipeta gost na sljedecem koncertu ace lukasa hahahhahhahahahah
!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.