studira bogaranje nakon blamazaTrasimaco je napisao/la:Brnjo, da ti mozda ne studiras pravo?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
studira bogaranje nakon blamazaTrasimaco je napisao/la:Brnjo, da ti mozda ne studiras pravo?
Izmisljam. Pa ja za razliku od nekih barem postavim slike i video zapise.nidjo_barca je napisao/la:Koliko samo izmisljas,to je nevjerovatno.Smiri malo bolan.
jes u planuTrasimaco je napisao/la:Brnjo, da ti mozda ne studiras pravo?
eno odgovor na ono u gore onom postuWolverine je napisao/la:studira bogaranje nakon blamazaTrasimaco je napisao/la:Brnjo, da ti mozda ne studiras pravo?
Nisam stigao napisati. Ja sam pogrijesio. Gledao sam njegove evropske naslove i govorio sam o svim natjecanjima, samo sam pomislio na Ligu Prvaka a ne na Kup UEFA kad je vodio Porto i kad je zabio tri komada Celticu.Wolverine je napisao/la:ja nemam namjeru nikome govoriti da je za doktora, da nema pojma o fudbalu i tako... to nikad nikom na ovom forumu i u svom zivotu nisam reko, osim nekom iz zajebancije.
i da, nije mi jasno po kojoj racunici je neko doso do 8 golova murinhovih timova u finalima, pa cak i kad se ubroji to u moskvi.
3+1+2=6
Hoces reci da su pobjede protiv Sportinga i Espanyola regularne? Ostalo sve zanemari.. neregularne su, i imali ste tri boda vise od Reala, pobjedivsi u te dvije utakmie zbog suca, ste imali tri boda vise, da niste pobjedili, sad bi zavrsili sezonu sa bodom manje od reala...nidjo_barca je napisao/la:Nema sta,ti pises skroz neke nebitne stvari,a neke su pritom i izmisljenje,neke smijesne,pa i glupe.Barca je zasluzeno uzela Primeru.Koliko se samo puta Real cupao ove sezone i kako su smijesni bili.Fol sudije naklonjene Barci,a protiv Reala stvarno sve sviraju,nema sta...
Haj ziv bio,ne ofiraj se.
i pod uslovom da su sve pobjede reala regularne.Casillas je napisao/la:Hoces reci da su pobjede protiv Sportinga i Espanyola regularne? Ostalo sve zanemari.. neregularne su, i imali ste tri boda vise od Reala, pobjedivsi u te dvije utakmie zbog suca, ste imali tri boda vise, da niste pobjedili, sad bi zavrsili sezonu sa bodom manje od reala...nidjo_barca je napisao/la:Nema sta,ti pises skroz neke nebitne stvari,a neke su pritom i izmisljenje,neke smijesne,pa i glupe.Barca je zasluzeno uzela Primeru.Koliko se samo puta Real cupao ove sezone i kako su smijesni bili.Fol sudije naklonjene Barci,a protiv Reala stvarno sve sviraju,nema sta...
Haj ziv bio,ne ofiraj se.
ali pod uslovo mda zanemaris ostale
Bude li Ramos igrao štopera, Realu se ne piše dobro.Ramos je malo bolja verzija Cordobe iz Intera.Najveći je zato prošle godine tražio Carvalha a Marco Branca je srećom insistirao na Luciu i pogodio.Najveći mora dovesti barem jednog jakog i iskusnog štopera koji nije sklon greškama.Casillas je napisao/la:Prve dvije velike stvari Josea Mourinha.
Prvo je ponudio VELIKANU Raulu ostanak u klubu jer zeli da bude sretan, te je kasnije donio odluku da u Real moraju doci lijevi i desni bek, te da ce Ramos i Pepe igrati stopere.
Samim tim je Mou potvrdio dolazak Maicona, ali ne i Kolarova za kojeg se interesira, jer jos postoji mogucnost da Cole odustane od 130.000 sedmicno.
Da, upravo tako, nista strasno. Ali cinjenica je takva da su Barcu sudije doslovno gurale naprijed ove sezone. Ja ne kazem da Ronalda ne dajva, ili da ne udara, ali isto tako Ronaldo za to udaranje biva kaznjen, koji to golovi iz ofsajda.. bilo ih je mozda 3-4, ali svaki je bio na utakmicama koje je REal s lakocom dobio i ti golovi nisu utjecali na konacan ishod, i cak sam siguran da Realu nisu najmanje 10 penala ove sezone sudili, ali meni se to neda traziti zbog samo jedne stvari - to sto ova tema u zadnja tri mjeseca ima 100 stranica i ja sve to ne mogu pohvatati.Monolog je napisao/la:@Cassilas
Ove slike je vjerovatno skupljao okorjeli mrzitelj Barcelone, koji je isfrustriran zbog nemogućnosti voljenog kluba morao nekako baciti mrlju na 99 osvojenih bodova Blaugrane. Sve ja to razumijem, nije to ništa strano za gubitnike, zar ne?
No, svaka medalja ima dvije strane, nemoj to nikad zaboraviti. Nego vidiš li ti ovdje razliku? Niko ne postavlja slike Ronaldovih "divinga", golova iz offsidea, Ramosovih krvničkih startova, Gutijevih laktanja, jer to sve pada u vodu. Zašto dodatno sj*bati nekoga, kada je taj isti ostao bez ijedne titule?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.