PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Vidim, administracija i dalje radi svoj posao kako treba, spodoba iz BL i dalje aktivna..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Daj ba ljudi kao da vam je neki suprise sto on tako misli
Hajmo mi malo pricati o melji i njihovim planovima i pojacanjima kako su oni to sve spremili za Ligu 12. 

Pozarni 24h zaobidji me ziv bio, ti i tvoje izjave i zakljuci su antologijski, po cemu nam je evropa upitna i ako zijanimo u Mostaru kad nakon toga ima jos 11 kola, mi znamo kako se trofeji i ucesce u evropi osvaja tako da nema potrebe da nam navijaci Slobode drze pridike o tome, ekipe koja u 100 - godisnjoj istoriji nema trofeja i par nastupa u Evropi.[/quote]Osttribine je napisao/la:A po cemu je momak potcjenjivao. ...Agamemnon je napisao/la:Osttribine je napisao/la:Kakve su sad pa to glupe konstatacije poredis sastav koji je igrao 2 ligu i ovaj koji je prvi na tabeliPa vi onaj "mrtvi" sastav Slobode iz prvog dijela na Tusnju prosle sezone "divovi" jedva dobiste zahvaljujuci Natasi. Brate imas 6 poraza niste vi neka sila, ako evropu izganjate nabijte se nogom u dupe
I sve to rece navijac Slobode koja je divove pobijedila na Kosevu davne 1981. godine, a nije da mi nismo pobjedjivali na Tusnju, pa i onoj sezoni kad ste ispali, pa prosle sezone kad ste se vratili, ali jbg vi uvijek imate opravdanje te sudije te losa ekipa. Igrate dobro, prvi ste na tabeli trenutno ali vam to ne daje za pravo da trofejnijim od vas pametujete i podcjenjujete iste.
Samo je kako vi to volite reci napisao cinjenice.
Jel imate te poraze,imate.
Jel zaostajete 6 bodova,zaostajete.
Cinjenica je ukoliko ne slavite u Mostaru da je i evropa upitna. Sloboda,Radnik,Siroki,Zrinjski.
Ima da preznojite dupe.
Tako da je i zadnja recenica kod momka na mjestu.
Sto se to tebi ne svidja,tvoj problem.
Pa nece ti niko od prva 4 skinuti gace jos ako Radnik pobjedi a vas Zrinjski nabije neka vam je bog na pomoci.koliko god i ja licno prizeljkivao njihov trijumf vrlo je moguce i Zeljeznicar da kiksa.
I tu sva tvoja arogancija ode niz Miljacku.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko je aktivan i sta radi? Ja to ne vidim.shzna je napisao/la:Vidim, administracija i dalje radi svoj posao kako treba, spodoba iz BL i dalje aktivna..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Vulture je napisao/la:U daljoj raspravi samo sam govorio moj stav o njemu, i nista vise, nema ni jedne uvrede na racun drugoga, nazivao sam Bosnjake Bosnjacima, Hrvate Hrvatima, a ne balijama, ustasama, idt. zatim ni jedne psovke uperene nekom od vas, niceg vulgarnog. Fotografija na kojoj se nalazi slika Ratka nije nikakav prekrsaj, uvreda, sta ti ja znam. A to sto vi pricate da je ubio 7000 ljudi, mozete se posrati na to. To sto ste vi dovodili leseve poginulih vojnika armije bih kao i ostale vojske da bi nagurali tu cifru, to je vas problem. I sto ste upisivali nepostojeca imena. Dakle...
Molim vas da ignorisete apsolutno SVAKI post od ovog Ratka dok se admin ne smiluje pa mu dodjeli ban!
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
I pastrmka stao iza lopte danas
Brane se ljudi ko da smo im na musalu udarili 

C,c,c.. Pa jesmo prestali o politici?MosaaRajvosa je napisao/la:Vulture je napisao/la:U daljoj raspravi samo sam govorio moj stav o njemu, i nista vise, nema ni jedne uvrede na racun drugoga, nazivao sam Bosnjake Bosnjacima, Hrvate Hrvatima, a ne balijama, ustasama, idt. zatim ni jedne psovke uperene nekom od vas, niceg vulgarnog. Fotografija na kojoj se nalazi slika Ratka nije nikakav prekrsaj, uvreda, sta ti ja znam. A to sto vi pricate da je ubio 7000 ljudi, mozete se posrati na to. To sto ste vi dovodili leseve poginulih vojnika armije bih kao i ostale vojske da bi nagurali tu cifru, to je vas problem. I sto ste upisivali nepostojeca imena. Dakle...
Molim vas da ignorisete apsolutno SVAKI post od ovog Ratka dok se admin ne smiluje pa mu dodjeli ban!
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- Osttribine
- Kontakt:
Pozarni 24h zaobidji me ziv bio, ti i tvoje izjave i zakljuci su antologijski, po cemu nam je evropa upitna i ako zijanimo u Mostaru kad nakon toga ima jos 11 kola, mi znamo kako se trofeji i ucesce u evropi osvaja tako da nema potrebe da nam navijaci Slobode drze pridike o tome, ekipe koja u 100 - godisnjoj istoriji nema trofeja i par nastupa u Evropi.[/quote]
Pa nece ti niko od prva 4 skinuti gace jos ako Radnik pobjedi a vas Zrinjski nabije neka vam je bog na pomoci.koliko god i ja licno prizeljkivao njihov trijumf vrlo je moguce i Zeljeznicar da kiksa.
I tu sva tvoja arogancija ode niz Miljacku.[/quote]
Ni prije nam nisu skidali gace pa smo izlazili na kraj, nekad dobijes nekad izgubis to je fudbal, to hoce li nas neko nabiti ne znam nisam vidovit, ali nema potrebe samo da nam vi navijaci Slobode objasnjavate sta i kako trebamo jer vi za te stvari niste kompetentni.
Ni prije nam nisu skidali gace pa smo izlazili na kraj, nekad dobijes nekad izgubis to je fudbal, to hoce li nas neko nabiti ne znam nisam vidovit, ali nema potrebe samo da nam vi navijaci Slobode objasnjavate sta i kako trebamo jer vi za te stvari niste kompetentni.
Ova trenutna ekipa melje jedino van terena moze izboriti evropu. 

Pa nece ti niko od prva 4 skinuti gace jos ako Radnik pobjedi a vas Zrinjski nabije neka vam je bog na pomoci.koliko god i ja licno prizeljkivao njihov trijumf vrlo je moguce i Zeljeznicar da kiksa.Osttribine je napisao/la:Pozarni 24h zaobidji me ziv bio, ti i tvoje izjave i zakljuci su antologijski, po cemu nam je evropa upitna i ako zijanimo u Mostaru kad nakon toga ima jos 11 kola, mi znamo kako se trofeji i ucesce u evropi osvaja tako da nema potrebe da nam navijaci Slobode drze pridike o tome, ekipe koja u 100 - godisnjoj istoriji nema trofeja i par nastupa u Evropi.
Ni prije nam nisu skidali gace pa smo izlazili na kraj, nekad dobijes nekad izgubis to je fudbal, to hoce li nas neko nabiti ne znam nisam vidovit, ali nema potrebe samo da nam vi navijaci Slobode objasnjavate sta i kako trebamo jer vi za te stvari niste kompetentni.[/quote]
Vidim.zato nam i gledate u ledja.
Ali odosmo mi daleko.
Reciplirao sam najvise zbog onog sabana sto kaze da ce nas Sarajevo silovat na Tusnju.
Ove sezone niko nece slaviti na Tusnju.
Eventualno jednom neko bod da uzme.Mozda.
Cuj silovat.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Vidim salonac još orgija, a moderacija uživa yebiga postovi se nabijaju.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Evo da te citiram, kad već niko neće.Memara je napisao/la:Ova trenutna ekipa melje jedino van terena moze izboriti evropu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Osttribine
- Kontakt:
Ni prije nam nisu skidali gace pa smo izlazili na kraj, nekad dobijes nekad izgubis to je fudbal, to hoce li nas neko nabiti ne znam nisam vidovit, ali nema potrebe samo da nam vi navijaci Slobode objasnjavate sta i kako trebamo jer vi za te stvari niste kompetentni.[/quote]
Ali odosmo mi daleko.
Reciplirao sam najvise zbog onog sabana sto kaze da ce nas Sarajevo silovat na Tusnju.
Cuj silovat.
[/quote]
Fkt ste dosadni sa tim da vam na polusezoni gledamo u ledja, pa bolan ne bio 10 godina da se ugasimo ne znam da li bi vi nas stigli u trofejima i nastupima u Evropi, sto se tice te izjave silovat na Tusnju nisam je izrekao ja i kazem ti ne znam sta ce se dogadjati u buducnosti nisam vidovit. Ti si siguran da vama niko boda nece uzeti na Tusnju, dobro, tvoje misljenje, sad koliko je realno vidjecemo uskoro.
Ali odosmo mi daleko.
Cuj silovat.

Fkt ste dosadni sa tim da vam na polusezoni gledamo u ledja, pa bolan ne bio 10 godina da se ugasimo ne znam da li bi vi nas stigli u trofejima i nastupima u Evropi, sto se tice te izjave silovat na Tusnju nisam je izrekao ja i kazem ti ne znam sta ce se dogadjati u buducnosti nisam vidovit. Ti si siguran da vama niko boda nece uzeti na Tusnju, dobro, tvoje misljenje, sad koliko je realno vidjecemo uskoro.
A sta ce papak, de pogledaj mu sve ostale postove.shzna je napisao/la:Evo da te citiram, kad već niko neće.Memara je napisao/la:Ova trenutna ekipa melje jedino van terena moze izboriti evropu.
Koji Stevanovic ?Probisvjet je napisao/la:Cujem da Stevanovic odbija da jede hrenovke i kobasice Brajlovic. Zna li ko o cemu se radi?
Nisam rekao ni boda, rekao sam niko nece slaviti na Tusnju.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ne orgijam, prestao sam davno s tim, nisi upratiozeljeznicar1 je napisao/la:Vidim salonac još orgija, a moderacija uživa yebiga postovi se nabijaju.

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Hoooonaj jesi zadovoljan igrom?Tryg je napisao/la:
A sta ce papak, de pogledaj mu sve ostale postove.

Ovaj je isp'o iz dodine napojne žile, golema šteta da s cetnikom moram biti na istom forumu.
Neka cete da imamo mete
Provokacije I prepucavanja in full force!
Neka cete da imamo mete

Provokacije I prepucavanja in full force!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Dobro, dobro, neka, eto vam cete
Kao nije im vazna nacionalnost, ali ja sam ceta da budem meta, o sunce ti

Aj dosta ste se prosipali od sinoc, okanite se toga radije. Jedno vrijeme sam bio ozbiljan, ali vise od pola vremena vas vitlam kako mi samo padne na pamet. Citiran mi svaki post jedno 5 puta, psuje se, vrijedja, tacno se vidi onaj nemocni bijes
A toliko ste mi smijesni, ne znate 
A kladim se da sam mogao da vas yebem u mozak i vrtim oko malog prsta jos jedno 2 dana, odnosno 6-7 stranica, ali sad sam se odao, nije vise fazon, jbg.

Aj dosta ste se prosipali od sinoc, okanite se toga radije. Jedno vrijeme sam bio ozbiljan, ali vise od pola vremena vas vitlam kako mi samo padne na pamet. Citiran mi svaki post jedno 5 puta, psuje se, vrijedja, tacno se vidi onaj nemocni bijes

A kladim se da sam mogao da vas yebem u mozak i vrtim oko malog prsta jos jedno 2 dana, odnosno 6-7 stranica, ali sad sam se odao, nije vise fazon, jbg.

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.