FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 29 jan 2016, 14:58

zaboljisportuBiH je napisao/la:Edis malo izvrtio sastav i odmah svi počinju što ovaj što onaj. Nek rotira nek proba. Zbog tog i služe ove tekme.
Naš najveći problem neće biti uigravanje nego valja slušati razne stručnjake na prvenstvenoj tekmi. Čim Stevanović pogriješi reći će je... te Steva Edise, daj Memiju ili je.. te Kramarić daj Mailsona. Joj Bogija daj Hodžurdu i tako non stop. To je najveći problem kad imaš po dva igrača na svakoj poziciji. Nek Aco jednom pogriješi bit će trebalo bi isprobati Bogija i Hodžurdu. Onda će neko dodati je.. i BOgija daj nek naše dijete Kemo počne jednu itd itdi itd
Ma bice raznih komentara ali to neigra neku ulogu na kraju. Bogicevic ce sigurno biti na stoperu, otprilike se sve zna ko ce igrati osim na krilu, to ce trebat sacekati.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 29 jan 2016, 15:01

Svaki put kad se krene dupli odigrati,onaj sto vraca loptu los pas odigra..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 jan 2016, 15:02

e moj memija idi beri pamuk
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jan 2016, 15:03

Tiago malo djeluje izgubljeno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

roceda22
Kontakt:

Post Postao/la roceda22 » 29 jan 2016, 15:04

Tiago se stalno krije tako mi izgleda par puta mu Edis dobacuje da se izvuce trazi loptu.
Sve se nekako po sredini vrti nista ni s cim trenutno.

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jan 2016, 15:04

Ma Tiago je za spica a oni ga stalno guraju na krilo...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 29 jan 2016, 15:08

Koliko nepovezana igra nevjerovatno, stoperi nam kreiraju napade dugim loptama u sve tri uakmice, sredina loša totalno..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jan 2016, 15:08

Pa logicno je to kad imas 10 novih igraca, sta ocekujete da igramo ko Barsa..

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 jan 2016, 15:09

bogicevic igra ofanzivnog veznjaka hahah

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 29 jan 2016, 15:09

kakav rezultat takva nam i igra pripremna je ,ali nigdje ideje sve isto ili izbije stoper ili okolo ne svida mi se nimalo

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 29 jan 2016, 15:09

Nikakve igre ovde nema,valjda su u stanju jednu akciju odigrati jbt..Sve se svodi na prebacivanju lopte sa jedne na dugu stranu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 29 jan 2016, 15:10

amazon je napisao/la:Ma Tiago je za spica a oni ga stalno guraju na krilo...
jest za špica protiv klubova koji napadaju. Protiv bunkeraša je baš za krilo
Životni saputnik! 1921

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 29 jan 2016, 15:10

Bogami trebat ce puuuuno vremena da se ovo poveze, vidi se da se u putu nisu sreli ne zna se ni ko pije ni ko placa

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 29 jan 2016, 15:11

sta je sad ovo, imal jos da se igra ?

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 29 jan 2016, 15:11

Dva puta po 30 minuta i onda nakon toga još jednom 45 minuta..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 29 jan 2016, 15:12

Ne znam sto se nekad ne proba sa nekom 3-5-2 ili 4-3-3 formacijom.. Uvjek forsiramo isto bez obzira s kim igramo.. Rezultati u ovim pripremnim su najmanje bitni ali nije im niko zabranio da neku sansu kreiraju.. Sreca pa ima jos mjesec dana.. Valjda ce sve na dobro izaci..
BUDI ŽELJO !!!

LARSSONCHE
Kontakt:

Post Postao/la LARSSONCHE » 29 jan 2016, 15:12

fedeltafrotta je napisao/la:sta je sad ovo, imal jos da se igra ?
jos 45 minuta

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 29 jan 2016, 15:12

amazon je napisao/la:Pa logicno je to kad imas 10 novih igraca, sta ocekujete da igramo ko Barsa..
:thumbup:
Kao što sam rekao, zabrinut ću se onog momenta ako na prvoj pripremnoj u Antaliji, ne budem vidio apsolutno nikakav napredak. Do tada su mi ove u potpunosti nerelevantne. Imamo veliki broj novih igrača, koji se moraju uigrati, ukomponovati, uostalom, odrađuje se dva treninga dnevno i noge su teške. Kada na sve to nadodaš da se uopšte ne igra sa svim svojim mogućnostima, zbog straha od povreda, kao rezultat imaš potpunu nepovezanost, koja u nekim momentima asocira više ne nezainteresovanost.

Bogičeviću obavezno objasniti koju poziciju igra, koja je njegova uloga u timu, za šta je zaduzen..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jan 2016, 15:14

dobro, neki su bukvalno drugi dan tu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jan 2016, 15:17

PipiDugaCarapa je napisao/la:
amazon je napisao/la:Pa logicno je to kad imas 10 novih igraca, sta ocekujete da igramo ko Barsa..
:thumbup:
Kao što sam rekao, zabrinut ću se onog momenta ako na prvoj pripremnoj u Antaliji, ne budem vidio apsolutno nikakav napredak. Do tada su mi ove u potpunosti nerelevantne. Imamo veliki broj novih igrača, koji se moraju uigrati, ukomponovati, uostalom, odrađuje se dva treninga dnevno i noge su teške. Kada na sve to nadodaš da se uopšte ne igra sa svim svojim mogućnostima, zbog straha od povreda, kao rezultat imaš potpunu nepovezanost, koja u nekim momentima asocira više ne nezainteresovanost.

Bogičeviću obavezno objasniti koju poziciju igra, koja je njegova uloga u timu, za šta je zaduzen..
Pa normalno da je tako. Stevnovic, Stanic dosli juce, ne mozes ocekivati da bude bolje. Ali pored ovog mene opet brine Mulalic, nema on tog iskustva i kvaliteta, ali sta se moze...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.