A čovječe jeli ti mene ložiš...bang je napisao/la:Evo ovo sto sam drugom bojom oznacio oces da ti nacrtamUMobolnik je napisao/la:Ipak ti malo otvori oči, ovakobang je napisao/la: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-37177.htm
Bolje malo pogledaj pa ces sve naci "ugroženi"
, pa ćeš vidjeti da je on post ostavio "Postao/la plemic1 dana 28 svi 2010, 18:29", a vijest na portalu je objavljena "Piše: A. Beganović, Subota, 29.05.10. 10:21."...a vijest na zrinjski.info i na ostalim portalima koji su je prenijeli je već bila 28. svibnja u popodnevnim satima, nešto prije nego je plemic1 ovdje ostavio post...
Eto, nije mi bilo mrsko, čuj "ugroženi" ccc...a i ovakvi ugroženi razvaljujemo i haramo ligom, zapitaj se šta bi bilo u suprotnom...ali nek je nama naš Sir Dragan ostao odmah mi toplo oko srca...

Maloprije kad si citirao plemic1 i postavio ovaj link na tekst s portala i rekao plemic1 da malo bolje potraži...pa pogledaj kad je plemic1 uputio kritiku (petak 28 svi 2010, 18:29) a pogledaj kad je izašao tekst na portalu (Subota, 29.05.10. 10:21)...drama svega mi...