FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kjosevski - S. Stevanović, Bogičević, Kosorić, Kramarić - Zolotić, Hadžiahmetović, Blagojević, M. Stevanović, Stanić - Djermanović.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Sredi to, nemoj da Ajzea mora reagovati.KrajPrice je napisao/la:Mangupe potpisuj![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ne jos, malo sam brzi od zvanicne, slusam izmedju redovafedeltafrotta je napisao/la:jel trebamo pratiti zvanicnu ?KrajPrice je napisao/la:Mangupe potpisuj![]()

- themaniaks
- Kontakt:
dolaskom Medunjanina Amir bi ispao iz sastava...neka hvala
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
- Kontakt:
Joj fakat na ovom fejsu indijanaca. Govori frajer imaš na sportsport tekstualni, a tekstualni i na stranici na fejsu. Stvarno raja ne prati ništa.
@krajprice tebi vazda vjerujem
@krajprice tebi vazda vjerujem

Ss.ba dajte nam stream bolan za ovo duze poluvrijeme 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
A bolje da su odradili snimku drugih poluvremena i za Sarajevo i za nasu tekmu da svi mozemo gledati prve timove na djelu.. Ovako cemo mi prvi tim gledati u snimku a "rezerve" u prenosu..
BUDI ŽELJO !!!
- LARSSONCHE
- Kontakt:

preko 3ga

-
- Kontakt:
Memija klupa znaci.. da nije sta povrijedjen.. I lendric je zasluzio s obzirom na prikazano u prve dvije tekme da krene sa klupe..
BUDI ŽELJO !!!
Neka Memije, nek se malo dozove
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nema ni Tiaga, neka Edis mjenja, eksperimentise ne mora odmah da ih kažnjava. Svi ce igrati tokom sat vremena, ja bih volio da zajedno igraju Mailson i Tiago.Hadzijalagic je napisao/la:Memija klupa znaci.. da nije sta povrijedjen.. I lendric je zasluzio s obzirom na prikazano u prve dvije tekme da krene sa klupe..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Cudi me za stanica, da nije sta bilo tijagu kakva povreda nedo bog ?
A ljudi moji neka malo izmiješa sastav šta fali dobiće svi šansu 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
- Kontakt:
Ma govorio je ipe da se nesto Tiago zayebava na treninzima pa je vjerovatno zbog toga.. Ja koliko znam samo je Bekric lakse povrijedjen..
BUDI ŽELJO !!!
pa prijateljske i sluze da se isprobavaju razlicite stvari ohanite malo
Da Bog dragi pomogne Edisu da ovo izvuce na najbolji nacin. Naravno da je pripremna utakmica i da se kombinuje, ali ovaj sastav pokazuje da ce mozda protiv Sirokog istrcati sastav bez Tiaga, Bekrica, Memije, Lendrića. Nek im Edis pokaze da nema zezanja i da svi imaju adekvatnu zamjenu.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
sad do kad ce trajat moze do poluvremena moze par minuta
Zadnja izmjena: LARSSONCHE, dana/u 29 jan 2016, 14:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Bez tiaga bgm ne mogu zasmisliti sastav
.

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, mavi, Paromlinac i 40 gostiju.