HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

UMobolnik
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la UMobolnik » 01 jun 2010, 00:51

bang je napisao/la:
UMobolnik je napisao/la:
bang je napisao/la: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-37177.htm
Bolje malo pogledaj pa ces sve naci "ugroženi"
:lol:
Ipak ti malo otvori oči, ovako :shock: , pa ćeš vidjeti da je on post ostavio "Postao/la plemic1 dana 28 svi 2010, 18:29", a vijest na portalu je objavljena "Piše: A. Beganović, Subota, 29.05.10. 10:21."...a vijest na zrinjski.info i na ostalim portalima koji su je prenijeli je već bila 28. svibnja u popodnevnim satima, nešto prije nego je plemic1 ovdje ostavio post...

Eto, nije mi bilo mrsko, čuj "ugroženi" ccc...a i ovakvi ugroženi razvaljujemo i haramo ligom, zapitaj se šta bi bilo u suprotnom...ali nek je nama naš Sir Dragan ostao odmah mi toplo oko srca...slika
Evo ovo sto sam drugom bojom oznacio oces da ti nacrtam
A čovječe jeli ti mene ložiš... :lol: :o
Maloprije kad si citirao plemic1 i postavio ovaj link na tekst s portala i rekao plemic1 da malo bolje potraži...pa pogledaj kad je plemic1 uputio kritiku (petak 28 svi 2010, 18:29) a pogledaj kad je izašao tekst na portalu (Subota, 29.05.10. 10:21)...drama svega mi...

bang
Kontakt:

Post Postao/la bang » 01 jun 2010, 01:00

Ipak ti malo otvori oči, ovako :shock: , pa ćeš vidjeti da je on post ostavio "Postao/la plemic1 dana 28 svi 2010, 18:29", a vijest na portalu je objavljena "Piše: A. Beganović, Subota, 29.05.10. 10:21."...a vijest na zrinjski.info i na ostalim portalima koji su je prenijeli je već bila 28. svibnja u popodnevnim satima, nešto prije nego je plemic1 ovdje ostavio post...

Eto, nije mi bilo mrsko, čuj "ugroženi" ccc...a i ovakvi ugroženi razvaljujemo i haramo ligom, zapitaj se šta bi bilo u suprotnom...ali nek je nama naš Sir Dragan ostao odmah mi toplo oko srca...slika[/quote]

Evo ovo sto sam drugom bojom oznacio oces da ti nacrtam[/quote]
A čovječe jeli ti mene ložiš... :lol: :o
Maloprije kad si citirao plemic1 i postavio ovaj link na tekst s portala i rekao plemic1 da malo bolje potraži...pa pogledaj kad je plemic1 uputio kritiku (petak 28 svi 2010, 18:29) a pogledaj kad je izašao tekst na portalu (Subota, 29.05.10. 10:21)...drama svega mi...[/quote]
Je li drama svega ti?? :shock:
Veliki je propust sto je vijest izasla nekih 15 sati poslije nego na klupskoj stranici...

UMobolnik
Kontakt:

Post Postao/la UMobolnik » 01 jun 2010, 01:03

bang je napisao/la: Je li drama svega ti?? :shock:
Veliki je propust sto je vijest izasla nekih 15 sati poslije nego na klupskoj stranici...
Ma drama mi je što je trebalo 6 postova da se razumijemo :mrgreen: ...ta ko da ikoga ko čita ovaj portal to ionako interesuje pa bi je trebali objavljivati... :roll:

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 01 jun 2010, 01:25

UMobolnik je napisao/la:
bang je napisao/la: Je li drama svega ti?? :shock:
Ma drama mi je što je trebalo 6 postova da se razumijemo :mrgreen: ...ta ko da ikoga ko čita ovaj portal to ionako interesuje pa bi je trebali objavljivati... :roll:
interesuje svakog normalnog..ovaj post ti nije nikako na mjestu i ono na sto pokusavas skrenuti paznju nije za ovog foruma ;) neg ajd budi fin pa mi reci koliko je love u igri za ove neke igrace sto bi vam trebali otici?
-PAJA Fan Club!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 01 jun 2010, 11:02

Radi se u cifri od oko 0 KM jer je Krešo otišao besplatno, istekao mu je ugovor. PAr igrača je dobilo papire i raskid ugovora, znači i oni besplatno. IMa ih još 2 koji traže angažman vani. I njima je istekao ugovor ali će vjerojatno ostati u Zrinjskom ako ne nađu angažman vani.
Najviše se licitira sa Zadrom u Šunjićem. Za Zadru su navodno stavili cifru od 150 000€, što je po meni premalo.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 01 jun 2010, 13:56

Stojanović izgleda sve dogovorio sa portugalskim Nacionalom..
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 01 jun 2010, 14:15

silenT. je napisao/la:Stojanović izgleda sve dogovorio sa portugalskim Nacionalom..
potpisao na 4 godine.
Zrinjski je kapacitet ;)
ove godine juris na titulu samo da znate,do 10.06.na prozivci svi igraci 7 pojacanja

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 01 jun 2010, 14:45

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
silenT. je napisao/la:Stojanović izgleda sve dogovorio sa portugalskim Nacionalom..
potpisao na 4 godine.
Zrinjski je kapacitet ;)
ove godine juris na titulu samo da znate,do 10.06.na prozivci svi igraci 7 pojacanja
jeli procurilo ikakvih imena od pojačanja ?? nitko se ne spominje zasad pa me to brine :/
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

UMobolnik
Kontakt:

Post Postao/la UMobolnik » 01 jun 2010, 15:04

Dolazi nam 7 provjerenih igrača, opet ćemo harat...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 jun 2010, 16:37

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
potpisao na 4 godine.
Zrinjski je kapacitet ;)
Ne znam bas, upitno je to ''kapacitet''.
Odose najbolji igraci, svi bez odstete, svi besplatno, zapast ce u financijske probleme po svemu sudeci i imat ce komplikacija u iducoj sezoni, novi igraci koji se dovedu ne moraju biti nuzno pojacanja, to su sve prinove dok se na terenu ne dokazu, nece imati fakticki nikakvog vremena za uigravanje pred europske nastupe, dapace, s obzirom kad pocinje vec kasne, i tako. Vise neozbiljno nego kapacitet, no i realnost Bosne i Hercegovine, al svejedno, sretno. ;)
...Život za Široki...

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 01 jun 2010, 16:54

uprava ojačana sa nekim ljudima iz neuma i kupresa, a što se tiče pojačanja jović je 2008 ostao bez 10 igrača iz prvih 13 pa je pošamarao ligu i uzeo titulu.
ovo su igrači koje je jović označio i dostavio upravi prije mjesec dana, zato su neki pušteni da idu. bilo je evidentno da je žuržinov nakon 5 godina zasićen pa je najbolja varijanta bila da on ide.
nemojte se vi brinuti za zrinjski, kapacitet ima i u navijačima

upravi i igračima.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 jun 2010, 17:09

Ako ti tako kazes. ;) Ne moras me uciti o Zrinjskom, rodjen sam, zivio i rastao u Mostaru i upuceniji sam u njega i slicne klubove nego polovica ovdje najmanje, pa opet nemam potrebe za drske tonove. Lijepo je ''oznaciti nekoga da ide'', medjutim simptomaticno je da se u BiH to radi bez odstete i sl., nazalost, no to je standard lige i protiv toga se ne moze boriti.
...Život za Široki...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 01 jun 2010, 17:53

Cestitke upravi na odlicnom potezu,tj ostavljanju Jovica na kormilu Zrinjskog jer je najbolji trener u bih,Stojanovicu sve najbolje momak je uvijek bio reprezentativni kapacitet a i jos mu nije kasno ,otici u 7. portugalsku momcad nije mala stvar,ako je itko zasluzio onda je to on!
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 01 jun 2010, 18:45

Mi stvaramo ekipu za prvo mjesto, za koji dan ćete vidjet ćete o čemu pričam...a naravno i za europu :mrgreen:
Kupujemo sve što valja :D
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 01 jun 2010, 20:46

HŠKZ-svetinja je napisao/la:Mi stvaramo ekipu za prvo mjesto, za koji dan ćete vidjet ćete o čemu pričam...a naravno i za europu :mrgreen:
Kupujemo sve što valja :D
Pozlatile ti se rjeci!
HSK Zrinjski Mostar

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 01 jun 2010, 21:30

sinoc smo sa nasim Sir Jovicem proslavili rodjenje njegovog sina i mogu vam reci da smo se kvalitetno opustili.. ;)
trener ima bezrezervnu podrsku kako Ultrasa tako i simpatizera i prijatelja Zrinjskog...
to je covjek zbog kojeg smo odbili povratak na klupu naseg Bake Sliskovica,a koji ce opet pronaci mjesto u nasem Zrinji,da li kao menadjer,skaut ili direktor,vidjecemo...uglavnom kako napisa "gospodin"HUM :D ,u upravu su nam usli poslovni ljudi iz neuma,kupresa,posusja a u tijeku su pregovori sa ostatkom hercegovine,i imamo cvrsta obecanja da kroz koji dan ulazi jos ljudi u upravni odbor...takodjer,pojacali smo se sa dvojicom privatnika iz mostara,a uz upravni odbor koji je ostao u kompletnom broju...takve stvari nam garantiraju ponovni juris na titulu,a pojacacemo se sa igracima koji su na svojim pozicijama najbolji u ovoj ligi....usput da znate,po pravilniku nas je zapao kolac od naseg Luke Modrica,jer po pravilniku uefe igrac koji je mladji od 23 godine,proveo barem godinu dana u jednom klubu,taj klub koji ga je "odgojio" ima pravo na solidnu svotu,da ne bih ispao bezobrazan necu napisati o kojoj cifri je rijec,samo cu vam reci "boli glava" ;) ...to se zove "fond solidarnosti"...
o imenima igraca necu pisati,naravno nije jos za javnosti,ali cucete :) naravno na ovom portalu ce se objaviti kad na muskom spolnom organu nokat nikne.....nije mi jasno!?!?!?!? Stojanovic u portugalu u Nacionalu 4 godine
a na naslovnoj ni rijeci....SRAMOTA :oops: :oops: ali nema veze,navikli smo mi...samo uzivajte..
eto,dusmani ako ovo citate,a ima vas vjerujem jako puno,porucujem vam ZRINJSKI CE VAM DUGO DUGO KROJITI PRVENSTVO,i slobodno mogu reci vrlo brzo postati numero uno......pozdrav

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 01 jun 2010, 21:42

Ma treba onoga Grbesica "izmust" ,malo ove sirokobrijezane sto se niz Zovnicu spustaju u nas grad a lovu nose u Š.B! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 01 jun 2010, 21:47

Babilon je napisao/la:Ma treba onoga Grbesica "izmust" ,malo ove sirokobrijezane sto se niz Zovnicu spustaju u nas grad a lovu nose u Š.B! :mrgreen:
eto ih tamo...to je sirokobrijeski lobi i ja to postujem,a to si u pravu za lovu,ali je to tako i pomiri se sa tim..ja vec jesam poodavno...ne zamaraj se njima...VOLI ZRINJSKI I POMAZI MU..kani se grbesica mepasa kutla i ostalih...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 jun 2010, 21:53

Babilon je napisao/la:Ma treba onoga Grbesica "izmust" ,malo ove sirokobrijezane sto se niz Zovnicu spustaju u nas grad a lovu nose u Š.B! :mrgreen:
Mostar radi, Široki se gradi? :lol:
...Život za Široki...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 01 jun 2010, 21:56

plemic1 je napisao/la:
eto ih tamo...to je sirokobrijeski lobi i ja to postujem,a to si u pravu za lovu,ali je to tako i pomiri se sa tim..ja vec jesam poodavno...ne zamaraj se njima...VOLI ZRINJSKI I POMAZI MU..kani se grbesica mepasa kutla i ostalih...
Ma ne zamaram se ja njima,ljudima svaka cast sto ulazu novac u svoj klub i sport opcenito ,mada se ne mogu oteti dojmu da nemaju tu mogucnost koliku ima Zrinjski da postanu regionalni umjesto samo lokalni klub,Zrinjski ima dosta mogucnosti koje nije uprava iskoristila al evo izgleda da se ukljucuju u rad i ljudi iz drugih mjesta sto je za pohvalu,samo tako treba nastaviti !
HSK Zrinjski Mostar

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.