Raja evo zelim da vas obavjestim, posto su mnogi pitali hoce li biti dodatak za nasu ligu:
Kao sto znate, ja sam vam do sada najavljivao vise puta da ce dodatak za nasu ligu izaci , jer je i meni receno da bi trebalo tada kada sam ja govorio. Ipak se to nije dogodilo i dodatak jos nije izasao, nazalost. Momak koji radi na tome je imao dosta problema oko pravljenja, a kojih znate i vi. Trenutno ima mnogo, ali bas mnogo obaveza i ne moze sve to odraditi
Vi cete sigurno pitati ''Hoce li uopste izlaziti dodatak''. E, moj odgovor na to je taj da i ja ne znam hoce li. Vise necu nista najavljivati, jer sam razocarao vise puta. Mi nikoga ne mozemo kriviti za to sto nema dodatka za nasu ligu, jer niko nije placen da to radi. Mi (fmbosnia.net) pokusavamo uci u SI i napraviti pritisak na njih da se vise fokusiraju na nasu prvu ligu. Sigurno je da bi im to bilo pametnije nego raditi na nekoj ''stotoj'' engleskoj ligi.
Nadajmo se da ce u naredne 3/4 godine i nasa liga biti tu, a sigurno ce tu pripromoci i skracenje lige koja ce poboljsati kvalitet. Ako imate kakvo pitanje mozete postaviti ovdje ili na fmbosnia.net.
Hvala!
Amer Dupovac!