u lance sa njim, dželati odvedite ga!PipiDugaCarapa je napisao/la:
Čuj ko mi je na avataru?! Likvidirajte ga !![]()
:
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
@FKZ1921 fino objasnio sve za drugi tim. Tu nisu veliki troškovi a mnogo znači. Riješilo bi problem koji sam ja naveo u zadnjem postu a to je hoće li Šehić i Alihodžić igrati za Bratstvo. Ako neće bolje da su ovdje trenirali. Midžić hoće jer je i u prvom dijelu sezone bio standardan. Ne mora biti kvalitet presudan ali što bi npr trener Bratstva gurao naše ako ima njihov mladi koji je u par deka, ili malo stariji koji će tu ostati dugoročno.
Znači da još jednu tezu razbijemo, o kojoj novinari i pitari pričaju zadnjih dana. Ostale sam naveo u zadnjem postu. Znači ovako zadnju polusezonu su igrali standardno Bogičević, Stana, Stevanović i jedan i drugi, Zola, Mailson. KOliko znam igrao je i Halvadžić. Kramarić,Bekrija, Đermanović i Lendrić pomalo. Fejzić branio na pola tekmi. Znači neki su povremeno igrali a neki standardno. Niko nije bio duže van trenažnog procesa i sl. Logično da bi digli karijeru moraju na malo niži nivo, a neki i na viši jer su na tom nižem zadovoljili. GLuposti pričate bez analize ikakve. Neko počne pričati a ne uzme sve činjenice u obzir.
Isto tako ova ekipa ne košta puno više od one iz prošle polusezone sigurno. Nek je to 100.000 ukupno za poluseznu to je ništa. Stokić, Kokot, Đelmić, Antola su imali sigurno jake plate. Znači da je njihoviim odlaskom i odlaskom ostale četvorice pokriveno sigurno pola ovih sto su došli. Zolu vjerovatno plaća Gent. Fejzić i Mirza nisu skupi sigurno itd itd itd itd.
Znači da još jednu tezu razbijemo, o kojoj novinari i pitari pričaju zadnjih dana. Ostale sam naveo u zadnjem postu. Znači ovako zadnju polusezonu su igrali standardno Bogičević, Stana, Stevanović i jedan i drugi, Zola, Mailson. KOliko znam igrao je i Halvadžić. Kramarić,Bekrija, Đermanović i Lendrić pomalo. Fejzić branio na pola tekmi. Znači neki su povremeno igrali a neki standardno. Niko nije bio duže van trenažnog procesa i sl. Logično da bi digli karijeru moraju na malo niži nivo, a neki i na viši jer su na tom nižem zadovoljili. GLuposti pričate bez analize ikakve. Neko počne pričati a ne uzme sve činjenice u obzir.
Isto tako ova ekipa ne košta puno više od one iz prošle polusezone sigurno. Nek je to 100.000 ukupno za poluseznu to je ništa. Stokić, Kokot, Đelmić, Antola su imali sigurno jake plate. Znači da je njihoviim odlaskom i odlaskom ostale četvorice pokriveno sigurno pola ovih sto su došli. Zolu vjerovatno plaća Gent. Fejzić i Mirza nisu skupi sigurno itd itd itd itd.
Jedna interesantna stvar. Ovaj šeik iz Katara što danas dolazi u službenu posjetu BIH je sin od vlasnika kluba koji Amar trenira
. Samo konstatujem ništa više 

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Navratiiii sineeee 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Jos samo sa Al Kaponeom nije bila u veziPipiDugaCarapa je napisao/la:Mogli bi mi za ligu 12 biti jaki, haman ko Azra Sarić jbt..

danas lutrija opreznija, 1,40 na nas.
Braćo, držimo se teme ko kome zabija golove, a ne rasprave o zabijanju nečeg drugog, mislim da bi to bilo svrsishodnije !KeepTheBlueFlag je napisao/la:Jos samo sa Al Kaponeom nije bila u veziPipiDugaCarapa je napisao/la:Mogli bi mi za ligu 12 biti jaki, haman ko Azra Sarić jbt..![]()
![]()

- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Nisi ni ti odavno zabio to nesto drugo a drug hahaha salim se malo da se nasmijemo.. uvijek je lijepo kad se prica o zabijanju kakvom god..
Kralj price
Nakon juniorskih reprezentativaca u Trening kampu NS/FS BiH u Zenici pripreme će odraditi i bh kadeti.
Prvi će se okupiti igrači 1999. godište koji će trenirati od 1. do 3. februara, a na spisku selektora Sakiba Malkočevića našli su se:
Filip Vasilj (Lokomotiva Zagreb, Hrvatska), Filip Dujmović (Zrinjski), Ševkija Resić (Sarajevo), Saša Perić (Crvena Zvezda, Srbija), Amar Beširević (Željezničar), Nedim Pepić (Čelik), Milan Mirić (Partizan, Srbija), Amir Velić (Željezničar), Denis Omić (Roma, Italija), Nikola Vuletić (Hajduk Split, Hrvatska), Nermin Hajdarević (Sloboda), Jasmin Čeliković (Rijeka, Hrvatska), Nikola Šunjić (Zrinjski), Demirel Veladžić (Sarajevo), Benjamin Hadžić (Bayern, Njemačka), Tomas Dadić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Anel Šabanadžović (Željezničar), Ergin Mehuljić (Sarajevo), Predrag Vladić (Partizan, Srbija), Stefan Kovač (Crvena Zvezda, Srbija), Luka Knežević (Široki Brijeg), Tarik Karišik (Željezničar), Teo Rozić (Zrinjski), Ahmed Buljubašić (Sarajevo), Ilija Mašić (Široki Brijeg), Miralem Ramić (Hertha, Njemačka).
Mladi fudbaleri, rođeni 2000. godine će pripreme odraditi od 5. do 7. februara ove godine, a Malkočević je pozvao sljedeće igrače:
Matej Perković (Široki Brijeg), Deni Dedić (Čelik), Adin Demirović (Željezničar), Rijad Sadiku (Sarajevo), Armin Imamović (Sarajevo), Đani Salčin (Sarajevo), Tarik Mehić (Mladost Doboj Kakanj), Marko Martinović (Hajduk Split, Hrvatska), Eldin Omerović (Sloboda), Milan Šikanjić (Crvena Zvezda, Srbija), Stefan Santrač (Crvena Zvezda, Srbija), Arnes Junuzović (Olimpic), Alen Dejanović (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Ahmed Hasanović (Željezničar), Alen Nuhanović (Željezničar), Dušan Ristović (Željezničar), Mateo Domnik (Čelik), Vlado Tomić (Radnik), Kristijan Markota (Široki Brijeg), Haris Kotarević (Sloboda), Sergej Dojčinović (Borac), Harun Hadžić (Mladost Doboj Kakanj), Elvir Duraković (Iskra Bugojno), Stefan Vasiljević (Sloga Doboj), Luka Nižić (Sloga Ljubuški), Rado Radić (Zvijezda 09).
Prvi će se okupiti igrači 1999. godište koji će trenirati od 1. do 3. februara, a na spisku selektora Sakiba Malkočevića našli su se:
Filip Vasilj (Lokomotiva Zagreb, Hrvatska), Filip Dujmović (Zrinjski), Ševkija Resić (Sarajevo), Saša Perić (Crvena Zvezda, Srbija), Amar Beširević (Željezničar), Nedim Pepić (Čelik), Milan Mirić (Partizan, Srbija), Amir Velić (Željezničar), Denis Omić (Roma, Italija), Nikola Vuletić (Hajduk Split, Hrvatska), Nermin Hajdarević (Sloboda), Jasmin Čeliković (Rijeka, Hrvatska), Nikola Šunjić (Zrinjski), Demirel Veladžić (Sarajevo), Benjamin Hadžić (Bayern, Njemačka), Tomas Dadić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Anel Šabanadžović (Željezničar), Ergin Mehuljić (Sarajevo), Predrag Vladić (Partizan, Srbija), Stefan Kovač (Crvena Zvezda, Srbija), Luka Knežević (Široki Brijeg), Tarik Karišik (Željezničar), Teo Rozić (Zrinjski), Ahmed Buljubašić (Sarajevo), Ilija Mašić (Široki Brijeg), Miralem Ramić (Hertha, Njemačka).
Mladi fudbaleri, rođeni 2000. godine će pripreme odraditi od 5. do 7. februara ove godine, a Malkočević je pozvao sljedeće igrače:
Matej Perković (Široki Brijeg), Deni Dedić (Čelik), Adin Demirović (Željezničar), Rijad Sadiku (Sarajevo), Armin Imamović (Sarajevo), Đani Salčin (Sarajevo), Tarik Mehić (Mladost Doboj Kakanj), Marko Martinović (Hajduk Split, Hrvatska), Eldin Omerović (Sloboda), Milan Šikanjić (Crvena Zvezda, Srbija), Stefan Santrač (Crvena Zvezda, Srbija), Arnes Junuzović (Olimpic), Alen Dejanović (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Ahmed Hasanović (Željezničar), Alen Nuhanović (Željezničar), Dušan Ristović (Željezničar), Mateo Domnik (Čelik), Vlado Tomić (Radnik), Kristijan Markota (Široki Brijeg), Haris Kotarević (Sloboda), Sergej Dojčinović (Borac), Harun Hadžić (Mladost Doboj Kakanj), Elvir Duraković (Iskra Bugojno), Stefan Vasiljević (Sloga Doboj), Luka Nižić (Sloga Ljubuški), Rado Radić (Zvijezda 09).
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
e čuj dušan...
Evo Medunjanin i zvanično bez kluba, hajde Medeni!
Što? Došao je i dečko iz Zvornika, Stjepanović. Kadet. Dovodimo sa svih strane igrače.ChWilla je napisao/la:e čuj dušan...
VAŽNO JE BITI ČLAN!
-
- Kontakt:
Ja koliko znam došli su nam taj Stjepanović i onaj mali iz Gračanice Mehičić ili tako nešto. Jel bilo još dolazaka u ove mlađe selekcije?vrbanjusa je napisao/la:Što? Došao je i dečko iz Zvornika, Stjepanović. Kadet. Dovodimo sa svih strane igrače.ChWilla je napisao/la:e čuj dušan...
Prekjucer je bilo na ovom sajtu da ima laksu povreduHadzijalagic je napisao/la:Rekoše li negdje da je Uglješa nešto povrijedjen ili sam ja pogrešno razumio?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
I ja znam za ovu dvojicu. Ne znam da li ima još.zaboljisportuBiH je napisao/la:Ja koliko znam došli su nam taj Stjepanović i onaj mali iz Gračanice Mehičić ili tako nešto. Jel bilo još dolazaka u ove mlađe selekcije?vrbanjusa je napisao/la:Što? Došao je i dečko iz Zvornika, Stjepanović. Kadet. Dovodimo sa svih strane igrače.ChWilla je napisao/la:e čuj dušan...
VAŽNO JE BITI ČLAN!
A ovaj Nuhanovic kakva ce bit zvjerka 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ko me još jednom citira da mi kaze, kako trebam pisati ovo ili ono, udarit ću mu tarabu ! Ne tjerajte me da naposlijetku, moja reakcija na sva vaša citiranja kao rezultat donese, komentarisanje apsolutno svega što nema ama baš nikakve veze sa fudbalom. Postoji opcija kojom ste u mogućnosti ignorisati me, ja Vas molim da je upotrijebite ! Koji bilmezi jbt..
edit:
Ma pogrešno misliš, ovo ti je nešto kao jedna od stranica teletexa gdje se prave ljubavi traze, ja sam svoju našao, nazalost, još uvijek nije doputovala iz BL.
edit:
Ma pogrešno misliš, ovo ti je nešto kao jedna od stranica teletexa gdje se prave ljubavi traze, ja sam svoju našao, nazalost, još uvijek nije doputovala iz BL.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 29 jan 2016, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
ama šalim se...vrbanjusa je napisao/la:Što? Došao je i dečko iz Zvornika, Stjepanović. Kadet. Dovodimo sa svih strane igrače.ChWilla je napisao/la:e čuj dušan...

Bilmez si ti. Ovdje je riječ o fudbalu. Čini mi se.PipiDugaCarapa je napisao/la:Ko me još jednom citira da mi kaze, kako trebam pisati ovo ili ono, udarit ću mu tarabu ! Ne tjerajte me da naposlijetku, moja reakcija na sva vaša citiranja kao rezultat donese, komentarisanje apsolutno svega što nema ama baš nikakve veze sa fudbalom. Postoji opcija kojom ste u mogućnosti ignorisati me, ja Vas molim da je upotrijebite ! Koji bilmezi jbt..