Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sin3x
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la sin3x » 01 jun 2010, 00:27

Cartman je napisao/la:
istria bianco/blu je napisao/la:GIVOVA
Nadam se da se zezas. Yebena Malta jedina nosi tu crnu Givovu: http://footballfashion.wordpress.com/20 ... ollection/
ma moze se on saliti do sutra ali ako ovo upikaju oni iz saveza najebali smo :) ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 01 jun 2010, 00:34

jeli to neka firma iz istre??
a i olimpik nosi to

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 01 jun 2010, 00:36

daj hebeni NIKE, ADDIDAS, taman fuš :mrgreen: :mrgreen: samo da se ne brukamo sa LEGEAMA I GIVOVAMA :oops: :oops: :oops:

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 01 jun 2010, 00:38

Vidite da je M. Memo jedini bio u pravu. Posto nam je savez u qrcu sto se tice finansija izabrali su dresove shodno tome koliko imaju love. Memo ti KING. :D :D :D
93,4 % " !!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 jun 2010, 00:45

Sa Givovom bi bili jos jedinstveniji, pa samo mi i Malta bi furali tu opremu.
Ovu LEGEA-u furaju vec Albanija, Iran, Crna Gora, Sjeverna Koreja i Zimbabve
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jun 2010, 00:51

Nek Borac Travnik to lapi i zdravo.Pa makar nam savovi virili sa svih strana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

istria bianco/blu
Kontakt:

Post Postao/la istria bianco/blu » 01 jun 2010, 10:25

Ne šalim se, to je firma koja je nastala iz Legea-e. Pošto su dva brata bili vlasnici i međusobno su se posvađali. Jedan od njih zadržao je sva prava nad markom Legea (možete vidjeti na http://www.legea.com) i osnovao novi brend Givova (on se zove Giovanni). Legea je potpisala ugovor sa savezom BIH ali navodno budući da tu nije sudjelovao gore spomenuti, taj ugovor nema pravnu težinu i gospodin će sve učiniti da Bosna završi u Givovi.
Živi bili pa vidjeli...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 01 jun 2010, 10:50

Vidiš, ako je istina to što govoriš onda se može izaći iz tog ugovora sa Legeom i potpisati za bilo koju drugu firmu?
Dragon Town

istria bianco/blu
Kontakt:

Post Postao/la istria bianco/blu » 01 jun 2010, 15:21

istria bianco/blu je napisao/la:Pozdrav iz Istre svim forumašima. Mogu vam reći kako iz pouzdanih izvora znam da produženje ugovora sa Legea-om nije gotova stvar, te da bi se vrlo lako moglo desiti da BIH dobije drugog tehničkog oprematelja
Pa u principu mislim da je tako. Ukoliko se pravno stvarno poništi ugovor s Legea-om, bio bi otvoren put za bilo kojeg drugog ponuđača. Ukoliko do toga dođe, vjerojatno će i Givova odnosno gospodin koji je vlasnik brenda tražiti neke beneficije. Inače, moram vam reći kako Givova radi dobar posao kada je riječ o personalizaciji dresa i ostale opreme-kataloška roba im nije nešto.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jun 2010, 15:27

istria bianco/blu je napisao/la:
istria bianco/blu je napisao/la:Pozdrav iz Istre svim forumašima. Mogu vam reći kako iz pouzdanih izvora znam da produženje ugovora sa Legea-om nije gotova stvar, te da bi se vrlo lako moglo desiti da BIH dobije drugog tehničkog oprematelja
Pa u principu mislim da je tako. Ukoliko se pravno stvarno poništi ugovor s Legea-om, bio bi otvoren put za bilo kojeg drugog ponuđača. Ukoliko do toga dođe, vjerojatno će i Givova odnosno gospodin koji je vlasnik brenda tražiti neke beneficije. Inače, moram vam reći kako Givova radi dobar posao kada je riječ o personalizaciji dresa i ostale opreme-kataloška roba im nije nešto.
Jest ,ali nema savez para toliko da plati Govanija........................................ :? ..................... :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 01 jun 2010, 17:17

istria bianco/blu je napisao/la:Ne šalim se, to je firma koja je nastala iz Legea-e. Pošto su dva brata bili vlasnici i međusobno su se posvađali. Jedan od njih zadržao je sva prava nad markom Legea (možete vidjeti na http://www.legea.com) i osnovao novi brend Givova (on se zove Giovanni). Legea je potpisala ugovor sa savezom BIH ali navodno budući da tu nije sudjelovao gore spomenuti, taj ugovor nema pravnu težinu i gospodin će sve učiniti da Bosna završi u Givovi.
Živi bili pa vidjeli...
Ja brenda i vanago ... sta će nam biti neki đidomova sponzor repke ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 01 jun 2010, 17:38

ma ljudi sta vam je,, pa nece ni jedna ozbiljna marka opreme da nam bude sponzor,, kad neznaju ni skim pregovarati,, onaj osuden, ,, drugi vec u zatvoru,,, jedan zna samo Hercegovacki,, a jadni Bakovic nezna ni gdje radi,, on je samo Maskota!!! u normalnoj drzavi potplatis presjedniku saveza i budes sponzor a kod nas 3 presjednika 16 zamjenika 14 sekretara plus treba dati 20 hiljada maraka da Hamdo izade iz zatvora,,, ma ne isplati se to,, cak ni adidasu,nike ili puma nemaju para zato sve,,,, a ovako ovi talijani veci kriminalci nego ovi nasi pa se nekako navlace!!! ja sam zadovoljan da IMAMO KOMPLETNE DRESOVE :mrgreen: :mrgreen: moglo bi se desiti da imamo samo za prvi sastav,,, :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 15 jun 2010, 21:09

Evo Korea ima Legeine dresove :P
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

hercegovac_nino
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac_nino » 15 jun 2010, 21:19

SemPer_fi je napisao/la:Evo Korea ima Legeine dresove :P
Da na nasem dresu barem stave imena igrace, ili barem onu malu zastavu kao njima...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 jun 2010, 21:24

imaju iste dresove ko i mi :)

ne slazem se za zastavicu, sta ce ti zastava ako iams grb? koreji je zastava umjesto grba.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 16 jun 2010, 12:42

hercegovac_nino je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:Evo Korea ima Legeine dresove :P
Da na nasem dresu barem stave imena igrace, ili barem onu malu zastavu kao njima...
na ovom SP je obavezno imati imena igraca na dresu, a mi u kvalifikacijama za EP mozemo staviti imena, a i ne moramo
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 16 jun 2010, 15:05

legea igra na svjetskom prvenstvu i to je ogroman uspjeh za njih.zato su za koreju napravili ove posebne dresove za sp koje uzgred receno inter zapresic nosi vec dvije godine.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 16 jun 2010, 21:54

hercegovina je napisao/la:legea igra na svjetskom prvenstvu i to je ogroman uspjeh za njih.zato su za koreju napravili ove posebne dresove za sp koje uzgred receno inter zapresic nosi vec dvije godine.
Najjaci do sad, u pravu si za Inter. Da nam hoce bar vratiti Patrick ,samo su oni gori ali da malo promjenimo:D :D

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 16 jun 2010, 22:02

RiNo je napisao/la:Sa Givovom bi bili jos jedinstveniji, pa samo mi i Malta bi furali tu opremu.
Ovu LEGEA-u furaju vec Albanija, Iran, Crna Gora, Sjeverna Koreja i Zimbabve
albanija fura NIKE nemoj tako :D :D
svoj ti pos'o !

catatm87
Kontakt:

Post Postao/la catatm87 » 23 jun 2010, 16:50

da mi je jednom vidjet ADIDAS ili NIKE na dresu naše reprezentacije :evil: :evil: :evil: :evil:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10, lol89, sirBobbyMoore, Zglavkar i 28 gostiju.