Brkoo je napisao/la:Misketa mi, ovakve cafire kao što je @gavran samo treba kidnapovati i odvesti u Megamixovo skladište da slažu palete, tad ce skontati ko je grande Senad

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Brkoo je napisao/la:Misketa mi, ovakve cafire kao što je @gavran samo treba kidnapovati i odvesti u Megamixovo skladište da slažu palete, tad ce skontati ko je grande Senad
Ništa bez Uglješe!PipiDugaCarapa je napisao/la:
Sladak je i ovaj, nadam se da će ga uprava dovesti. Što više ovih medenih, to bolje![]()
Čeka se najmedeniji
Uglješa je hodajuci sex !amazon je napisao/la:Ljudi ovo je sportski forum, prebacite se na fb pa raspletite..Ima tema ljubav i sex pa udrite ..
cini mi se da ce i za ostale igrace vaziti ista pravila. igraju najbolji.Format je napisao/la:Bogami Memija nikako nije siguran za prvih 11 al bas ce biti tesko njemu.
BratGator je napisao/la:Treba iskoristiti ove ljepotane i sexy kalendar napraviti. Onako u gacama ili kao vatrogasci ili samo lisku staviti
Jel mislis na Ugljesu i Burekovica?djedovic01 je napisao/la:Dolaskom ova 2 igraca uprava bi uradila veliki posao. Oba igraca su mladi i kvalitetni, takodjer igraju na pozicijama koje su nam kriticne jer Zola na ljeto ode a na lijevom beku treba konkurencija Mirku. Tako ce i Mailson na krilo da ga ne bi trosili na beku bezveze jer on je po meni u napadu prava ubica.
Da, da na njih mislim. Gledao sam neke utakmice u kojima je igra Burekovic, pa sam i pitao neke ljude, uglavnom msm da je dobar igrac. Za Ugljesu se mnogo pisalo na ovo forumu, ali eto ostaje da vidimo hoce li se to danas realizovati.amko21 je napisao/la:Jel mislis na Ugljesu i Burekovica?djedovic01 je napisao/la:Dolaskom ova 2 igraca uprava bi uradila veliki posao. Oba igraca su mladi i kvalitetni, takodjer igraju na pozicijama koje su nam kriticne jer Zola na ljeto ode a na lijevom beku treba konkurencija Mirku. Tako ce i Mailson na krilo da ga ne bi trosili na beku bezveze jer on je po meni u napadu prava ubica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.