FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljeznicar1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljeznicar1 » 28 jan 2016, 23:38

Brkoo je napisao/la:Misketa mi, ovakve cafire kao što je @gavran samo treba kidnapovati i odvesti u Megamixovo skladište da slažu palete, tad ce skontati ko je grande Senad :bow:
:rol:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 28 jan 2016, 23:48

slika
Sladak je i ovaj, nadam se da će ga uprava dovesti. Što više ovih medenih, to bolje :kafa:
Čeka se najmedeniji :pray:

@BHDragon
Miči ruke, najmedeniji je moj :kafa:
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 28 jan 2016, 23:51, ukupno mijenjano 2 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

BHDragons
Kontakt:

Post Postao/la BHDragons » 28 jan 2016, 23:49

PipiDugaCarapa je napisao/la:slika
Sladak je i ovaj, nadam se da će ga uprava dovesti. Što više ovih medenih, to bolje :kafa:
Čeka se najmedeniji :pray:
Ništa bez Uglješe!
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 jan 2016, 23:51

Ljudi ovo je sportski forum, prebacite se na fb pa raspletite..Ima tema ljubav i sex pa udrite ..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 28 jan 2016, 23:55

Ma nemoj.. Mi da se maknemo, a ti da ga osvojiš?

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 28 jan 2016, 23:56

amazon je napisao/la:Ljudi ovo je sportski forum, prebacite se na fb pa raspletite..Ima tema ljubav i sex pa udrite ..
Uglješa je hodajuci sex ! :mrgreen:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 28 jan 2016, 23:57

Treba iskoristiti ove ljepotane i sexy kalendar napraviti. Onako u gacama ili kao vatrogasci ili samo lisku staviti

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 28 jan 2016, 23:57

Format je napisao/la:Bogami Memija nikako nije siguran za prvih 11 al bas ce biti tesko njemu.
cini mi se da ce i za ostale igrace vaziti ista pravila. igraju najbolji.
konkurencija u timu je dobra i ovo je prilika da se svi igraci odmjere, posebno iz naseg pogona. ako nisi u ovakvom Zelji za prvih jedanaest neces biti ni u Mariboru, Teplicama ili nekom trecem klubu.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 28 jan 2016, 23:58

Gator je napisao/la:Treba iskoristiti ove ljepotane i sexy kalendar napraviti. Onako u gacama ili kao vatrogasci ili samo lisku staviti
Brat :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 29 jan 2016, 00:06

Jos kad nam Dzeko dodje :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 29 jan 2016, 00:11

Po meni je mozda ovo najbolji period za prodaju Memije, meni sigurno jedan od najdrazih igraca naseg tima. Doveli smo dobra pojacanja i sto je bitno napokon imamo upravu koja ima jedan dugorocan plan sto je u proslosti bila jedna nepoznanica naseg kluba. Imamo Stevanovica sada desno, kojeg sigurno nisu doveli da sjedi na klupi a tu je za nedaj Boze neke povrede Stanic koji kako znamo sve moze igrati (nebi me cudilo da ove sezone i na golu ne zavrsi). Naravno nema potrebe da se Memija prodaje za sitne pare ali bojim se da ovu polusezonu nece imati neku zapazenu minutazu i pokazati sve svoje kvalitete koje sigurno posjeduje i ode za cifru koja se ovdje spominje ( cca. 500k ). Tesko je fkt donjeti pravu odluku.

Sve u svemu iskrenu ne ocekujem nista spektakularno ovo proljece, prezadovoljan cu biti ako se evropa izbori ali sljedecu sezonu ocekujem jedan Zeljeznicar jak kao stijena, financijski stabilan sa jakim igrackim kadrom i jos jacom upravom sa jos jacim ambicijama.
SWRA

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 29 jan 2016, 00:16

Dolaskom ova 2 igraca uprava bi uradila veliki posao. Oba igraca su mladi i kvalitetni, takodjer igraju na pozicijama koje su nam kriticne jer Zola na ljeto ode a na lijevom beku treba konkurencija Mirku. Tako ce i Mailson na krilo da ga ne bi trosili na beku bezveze jer on je po meni u napadu prava ubica.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 29 jan 2016, 00:30

djedovic01 je napisao/la:Dolaskom ova 2 igraca uprava bi uradila veliki posao. Oba igraca su mladi i kvalitetni, takodjer igraju na pozicijama koje su nam kriticne jer Zola na ljeto ode a na lijevom beku treba konkurencija Mirku. Tako ce i Mailson na krilo da ga ne bi trosili na beku bezveze jer on je po meni u napadu prava ubica.
Jel mislis na Ugljesu i Burekovica?

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 29 jan 2016, 00:31

Sto se tice projekta B tima, to bi po meni bio najpozitivniji potez u ovom prelaznom roku.
Sto se tice budzeta za taj projekat igraju igraci koje vec placas, a koji nisu medju 15-16 koji konstanto igraju, plus juniori i igraci koji su na prelazu izmedju juniora i seniora a koji su veoma jeftini, ostali troskovi po sezoni ne bi trebali biti veci od 50 milja KM..

Sto se tice Bekrica, najvise bi volio da grijesim, ali smatram da nam nece biti pojacanje. Ako bude pozitivan na klupi moze na taj neki nacin biti pojacanje za moral, da udje sa klupe - tu mu ja vidim krajni domet.. opet kazem daj Boze da grijesim.

Sto se tice Burekovica i Radinovica, to su nam veoma dobri izbori, medju najboljim u prelaznom roku, ali opet kazem - ako ce kod nas sjediti na klupi ovu polusezonu, bolje da su ostali u svojim timovima, zavrsili sezonu, igrali redovno i dosli kod nas, jos ne mogu ni kup igrati..

S obzirom da sam svaku recenicu poceo na taj nacin, post cu zavrsiti - sto se tice...
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 29 jan 2016, 00:43

Prodaja memije za ono sto se spominjalo 500.000 eura bi bio pravi potez. Imali bi jos milion u kasi za sigurno poslovanje u slucaju da se ne izbori evropa. Imali bi igraca manje na pozicijama koje su dobro potkovane i desni bek i desno krilo. Plus tome ja bi se zahvalio enisu sadikovicu i turkovicu da se malo smanji roster igraca jer cemo ih imati zaista previse. Treba tu da ima prostora i Beganovic i Mujagic i tu sam misljenja da je Djermanovic u neku ruku suvisan jer ima ko odigrati tu poziciju.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 29 jan 2016, 01:02

Memija ode na ljeto u svakom slucaju, ako ne sad. Jednostavno nema jos puno mjesta za napredak ovdje.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 29 jan 2016, 01:15

Mogli bi mi za ligu 12 biti jaki, haman ko Azra Sarić jbt..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 29 jan 2016, 01:16

Hajde Visca, red je da se i ti prodas
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 29 jan 2016, 07:41

amko21 je napisao/la:
djedovic01 je napisao/la:Dolaskom ova 2 igraca uprava bi uradila veliki posao. Oba igraca su mladi i kvalitetni, takodjer igraju na pozicijama koje su nam kriticne jer Zola na ljeto ode a na lijevom beku treba konkurencija Mirku. Tako ce i Mailson na krilo da ga ne bi trosili na beku bezveze jer on je po meni u napadu prava ubica.
Jel mislis na Ugljesu i Burekovica?
Da, da na njih mislim. Gledao sam neke utakmice u kojima je igra Burekovic, pa sam i pitao neke ljude, uglavnom msm da je dobar igrac. Za Ugljesu se mnogo pisalo na ovo forumu, ali eto ostaje da vidimo hoce li se to danas realizovati.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 29 jan 2016, 07:54

Rekoše li negdje da je Uglješa nešto povrijedjen ili sam ja pogrešno razumio?
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.