PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Odgovoio sam ti u pp. Mislim, da znaju ostalituzlak1987 je napisao/la:Treca i cetvrta Zenevska konvencija.Vulture je napisao/la:Nisam ja gneralizovao sve iz Federacije, ni slucajno. I kakve to vojnicke principe je pokrsio? I po cemu bi bio zlocinac? A s druge strane nije kao bilo zlocinaca, ne, gdje bi... I o cemu mi sad pricamo...tuzlak1987 je napisao/la:Kakve veze mi imamo sa njima? Mi smo vecinski svi za seklularne opcije i prvi nikada ne bi bili za vjersku drzavu. Mi bi prvi bili protiv njih.
Ja njega ne mrzim jer je predvodio svoju vojsku i jer sam iz drugog entiteta. Mrzim ga jer je pokrsio sve vojnicke principe koje neko treba imati da bi ga se postovalo.
Covjek je zlocinac i to je to.
Treca sititi zarobljene vojnike i postupati prema pravima koja imaju trecom Zenevskom konvencijom.
Cetvrta konvencija- zastititi civilno stanovnistvo u okupiranom dijelu ili dijelu gdje se vodi rat.

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ganjam inspiraciju za betlove na kojim bi trebao ucestvovat pa se radi punom parompinoglavi je napisao/la:preskocil' se koja noc doeDoeTz je napisao/la:Jos nisi pod dejstvom sutiEvolution87 je napisao/la:joj ti fedelta avatara, zaboli me glavaotac ga *ebo ko pokvaren semafor

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
hahahaahhahaahhaahahhaahhahahaCocaine je napisao/la:
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
ne valja amar, ne valja banana, sta valjaEvolution87 je napisao/la:joj ti fedelta avatara, zaboli me glava

ovaj je bas cool

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Cocaine je napisao/la:

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Meni komp i tako steka kad otvorim vise kartica u Chromu, pa ide zelena... Pa crvena lagano... Pa plava... Samo ti zadrzifedeltafrotta je napisao/la:ne valja amar, ne valja banana, sta valjaEvolution87 je napisao/la:joj ti fedelta avatara, zaboli me glava![]()
![]()
ovaj je bas cool

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
zatvori karticu ovog foruma i spasaj nasVulture je napisao/la:Meni komp i tako steka kad otvorim vise kartica u Chromu, pa ide zelena... Pa crvena lagano... Pa plava... Samo ti zadrzifedeltafrotta je napisao/la:ne valja amar, ne valja banana, sta valjaEvolution87 je napisao/la:joj ti fedelta avatara, zaboli me glava![]()
![]()
ovaj je bas cool
goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
tramale tramali

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Je li to ovaj od onih sto klub mijenjaju kao carape?rigotina je napisao/la:zatvori karticu ovog foruma i spasaj nasVulture je napisao/la: Meni komp i tako steka kad otvorim vise kartica u Chromu, pa ide zelena... Pa crvena lagano... Pa plava... Samo ti zadrzi

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Malo je reci cool,ne mozes ga neprimjetiti,extrafedeltafrotta je napisao/la:ne valja amar, ne valja banana, sta valjaEvolution87 je napisao/la:joj ti fedelta avatara, zaboli me glava![]()
![]()
ovaj je bas cool

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
da li će banjalučka olupina fuzirati s krupom ili ne?Vulture je napisao/la:Je li to ovaj od onih sto klub mijenjaju kao carape?rigotina je napisao/la:zatvori karticu ovog foruma i spasaj nasVulture je napisao/la: Meni komp i tako steka kad otvorim vise kartica u Chromu, pa ide zelena... Pa crvena lagano... Pa plava... Samo ti zadrzi
goveđigulašmajka
U skladu sa avatarom....a ratko je ka.rina i ne prljaj ovaj forum imenom tog monstrumaVulture je napisao/la:RATKO MLADIĆ JE HEROJ, NE RATNI ZLOČINAC!dejavu je napisao/la:Vulture, brisu sliku sa ratnim zlocincem
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Jel domaća, neretvanska?Cocaine je napisao/la:

@Vulture, ni vrijeme, ni mjesto za tako nešto

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Avatar ti je nase stanje za Borcem. Ko nije lud za svojim klubom, nije pravi navijac. A i o pojmu pravog navijaca bi se dalo raspravljati, ali neka.Ado76 je napisao/la:U skladu sa avatarom....a ratko je ka.rina i ne prljaj ovaj forum imenom tog monstrumaVulture je napisao/la:RATKO MLADIĆ JE HEROJ, NE RATNI ZLOČINAC!dejavu je napisao/la:Vulture, brisu sliku sa ratnim zlocincem
Normalno da necemo, sta ce nam onirigotina je napisao/la:da li će banjalučka olupina fuzirati s krupom ili ne?Vulture je napisao/la: Je li to ovaj od onih sto klub mijenjaju kao carape?

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Za sta?wobly92 je napisao/la:Jel domaća, neretvanska?Cocaine je napisao/la:![]()
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Mislim da ces znati ujutro,a mozda i ranijeVulture je napisao/la:Za sta?wobly92 je napisao/la:Jel domaća, neretvanska?Cocaine je napisao/la:![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
Very funnyAdo76 je napisao/la:Mislim da ces znati ujutro,a mozda i ranijeVulture je napisao/la:Za sta?wobly92 je napisao/la:Jel domaća, neretvanska?![]()

PS. Jos nisam shvatio, prosvijetli me
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
brazilci?fedeltafrotta je napisao/la:tramale tramali![]()

This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.