Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Čestitke i sretno!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Predlažem da se za svaku utakmicu Rome otvori nova tema u pdf-u repka BiH ili da se tema Rome rebaci u pdf repka BiH. 
Ti tako loši čovjeće i igraju neka je sretno, možda bi bio i bolji transfer da si dobar čovjek i igrač a pošto nisi...

Ti tako loši čovjeće i igraju neka je sretno, možda bi bio i bolji transfer da si dobar čovjek i igrač a pošto nisi...

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
A nije losa ideja, da ih sve zajedno komentarisemo na posebnoj temiUnofficialpage je napisao/la:Predlažem da se za svaku utakmicu Rome otvori nova tema u pdf-u repka BiH ili da se tema Rome rebaci u pdf repka BiH.

Nad tobom sunce najljepše sja
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Sretno Zuka majstore, jest da im ne valja boja dresa ali nema veze. 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ervin Zukanović od sutra će postati novi član Rome

Suza suzu stizeCOYS je napisao/la:Ervin Zukanović od sutra će postati novi član Rome

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bravo, odlicna ideja...3 muhe jednim udarcem, onako moras otvarati i komentarisati svakog posebno...bar dok utakmica traje kao sto kazes...pinoglavi je napisao/la:A nije losa ideja, da ih sve zajedno komentarisemo na posebnoj temiUnofficialpage je napisao/la:Predlažem da se za svaku utakmicu Rome otvori nova tema u pdf-u repka BiH ili da se tema Rome rebaci u pdf repka BiH.
Ti tako loši čovjeće i igraju neka je sretno, možda bi bio i bolji transfer da si dobar čovjek i igrač a pošto nisi...![]()
Umjesto AS Roma nek bude BH Roma

Zuka, jos jednom cestitke na odlicnom transferu.
Virtual, jeste Zuka grijesio u Dublinu i bio izvan utakmice maltene, ali mislim da malo pretjerujes u svom unizavanju doticnog...
Veoma brzo je napredovao u karijeri. Kako je krenuo, na ljeto će u Bayern ili Barcu.
Sretno Ervine.

Sretno Ervine.

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Jos da Romi promjene boju dresoova
Postadose Zeljina kolonija...
Svaka cast Zuka majstore da se brzo ustalis u prvih 11 u sta ne sumnjam ni najmanje.

Svaka cast Zuka majstore da se brzo ustalis u prvih 11 u sta ne sumnjam ni najmanje.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Svaka cast Zuka i da se ustalis u prvih jedanaest bh Rome

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
propuh je napisao/la:Jos da Romi promjene boju dresoova![]()
![]()
Neka nama bordo boje.Uzivaj ti

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Steta sto nisu kappini, oni su im pravili preljepe garniture, je da ih booja hebe al' etoManuel je napisao/la:propuh je napisao/la:Jos da Romi promjene boju dresoova![]()
![]()
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Bili su kappini al malo se zaradjivalo pa su raskinuli sa njima.Imas lacio kod njih su plavi dresovipropuh je napisao/la:Steta sto nisu kappini, oni su im pravili preljepe garniture, je da ih booja hebe al' etoManuel je napisao/la:propuh je napisao/la:Jos da Romi promjene boju dresoova![]()
![]()

hoće li pičić Mire izvest' koji slobodnjak pored Zukanovića
kada mu je mrtvi Ljajić uzimao slobodnjake, ili sada Digne, šta tek reći za Zukanovića koji je bolji od obojice

kada mu je mrtvi Ljajić uzimao slobodnjake, ili sada Digne, šta tek reći za Zukanovića koji je bolji od obojice
Zavisi sa koje strane bude.Valjda se lijepo dogovore da se niko ne ljutiChinaglia je napisao/la:hoće li pičić Mire izvest' koji slobodnjak pored Zukanovića![]()

Danas nema treninga odvest ce ih brat Zuka na Dzumu

Zuka na džumu, a Džeko na pivoManuel je napisao/la:Zavisi sa koje strane bude.Valjda se lijepo dogovore da se niko ne ljutiChinaglia je napisao/la:hoće li pičić Mire izvest' koji slobodnjak pored Zukanovića![]()
kada mu je mrtvi Ljajić uzimao slobodnjake, ili sada Digne, šta tek reći za Zukanovića koji je bolji od obojice![]()
Danas nema treninga odvest ce ih brat Zuka na Dzumu

bolje da Zuka igra na beku, zna nabacit' za razliku od Dignea
AhahahahahahChinaglia je napisao/la:Zuka na džumu, a Džeko na pivoManuel je napisao/la:Zavisi sa koje strane bude.Valjda se lijepo dogovore da se niko ne ljutiChinaglia je napisao/la:hoće li pičić Mire izvest' koji slobodnjak pored Zukanovića![]()
kada mu je mrtvi Ljajić uzimao slobodnjake, ili sada Digne, šta tek reći za Zukanovića koji je bolji od obojice![]()
Danas nema treninga odvest ce ih brat Zuka na Dzumu![]()
bolje da Zuka igra na beku, zna nabacit' za razliku od Dignea

I ja prije mislim da ce Zuka umjesto Dignea jer je onaj preumoran a i istrosen.Vidjecemo u subotu.
joj Frosinone
kakav bunker su odigrali protiv Lazija, strašno, ni Chelsea protiv Barce nije igrao takav, jedva ih dobismo na majstoriju Keite, ali su ljudi poginuli na terenu, pogotovo neki vaš bivši igrač, Rossi ili tako nešto

kakav bunker su odigrali protiv Lazija, strašno, ni Chelsea protiv Barce nije igrao takav, jedva ih dobismo na majstoriju Keite, ali su ljudi poginuli na terenu, pogotovo neki vaš bivši igrač, Rossi ili tako nešto
- Goalgetter
- Kontakt:
Rüdiger i Digne, pa jacu je konkurenciju u Sampdoriji imao