Pa to nam je i bio objektivno maksimalan domet ove sezone, dobro su to skontali nakon pola godine.Romagnoli13 je napisao/la:Barbara: "Cilj je EVROPSKA LIGA, a tek naredne godine Liga prvaka."
![]()
Ovako će i sljedeće sezone biti, do treće prvenstvene utakmice cilj je Liga prvaka a kasnije EL-a.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne znam bil se radovao ako ode Nocerino jer ce njegova zamjena vjerovatno biti Tinki. Treba nam veznjak, krilo i stoper, a oni kaparisu napadača da nam ne daj Boze izmakne.
Z9 Max
Z9 Max
Il Club più titolato al mondo!
Ne'a problema, Tinki ce u Antaliju. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Okej, EL-a sama po sebi je plafon za ovaj Milan.Ali oni ce za nekoliko sedmica opet promjeniti cilj, i to ne na bolje.Na kraju ce cilj biti zavrsiti sezonu u gornjem dijelu tabele.FaraonTM je napisao/la:Pa to nam je i bio objektivno maksimalan domet ove sezone, dobro su to skontali nakon pola godine.Romagnoli13 je napisao/la:Barbara: "Cilj je EVROPSKA LIGA, a tek naredne godine Liga prvaka."
![]()
Ovako će i sljedeće sezone biti, do treće prvenstvene utakmice cilj je Liga prvaka a kasnije EL-a.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
To je već druga stvar, puno pričaju a malo rade to je njihov problem. Oglase se svakih 15 dana sa nekakvim ciljevima a ne rade ništa.Romagnoli13 je napisao/la:Okej, EL-a sama po sebi je plafon za ovaj Milan.Ali oni ce za nekoliko sedmica opet promjeniti cilj, i to ne na bolje.Na kraju ce cilj biti zavrsiti sezonu u gornjem dijelu tabele.FaraonTM je napisao/la:Pa to nam je i bio objektivno maksimalan domet ove sezone, dobro su to skontali nakon pola godine.Romagnoli13 je napisao/la:Barbara: "Cilj je EVROPSKA LIGA, a tek naredne godine Liga prvaka."
![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- muha milanez
- Kontakt:
Koliko skontah Curva Sud najavljuje protest na derbiju, kako će to izgledat nemam pojma, ali dobro su se sjetili da napokon nešto poduzmu. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
SKY javlja da je Galliani poceo pregovore sa Leicesterom u vezi Nianga.Takoo jeee, hajmo prodati sve sto valja ili moze valjati. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ponuda je od 16M eura, i Milan ce se izjasniti sutra ujutro vjerovatno.Takodjer, Nocerino ne na korak od odlaska u Ameriku.
On je jedan od igraca oko kojih sam neutralan, mogu ga prodati, a i ne moraju. Boli me qrac.
Zasad bih ga ostavio, ali ako bi ponuda prevalila preko 20 miliona, ma zapakovat ga odmah sa masnicom.
Je*o majku, svi sve nesto rade, samo nasi ko mutavi vec 29-i dan
Evo inter dovodi edera, kaparisao banegu za iducu sezonu, a milanu je citav uspjeh merkata bio prodati saravija i cercija.
Ocekujem jos Nocerina da uvale u MLS (ako bude htio uopste) i to bi bilo to.
Molit boga pa da i to sesto mjesto izbore sa ovakvim igracima. A onog momenta kad se Jack ili Bacca povrijede, gotovo je.

Zasad bih ga ostavio, ali ako bi ponuda prevalila preko 20 miliona, ma zapakovat ga odmah sa masnicom.
Je*o majku, svi sve nesto rade, samo nasi ko mutavi vec 29-i dan

Evo inter dovodi edera, kaparisao banegu za iducu sezonu, a milanu je citav uspjeh merkata bio prodati saravija i cercija.

Molit boga pa da i to sesto mjesto izbore sa ovakvim igracima. A onog momenta kad se Jack ili Bacca povrijede, gotovo je.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rope, samo za tebe još jedna fina vijest, ako Niang predje u Leicester, Tinki odmah stiże u Milan. Ako se to desi, nakon 18 godina skoro, ja više za ovaj klub neću navijati.Barem dok dva matorca ne krepaju.
E nema teorije da ja u to povjerujem. Nece da moze. 
Nece se prodati Niang, Nocerino se parazitarit jos ovu polusezonu i tako, sumnjam da ce se uopste neko dovoditi. A kad vidim s kim se povezuju, mozda je tako i bolje.
Ustvari, mozda dovedu neko smece, eto cisto da kazu da su ipak nesto uradili.
a postoji i treca mogucnost, prodaje se niang da bi se doveo pavoleti
moraju nam se djenovljani nekako oduziti za susa i cercija 

Nece se prodati Niang, Nocerino se parazitarit jos ovu polusezonu i tako, sumnjam da ce se uopste neko dovoditi. A kad vidim s kim se povezuju, mozda je tako i bolje.
Ustvari, mozda dovedu neko smece, eto cisto da kazu da su ipak nesto uradili.

a postoji i treca mogucnost, prodaje se niang da bi se doveo pavoleti

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dodje li amidzin parazit u Milan, ja vise za taj klub necu da znam.Svasta se moglo trpiti, ali da se dovode ne trecerazredni vec petorazredni igraci, eh tu povlacim granicu.
baresi, buraz, benvenuto
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Navodno smo odbili 16 mil (uključujući i bonuse) za Nianga. Onda Adriano 99,99% (Galiani like this) pakuje kofere:)
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Nadam se da jesmo odbili ponudu za Nianga, samo jos i njega mladog trebamo izgubiti. A izgleda Nocerino odlazi definitivno, ma ne moramo se nikako pojacati opet smo jaci jer smo se rijesili Cercia i Nocerina, samo mi zao sto Suso bi sad imao vise prostora al eto...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kao sto su mnogi ovdje predviđali Galliani se vraća po Perottija.Samo ne znam sto ce mu igrac koji je neuporedivo bolji kad igra uz lijevu nego uz desnu aut liniju.Sa njim samo moze dobiti pristojnu zamjenu za Bonaventuru.Odnosno, toliko su ludi da ce dati 10ak M eura za nekoga ko ce biti na klupi.
Sapo nije valjao treneru, Gallianiu i pojedinim navijačima ali zato dečko ide u Juve na ljeto, svaka čast Riki.
Forza Milan!
Ajde yebo vas riki, flopnut će ko što je i ovdje. 
znači tačno sam znao da ćemo doći do perotija na kraju
vidim meni nešto čudno što roma odugovlači, sve ono "sutra će biti sve gotovo", a ne mrdaju se s mjesta, kad ono...
mada kaže galiani da od toga nema ništa i da je merkato završen, al' ko će njemu da vjeruje

znači tačno sam znao da ćemo doći do perotija na kraju

mada kaže galiani da od toga nema ništa i da je merkato završen, al' ko će njemu da vjeruje

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nadam se da je Galliani sebi presudio ovim mercatom. Hej, 25 dana otkako se vratio sa odmora i ništa u tom periodu nije radio. 

Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Ispijo kafe u Galeria Victor Emanuelle i citao štampu. ..Romagnoli13 je napisao/la:Nadam se da je Galliani sebi presudio ovim mercatom. Hej, 25 dana otkako se vratio sa odmora i ništa u tom periodu nije radio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.