FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sutra na forumu 40. Novih stranica 

Miroslav Stevanović na OBNu kod Adisa u Finalu. 

Sad je Veldin, poslije njega?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
To je u proceduri. Obavljene su konsultacije,data nacelna podrska od strane uprave...Precizirace se budzet i donjeti konacna odluka.DooVe je napisao/la:Hoće li biti šta od onog formiranja B ekipe? To bi me obradovalo više nego bilo koje pojačanje
- amazon
- Kontakt:
Zar je moguce da neko napise da je Bekric visak ? 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Već je bio. Uglavnom, Drago mu je da je došao u Želju, impresionirala ga ona sa Tifom. U Grčkoj morao igrati na bekuexbabilon je napisao/la:Sad je Veldin, poslije njega?

Pa zar je moguce da neko moze presuditi timu posle jedne prijateljske utakmice (capljina) gdje 25 igraca dobiju da igraju za 90 minuta.amazon je napisao/la:Zar je moguce da neko napise da je Bekric visak ?
Ima mnogo pacijenata..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
FKZ1921 je napisao/la:To je u proceduri. Obavljene su konsultacije,data nacelna podrska od strane uprave...Precizirace se budzet i donjeti konacna odluka.DooVe je napisao/la:Hoće li biti šta od onog formiranja B ekipe? To bi me obradovalo više nego bilo koje pojačanje

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine se priprema u Trening centru NS/FS BiH u Zenici, a među reprezentativcima je i napadač Ajdin Mujagić.
O fudbalskim počecima Mujagić kaže: „Fudbal sam počeo da treniram sa osam godina u Borcu iz Tešnja. Oduvijek sam volio taj sport. Posljednje dvije godine sam član sarajevskog Željezničara.“
Ajdin je već ubilježio i nekoliko nastupa u seniorskom timu: „Zadovoljan sam nastupima u klubu, a sretan sam jer sam debitovao i za prvi tim Željezničara. Trenutno ne dobijam veliku minutažu među seniorima, ali za početak je dovoljna.“
Mladi napadač je spreman došao na okpljanje reprezentacije: „Sa klubom sam već počeo pripreme, tako da mi je forma u uzlaznoj putanji. U Trening centru imamo odlične uslove za rad i spreman sam da odgovorim na sve zahtjeve selektora i stručnog štaba.“
Mujagić je nastupao za sve omladinske selekcije Bosne i Hercegovine: „San svakog igrača je da igra za reprezentaciju, a meni se i ostvario. Nadam se da ću u budućnosti biti dio i našeg „A“ tima.“
Za kraj Ajdin Mujagić govori o svojim ambicijama: „Sretan sam sa svojom trenutačnom pozicijom u klubu. Moram vrijedno da radim kako bih se ustalio u prvom timu Željezničara i ponovo dobio poziv u reprezentaciju svoje zemlje.“
O fudbalskim počecima Mujagić kaže: „Fudbal sam počeo da treniram sa osam godina u Borcu iz Tešnja. Oduvijek sam volio taj sport. Posljednje dvije godine sam član sarajevskog Željezničara.“
Ajdin je već ubilježio i nekoliko nastupa u seniorskom timu: „Zadovoljan sam nastupima u klubu, a sretan sam jer sam debitovao i za prvi tim Željezničara. Trenutno ne dobijam veliku minutažu među seniorima, ali za početak je dovoljna.“
Mladi napadač je spreman došao na okpljanje reprezentacije: „Sa klubom sam već počeo pripreme, tako da mi je forma u uzlaznoj putanji. U Trening centru imamo odlične uslove za rad i spreman sam da odgovorim na sve zahtjeve selektora i stručnog štaba.“
Mujagić je nastupao za sve omladinske selekcije Bosne i Hercegovine: „San svakog igrača je da igra za reprezentaciju, a meni se i ostvario. Nadam se da ću u budućnosti biti dio i našeg „A“ tima.“
Za kraj Ajdin Mujagić govori o svojim ambicijama: „Sretan sam sa svojom trenutačnom pozicijom u klubu. Moram vrijedno da radim kako bih se ustalio u prvom timu Željezničara i ponovo dobio poziv u reprezentaciju svoje zemlje.“
Tri mlada trenera ce uskoro biti sa profi licencom. Edis,Adzem i Serbo Bakir. Edis je sve obavio,Serbo je trenutno u Francuskoj na staziranju(Evian),a Adzem ce staziranje obaviti u Poljskoj. Ovo je vrvo vazna stvar za nas klub. Intencija je da se nastavi sa jacanjem i skolovanjem trenerskog kadra,posebno onih koji rade u omladinskom pogonu.
Sta kaze Steva o transferu kod kona haha to je bilo prijateljski al ja imam visoko misljenje o Zelji ma mrs hahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- amazon
- Kontakt:
Drago mi je da se skoluju ali nama treba neko iskusan. To je isto kao sto se prije pisalo da se ne moze ubaciti pet juniora i da imas rezultate to je tako kako god mi gledali na to, a to se pokazalo i ovaj put da smo morali dovesti nove iskusnije igrace, pa to isto vazi za trenere i trenerski posao. Amar bi nam legao ko budali samar.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Hitno. Može li neko pomoći i pronaći video gdje navijači skandiraju Ivica Osim?
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ovo bi vjerovatno bio i najbolji potez, godinama unazad, i izuzetno me raduje što je pokrenuta inicijativa za formiranje B tima. Samim tim, svim igračima, koji u određenim momentima nisu u prvom planu, bi bilo omogućeno održavanje takmičarske forme, te bi se ujedno i juniori postepeno adaptirali na utakmice na seniorskom nivou, kakvog god one kvaliteta bile.. Biću presretan, ukoliko se ostvari ova zamisao !FKZ1921 je napisao/la:To je u proceduri. Obavljene su konsultacije,data nacelna podrska od strane uprave...Precizirace se budzet i donjeti konacna odluka.DooVe je napisao/la:Hoće li biti šta od onog formiranja B ekipe? To bi me obradovalo više nego bilo koje pojačanje
@Ipee sad ću potražiti, javim ti se na PP ukoliko pronađem.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
najviše bi od toga imali koristi ovi što su neposredno izašli iz juniora, a nisu u prvom planu u prvom timu.
- amazon
- Kontakt:
Ma to je dobro samo za juniore, ko bi ti htio igrati u B timu, pa otisao bi sutra. Nemamo mi taj nivo jos kao sto je u Spaniji, Portugalu da bi nesto bitnoe znacilo. To su samo jos veci troskovi. Naravno da je onda bolje poslati ga na posudbu nego ovo...
-
- Kontakt:
Znam da nesto ne pomazem. Mislim da ima na jednom iz 2013. godine na domacoj utakmici gdje Manijaci skandiraju Švabino ime. Objavljen je na manijaciba youtube kanalu, tj. sad je to vaš kanal 1921.tvIpee je napisao/la:Hitno. Može li neko pomoći i pronaći video gdje navijači skandiraju Ivica Osim?
Životni saputnik! 1921
Zukanovic u Romi, transfer ukupno 4 miliona eura, koliko nama ide?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
[youtube][/youtube]
Eto ga Ipe
Eto ga Ipe

na forumu svi imaju pravo na misljenje,amazon je napisao/la:Zar je moguce da neko napise da je Bekric visak ?

ali da ima mislioca ima

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.