Hvala, upravo taj film, taj luđak koji je fascinantan.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
to je problem kad igra nasa repka, sve isto ko' neki turisti. a pogledaj poljaka na njihovim gostovanjima repke, ovdje 5.000 u bratislavi..Neutral je napisao/la:Jeste šteta je, oni su najbolji navijači, odnosnu Ultrasi u Evropi. Jednostavno znaju svoj zanat. Kada igra naša repka, više to liči na neki piknik sa foto-aparatima i sličnim sredstvima, pa ide na neke portale![]()
Suti i ne brukaj sesin3x je napisao/la:grobari u kosarci,bbb u sranjima,delija u ljudima i pjesmi su jaki a ovi nasi niko nije jak Razlog: dok klub pobjedjuje pun stadion i navijacka tribina a kad su rezultati losi niko ne dolazi... a torca je isto jaka kao i delije.. to je sto se nas tice a ovi ostali u turskoj grckoj itd su malo ludji i veci su fanaticiCoDe je napisao/la:A Navijaci Po meni !!!
Balkan !! Grobari ubedljivo !! Onda Torca,Delije isto ,BBB ,PA Hz i TM zatim Lesinari !!
cini mi se jarane da se samo ti brukas... kako je svugdje tako kad eto i sam vidis slike drugoligaskih ekipa koje imaju fantasticnu podrsku.. ja ne znam bi li delije,grobari,bbb otisli kad bi ekipe bile na dnu ali znam da kod nas nema takvih grupa... a ko je to kod nas vrijedan spomena NIJE NIKO ...1921 je napisao/la:Suti i ne brukaj sesin3x je napisao/la:grobari u kosarci,bbb u sranjima,delija u ljudima i pjesmi su jaki a ovi nasi niko nije jak Razlog: dok klub pobjedjuje pun stadion i navijacka tribina a kad su rezultati losi niko ne dolazi... a torca je isto jaka kao i delije.. to je sto se nas tice a ovi ostali u turskoj grckoj itd su malo ludji i veci su fanaticiCoDe je napisao/la:A Navijaci Po meni !!!
Balkan !! Grobari ubedljivo !! Onda Torca,Delije isto ,BBB ,PA Hz i TM zatim Lesinari !!Tako ti je svugdje.
BH navijacka scena je najzanimljivija u regionu. Hrvatska i Srbija su podjeljenje na prakticno dva kluba, uz to uzmi cinjenicu da tamo Hrvati i Srbi spadaju u vecinsko stanovnistvo. Hajduk i Dinamo - Partizan i Zvezda. Samo su njihovi navijaci vrijedni pomena u tim drzava. Kod nas je to drugacije. Uvijek postoji nacionalizam, a i vise ima grupa koje su skoro pa podjednake.
Dakle :
Grobari, Delije
Torcida , Bad Blue Boy
Horde Zla, Lesinari, Robijasi, Ultrasi, Red Army, Manijaci...
Ipak je kod nas zanimljivije
bio sam oba puta kad smo igrali u Oslu, i mogu ti reci jarane da je to bio opsti seljakluk. to pojma nema o ikakvim navijackim kodeksima, vec uglavnom sto ti kazes tu je glavno bilo se slikati/snimati i pokazati da je neko faca. po brojkama(i to je sve radi dijaspore) smo sigurno medju glavnim u europi sto se tice pracenja repke na strani, al' imamo tu jos puno puno dok nestignemo neke druge drzave sto se tice neki stvariNeutral je napisao/la:Da, o tome i pišem hehe . Kamere, foto-aparati, mobiteli, hajmo se mi slikati, o kako smo ludi, prejako nam bilo.
Mislim da je BHF jedina svijetla tačka tu, šta smo u Sloveniji uradili, prejako, no fali tu još dosta rada, želje i truda. Neka se narod slika , dijaspora, pa neka na fb stavlja.
Brate jos malo sacekaj,samo da nam odobre taj famozni vizni rezim i onda valjda na gostovanju repke nece voditi dijaspora glavnu rijecsteve-o je napisao/la:bio sam oba puta kad smo igrali u Oslu, i mogu ti reci jarane da je to bio opsti seljakluk. to pojma nema o ikakvim navijackim kodeksima, vec uglavnom sto ti kazes tu je glavno bilo se slikati/snimati i pokazati da je neko faca. po brojkama(i to je sve radi dijaspore) smo sigurno medju glavnim u europi sto se tice pracenja repke na strani, al' imamo tu jos puno puno dok nestignemo neke druge drzave sto se tice neki stvariNeutral je napisao/la:Da, o tome i pišem hehe . Kamere, foto-aparati, mobiteli, hajmo se mi slikati, o kako smo ludi, prejako nam bilo.
Mislim da je BHF jedina svijetla tačka tu, šta smo u Sloveniji uradili, prejako, no fali tu još dosta rada, želje i truda. Neka se narod slika , dijaspora, pa neka na fb stavlja...
slazem se u potpunosti s tobom,nezz dal da ja il ti,da im postavimo koju od zemuna(ove godine izborrili ulazak u drugu ligu,prosjek u 3 ligi im veci od nekih nasih prvoligasa,a o gostovajnima da ne govorim) ja mislim da je od nizih liga naj zemun,imal ko priblizan po tebi?Devil je napisao/la:Kada se pogleda samo prva liga Bosna je tu najzanimljivija sto se tice navijaca jer su svi tu negde ali osim tih grupa nekih 9-10 ostale nisu uradile nista narocito.Dok kada pogledas scenu u Srbiji videces mnogo raznovrsnosti od prve do zadnje lige jer kod nas je i u zadnjoj ligi razvijena navijacka scena.Vec sam o tome pisao raneje.Ako hoces moguti postaviti slike nizih liga Srbije da vidis kako se to radi.
Sto se tice brojnosti oni su tu prejaki,ne znam da li si beo u Zemunu nekada ali to je sasvim pristojan broj na tekmama jer dosta je tu Grobara i Delija.Vizuelni deo takodje odlican,sada malo su losi u audio ugodjaju ali trenutno im niko ne moze prismrdeti u nizim ligama.Dobro gostovanja im znaju biti dobra ali znaju biti i losa sve zavisi od kapaciteta stadiona na koji idu.Od navijaca iz nizih liga izdvojeo bih jos Meraklije Nis koji su iza Taurunum Boysa,Vojvode Sombor dobra izdanja kuci imaju...elninho_resTO je napisao/la:slazem se u potpunosti s tobom,nezz dal da ja il ti,da im postavimo koju od zemuna(ove godine izborrili ulazak u drugu ligu,prosjek u 3 ligi im veci od nekih nasih prvoligasa,a o gostovajnima da ne govorim) ja mislim da je od nizih liga naj zemun,imal ko priblizan po tebi?Devil je napisao/la:Kada se pogleda samo prva liga Bosna je tu najzanimljivija sto se tice navijaca jer su svi tu negde ali osim tih grupa nekih 9-10 ostale nisu uradile nista narocito.Dok kada pogledas scenu u Srbiji videces mnogo raznovrsnosti od prve do zadnje lige jer kod nas je i u zadnjoj ligi razvijena navijacka scena.Vec sam o tome pisao raneje.Ako hoces moguti postaviti slike nizih liga Srbije da vidis kako se to radi.
nisam bash po srbiji hodo puno,bio sam jednom u bg,al nista sto se tice navijackih skupina,Devil je napisao/la:Sto se tice brojnosti oni su tu prejaki,ne znam da li si beo u Zemunu nekada ali to je sasvim pristojan broj na tekmama jer dosta je tu Grobara i Delija.Vizuelni deo takodje odlican,sada malo su losi u audio ugodjaju ali trenutno im niko ne moze prismrdeti u nizim ligama.Dobro gostovanja im znaju biti dobra ali znaju biti i losa sve zavisi od kapaciteta stadiona na koji idu.Od navijaca iz nizih liga izdvojeo bih jos Meraklije Nis koji su iza Taurunum Boysa,Vojvode Sombor dobra izdanja kuci imaju...elninho_resTO je napisao/la:slazem se u potpunosti s tobom,nezz dal da ja il ti,da im postavimo koju od zemuna(ove godine izborrili ulazak u drugu ligu,prosjek u 3 ligi im veci od nekih nasih prvoligasa,a o gostovajnima da ne govorim) ja mislim da je od nizih liga naj zemun,imal ko priblizan po tebi?Devil je napisao/la:Kada se pogleda samo prva liga Bosna je tu najzanimljivija sto se tice navijaca jer su svi tu negde ali osim tih grupa nekih 9-10 ostale nisu uradile nista narocito.Dok kada pogledas scenu u Srbiji videces mnogo raznovrsnosti od prve do zadnje lige jer kod nas je i u zadnjoj ligi razvijena navijacka scena.Vec sam o tome pisao raneje.Ako hoces moguti postaviti slike nizih liga Srbije da vidis kako se to radi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.