Meni se čini da ti njih gledaš u paketu. Ono ako je Enis loš igrač po tebi je i Dado automatski takav. Damir sa 20 godina već ima 77 utakmica za Želju, 8 golova i 9 asistencija. Plus 12 utakmica i 2 gola za omladinske selekcije naše zemlje te je kapiten U21 reprezentacije. Dado je zadnjih godinu dana mnogo napredovao na fizičkom planu, dosta je "grublji", dosta hrabriji u duelima i startovima i to se vidi. Igrač koji je najviše pretrčao u evropi. Druga stvar je što su ga uzeli na zub pa ga kritikuju i kad pogriješi i kad ne pogriješi. Pa čak i ako je Edis loš, Dadu kritikuju.amko27 je napisao/la:Ma iskreno radi se o učinku i minutama koje je igrao, ili su igrali. A danas igrac s 20 godina nije toliko mlad igrac, kao sto je bio prije 10-tak godina (u modernom fudbalu). Pa Amir je sa 17 bio najbolji igrac derbija. Sadikovici skupa nisu bili najbolji na 2 utakmice od kada igraju u ovakvoj konkurenciji. Da su imali jaci kadar, igrali s boljim igracima u timu, na svojim pozicijama itd vjerovatno bi bilo bolje, a mozda ne bi dobili ni priliku, ko zna? Ovako mi se cini da su forsirani maksimalno, ali nisu napredovali. Cak su djelovali nonsalantno, bezvoljno itd u mnogim utakmicama. Ali eto ima jos prilike za dobru karijeru. Daj Boze da me demantuju, ali da Bog da.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
Naravno da je Dado bolji igrac. Ja kazem da je bila situacija takva kakva jeste u Zelji i da je Dado bio forsiran silom prilika, da bi mu dobro bilo s vremena na vrijeme da je bio na klupi a u nedostatku kvalitetnih igraca morao je igrati defanzivno, ofanzivno, zrtvovan na neki nacin, itd. Mislim da u Zelji u kojem igraju ovi igraci koji su na papiru bolji i ako budemo i rezultatima bili bolji, zahtjevi uprave i navijaca prirodno budu rasli Enis ce se izgubiti, a Dado nece imati priliku toliko da igra. Hocu da kazem da u Zelji u kojem imas 2-3 dobra igraca na tvojoj poziciji neces moci igrati toplo - hladno kako je Dado igrao. Opet naglasavam niko sretniji od mene da on bude najbolji igrac evropskog Zelje, i da zaradimo milione na njemu.bagrcavi je napisao/la:Meni se čini da ti njih gledaš u paketu. Ono ako je Enis loš igrač po tebi je i Dado automatski takav. Damir sa 20 godina već ima 77 utakmica za Želju, 8 golova i 9 asistencija. Plus 12 utakmica i 2 gola za omladinske selekcije naše zemlje te je kapiten U21 reprezentacije. Dado je zadnjih godinu dana mnogo napredovao na fizičkom planu, dosta je "grublji", dosta hrabriji u duelima i startovima i to se vidi. Igrač koji je najviše pretrčao u evropi. Druga stvar je što su ga uzeli na zub pa ga kritikuju i kad pogriješi i kad ne pogriješi. Pa čak i ako je Edis loš, Dadu kritikuju.amko27 je napisao/la:Ma iskreno radi se o učinku i minutama koje je igrao, ili su igrali. A danas igrac s 20 godina nije toliko mlad igrac, kao sto je bio prije 10-tak godina (u modernom fudbalu). Pa Amir je sa 17 bio najbolji igrac derbija. Sadikovici skupa nisu bili najbolji na 2 utakmice od kada igraju u ovakvoj konkurenciji. Da su imali jaci kadar, igrali s boljim igracima u timu, na svojim pozicijama itd vjerovatno bi bilo bolje, a mozda ne bi dobili ni priliku, ko zna? Ovako mi se cini da su forsirani maksimalno, ali nisu napredovali. Cak su djelovali nonsalantno, bezvoljno itd u mnogim utakmicama. Ali eto ima jos prilike za dobru karijeru. Daj Boze da me demantuju, ali da Bog da.
-
- Kontakt:
Svi su igrali toplo-hladno.. Dado je kvalitet i konkurentan je i u ovom pojacanom Zelji, dok Enis nije ni za klupe bar po mom misljenju..
BUDI ŽELJO !!!
Svi zaboravljate da Dado ima samo 20 godina. Kao i Veca npr. A skupio već skoro 80 utakmica. Donio neke vrlo važne pobjede. Jeste imao i jako loših partija ali moramo gledati i okruženje u kojem je igrao u tom trenutku.
Dado isto tako nije naš najbolji i najkvalitetniji igrač ali definitivno nije ni najgori kako ga ljudi gledaju. Jednostavno dečko nije zaslužio ovoliko loših komentara.
Dado isto tako nije naš najbolji i najkvalitetniji igrač ali definitivno nije ni najgori kako ga ljudi gledaju. Jednostavno dečko nije zaslužio ovoliko loših komentara.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Ako je istina ovo da Vele igra sa juniorima sutra bi molga biti laksa trening utakmica, volio bih da Edis pravi neke lude kombinacije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne valja sto igra sa juniorima, volio bi da igraju sa prvim ako uopste imaju prvi sastav.
Zna li neko hoće li biti kakvih odlazaka ?
Dado je u zadnjoj godini najviše napredovao od svih naših igrača, vjerovatno bi to bilo još bolje da nije bilo povreda. Evropu je odigrao na nivou i pojedine tekme u ligu, Dado treba da bude prva opcija poslije Bekrije, ja mislim.
Sta je ovo nismo danas nikog doveli, raspuštaj skupštinu, raspisuj vanredne izbore, isključuj vodu, struju, plin. Rastaljuje se.
Sta je ovo nismo danas nikog doveli, raspuštaj skupštinu, raspisuj vanredne izbore, isključuj vodu, struju, plin. Rastaljuje se.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Dosta vise ne treba,valja i ovo uigrati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Znamo mi da ne treba ali hajd ti to reci ovim nasimOkolele je napisao/la:Dosta vise ne treba,valja i ovo uigrati..

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
tm8782 je napisao/la:Znamo mi da ne treba ali hajd ti to reci ovim nasimOkolele je napisao/la:Dosta vise ne treba,valja i ovo uigrati..![]()
![]()

Pa moraju im igrati juniori jer nema ko drugi.LARSSONCHE je napisao/la:
DRUG NEBI TI PUNCA
Jedva cekam utakmicu jos su pripremne kako ce tek biti za prvenstvo. Baš se
poželjelo utakmica.
poželjelo utakmica.
Memija jedino za sada ako bude dobra ponuda, a mozda ostane do ljeta kad bi uz njega jos neko otisao.IceMann je napisao/la:Zna li neko hoće li biti kakvih odlazaka ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
bagrcavi je napisao/la:Pa moraju im igrati juniori jer nema ko drugi.LARSSONCHE je napisao/la:

- amazon
- Kontakt:
Dado je zasluzio mjesto u ekipi zato sto je iznio jedan dobar dio nase stabilizacije. Sto se mene tice Dado je imao jako losih utakmica ali isto tako dao dosta jako bitnih golova sto u evropi sto kad stavis na vagu je zadovoljavajuce za jednog malog igraca. Sad ima tu povredu i misljenja sam da nece napraviti neki transfer, vrtit ce se tu po PL...lisander je napisao/la:Dado je u zadnjoj godini najviše napredovao od svih naših igrača, vjerovatno bi to bilo još bolje da nije bilo povreda. Evropu je odigrao na nivou i pojedine tekme u ligu, Dado treba da bude prva opcija poslije Bekrije, ja mislim.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Prica se u prazno.....

DANAN je napisao/la:Prica se u prazno.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.