Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ammim
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la Ammim » 17 feb 2009, 16:15

Ma i da mi pobjedimo Belgiju dva puta i plasiramo se na SP niko normalan od nas nebi savez podrzavao Ciro manje vise.Opet ponavljam da je on trenutno jedino rjesenje a zbog igraca mi nebi trebalo da ga kritikujemo jer je atmosvera JOS uvjek na nivou.Ali mene interesuje misli li ovdje iko na te igrace kako se oni osjecaju ako se ovako pljuje i negativno misli o njima(slucaj Spahic je najsvjeziji npr.)Zato hajmo mi i nasim igracima ne dozvoliti da eto imaju alibi poslije poraza tipa ne podrzavaju nas navijaci protiv su Cire ili jos gore mozemo igrati bez veze pa cemo sve svaliti na savez.Mene ovakve stvari zabrinjavaju da mi s nasim negativnim razmisljanjem jos goru stvar napravimo.Zato sam ja ZA nasu repku(jbga Ciro inkl.)a zauvjek protiv saveza.pozdrav

red fan
Kontakt:

Post Postao/la red fan » 17 feb 2009, 23:29

Kakav Ciro ljudi treba izaci na ulice bar 20 000 hiljada ljudi da se smjeni savez i ne treba ici ni na jednu tekmu repke dok savez ne ode!!!Pa cemo traziti da imamo jednog predjsednika a da to bude recimo Osim!!Legenda BIH fudbala!!!!E tak cemo biti u plusu i financijski i sportski,Ciro nemoze nista promjenit jer nije problem u fasadi vec iznutra,ATO JE SAVEZ MAJKU IM ***M!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 17 feb 2009, 23:58

red fan je napisao/la:Kakav Ciro ljudi treba izaci na ulice bar 20 000 hiljada ljudi da se smjeni savez i ne treba ici ni na jednu tekmu repke dok savez ne ode!!!Pa cemo traziti da imamo jednog predjsednika a da to bude recimo Osim!!Legenda BIH fudbala!!!!E tak cemo biti u plusu i financijski i sportski,Ciro nemoze nista promjenit jer nije problem u fasadi vec iznutra,ATO JE SAVEZ MAJKU IM ***M!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
haj smiri se, "internet gangster." Ako si toliko ljut, zast ne uzmes stvari u svoje ruke?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 18 feb 2009, 01:23

ST-57 Ciciban je napisao/la:Nista protiv Cire nemam i ruzno je reci starijem od sebe da laze :D al Ciro voli slagat vise neg se hljeba najest- zar ne evo samo pogledaj (prvi slucaj -IGRACE SVI-hahah(ukljucujujci Papca i Saliha-naravno ni jedan od njih ne igra drugi-slucaj-NIKO MI-SE U POSAO NECE MJESAT - vidi se voza se sa menadzerima i Munibom :D
treci-slucaj-NADAREVIC VISE NIKAD -heheh sad ga zove nazad :D
cetvrti-slucaj-IGRAT CE-MO PROTIV JAKE REPKE HAHAHAH a mi izgubismo od Rijeke :D :(

Ciro je star za ovog posla i postao je senilan .
peti slucaj- Izgubio je kompas i zove anonimuse u reprezentaciji. :roll:

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 18 feb 2009, 01:31

Tarik14 je napisao/la:
ST-57 Ciciban je napisao/la:Nista protiv Cire nemam i ruzno je reci starijem od sebe da laze :D al Ciro voli slagat vise neg se hljeba najest- zar ne evo samo pogledaj (prvi slucaj -IGRACE SVI-hahah(ukljucujujci Papca i Saliha-naravno ni jedan od njih ne igra drugi-slucaj-NIKO MI-SE U POSAO NECE MJESAT - vidi se voza se sa menadzerima i Munibom :D
treci-slucaj-NADAREVIC VISE NIKAD -heheh sad ga zove nazad :D
cetvrti-slucaj-IGRAT CE-MO PROTIV JAKE REPKE HAHAHAH a mi izgubismo od Rijeke :D :(

Ciro je star za ovog posla i postao je senilan .
peti slucaj- Izgubio je kompas i zove anonimuse u reprezentaciji. :roll:
sesti slucaj:odkad si ti protiv CIRE....;)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 18 feb 2009, 01:42

Ja sam protiv njega od kako sam vidio i svatio kako unistava nasu reprezentaciju. :|

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 feb 2009, 14:56

evo sad citam ovdje na portalu vijets neka kako osvojiti savez...il tako nesto...ja ovaj sportsport.ba i sve ostale novine ne mogu svatiti...nekad su protiv saveza nekad nisu...nekad su protiv odaziva igraca u repku, nekad ih pljuju zato seto se neodazovu....uglavnom svi se ulizuju ciri i tako....a dok je Kodro bio selektor svi su bili uz njega a sad izgleda svi protiv njega....al uglavnom bitno je da e ulizuju ciri...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 18 feb 2009, 15:37

ZELJO DO GROBA je napisao/la:evo sad citam ovdje na portalu vijets neka kako osvojiti savez...il tako nesto...ja ovaj sportsport.ba i sve ostale novine ne mogu svatiti...nekad su protiv saveza nekad nisu...nekad su protiv odaziva igraca u repku, nekad ih pljuju zato seto se neodazovu....uglavnom svi se ulizuju ciri i tako....a dok je Kodro bio selektor svi su bili uz njega a sad izgleda svi protiv njega....al uglavnom bitno je da e ulizuju ciri...
ma pogotovo ovaj portal se okrece kako vjetar puse, samo niz dlaku, uvlaci se svimai bit ce dobro :roll:

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 18 feb 2009, 15:41

red fan je napisao/la:Kakav Ciro ljudi treba izaci na ulice bar 20 000 hiljada ljudi da se smjeni savez i ne treba ici ni na jednu tekmu repke dok savez ne ode!!!Pa cemo traziti da imamo jednog predjsednika a da to bude recimo Osim!!Legenda BIH fudbala!!!!E tak cemo biti u plusu i financijski i sportski,Ciro nemoze nista promjenit jer nije problem u fasadi vec iznutra,ATO JE SAVEZ MAJKU IM ***M!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
eto osim ce polecet odmah cim cuje da ima mjsto na celu saveza....budalastine ciste...
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 feb 2009, 15:42

denimb je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:evo sad citam ovdje na portalu vijets neka kako osvojiti savez...il tako nesto...ja ovaj sportsport.ba i sve ostale novine ne mogu svatiti...nekad su protiv saveza nekad nisu...nekad su protiv odaziva igraca u repku, nekad ih pljuju zato seto se neodazovu....uglavnom svi se ulizuju ciri i tako....a dok je Kodro bio selektor svi su bili uz njega a sad izgleda svi protiv njega....al uglavnom bitno je da e ulizuju ciri...
ma pogotovo ovaj portal se okrece kako vjetar puse, samo niz dlaku, uvlaci se svimai bit ce dobro :roll:
Zato nam nikada nece biti bolje....
nema potpisa

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 feb 2009, 15:54

a to me bas nervira...kad je Kodro bio selektor on kaze nesto protiv saveza oni pisu covjek bi reko da je to necije misljenje iz raje...onih protiv saveza, tifoza...a onda ciro kaze kako mu je munib dobar prijatelj i automatski se pise kako je munib dobar, normalno sve se pise indirelktno..sjecate se one utakmice na kosevu, Kodro Bola i ostali....e tad je sportsport.ba bio za Kodru i Bolu i govorili da ce uvijek biti za njih, a evo sad doso ciro i onda se njemu uvlace pod kozu a Kodro se zabopravio...a to ne mislim samo na sportsport.ba nego i na ostale...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 18 feb 2009, 17:21

ZELJO DO GROBA je napisao/la:a to me bas nervira...kad je Kodro bio selektor on kaze nesto protiv saveza oni pisu covjek bi reko da je to necije misljenje iz raje...onih protiv saveza, tifoza...a onda ciro kaze kako mu je munib dobar prijatelj i automatski se pise kako je munib dobar, normalno sve se pise indirelktno..sjecate se one utakmice na kosevu, Kodro Bola i ostali....e tad je sportsport.ba bio za Kodru i Bolu i govorili da ce uvijek biti za njih, a evo sad doso ciro i onda se njemu uvlace pod kozu a Kodro se zabopravio...a to ne mislim samo na sportsport.ba nego i na ostale...
ma kopiraju tekstove iz nekih drugih portala ili novina i necitaju sta pise!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 feb 2009, 19:45

ma ima svasta...al kako mjenjaju misljenje to je nevjerovatno...uglavnom niđe veze...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 18 feb 2009, 19:59

Nisam upucen, gdje su se uvlacili Ciri?
Evo sad malo listam stranicu, ali to ne nadjoh..

red fan
Kontakt:

Post Postao/la red fan » 18 feb 2009, 20:23

Admir_Sa je napisao/la:
denimb je napisao/la:
Zato nam nikada nece biti bolje....

Pa kad bi se situacija u BiH fudbalu promijenila vjerovatno bi Osim pomogao BiH repki!!!! :mrgreen: :mrgreen:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 feb 2009, 20:45

@biskitt
a uvlace mu se u spuak, il malo kluturnije ulizuju mu se

@red fan aBd bice i on oko reprezentacije...a Bgm i oko Zelje
Meho Kodro
Mes Que Un Club

red fan
Kontakt:

Post Postao/la red fan » 18 feb 2009, 23:03

Upravu si u potpunosti!!!Dok je Kodro bio na celu repke svi su bili za ozdravljenje fudbala,a sad se svi fakat uvlace Ćiri u guzicu **** ih on!!!Ciro je paravan samo da gospoda sacuvaju fotelje!Je gotovo pa su bili smjenjeni pa su doveli ciru kao spasioca!a on je nas bosanski mentalitet koji brzo zaboravlja opet okrenuo uz repku!!BOJKT____ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

red fan
Kontakt:

Post Postao/la red fan » 18 feb 2009, 23:09

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@biskitt

Red fan nece biti uz repku dok se ne promjeni nesto u nasem jadnom i bizarnom fudbalu! :cry: :cry:
Opet kazem Ćiro je samo paravan koji spasava foteljase!!!!!!!! :evil: BOJKOT________________

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 feb 2009, 08:41

red fan je napisao/la:

Red fan nece biti uz repku dok se ne promjeni nesto u nasem jadnom i bizarnom fudbalu! :cry: :cry:
Opet kazem Ćiro je samo paravan koji spasava foteljase!!!!!!!! :evil: BOJKOT________________
a ovo kad sam piso mislio sam na Osima....al kad se sve promijeni nabolji...e onda ce i ZELJO DO GROBA I red fan biti uz repku...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 feb 2009, 09:02

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
red fan je napisao/la:

a ovo kad sam piso mislio sam na Osima....al kad se sve promijeni nabolji...e onda ce i ZELJO DO GROBA I red fan biti uz repku...
A cudnih vam imena i prezimena... :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.