Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Hajmo copor, vratiti se par stranica unazad: prvi golman lige. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Taj je bio najbolji do sredine septembra.Denno je napisao/la:Szczesny?

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Stotinjak minuta znaci utakmica vise sto nije nikakva razlika, a ucinak je ustvari ponizavajuci za Markizija jer je on (trebao biti) daleko ofanzivniji igrac od Kondgbie.Romagnoli13 je napisao/la:Marchisio je odigrao 100-tinjak minuta manje(računajući večerašnji meč) i plaćen je dvaput manje, a učinak im je isti.rope11 je napisao/la:Al' smo se zato usrecili sa Markizijem.Romagnoli13 je napisao/la:Ako žutozubom nešto mogu halaliti ove sezone to su propali transferi Kondogbije i Martineza.Isti qrac kako god da obrnes s tim sto bih ja vrlo rado volio Kondogbiu u Milanu.
chini i faraon na aparatima

Sto i dalje ne mjenja cinjenicu da je Milan pojeo isto go*no kao i oni, ne vidim kako smo mi to uopste prosli bolje.

I nije duplo nego samo 10 miliona manje. A ja da sad mogu birati, radje bih doveo ovog za 30 miliona nego ono beskorisno govedo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Juventusa niko vise ne zaustavi jedva cekam utakmicu u ligi prvaka, u strasnoj su formi.
Bio je vala do oktobraGefufna je napisao/la:Taj je bio najbolji do sredine septembra.Denno je napisao/la:Szczesny?

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad ih Mihine trupe zaustave u Maju, nemojte govoriti da vas nisam upozorio. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Manuel je napisao/la:Bio je vala do oktobraGefufna je napisao/la:Taj je bio najbolji do sredine septembra.Denno je napisao/la:Szczesny?

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
Novo pojacanje Atalante

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
A ovo je ?
- L'Avvocato
- Kontakt:
Znači Matri pa on, dobro ti je čovjek odgovorio

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Koji je ovo kralj aahahaha
Sad kad zabije ljubit ce grb Atalante

Sad kad zabije ljubit ce grb Atalante

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Znao sam da je Chinija i aparate neko morati pomenutirope11 je napisao/la: chini i faraon na aparatima

aparati bi još i dobri bili ..

imam istu ovakvu zurku, samo je ne furam uvijek, pošto mogu i drugu zurku furat'L'Avvocato je napisao/la:

Chini brate jesi li ti ono jednom stavljao fotku u dresu Lazia? Candreva mozda na ledjima nezz
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
za kaj pitašcaseres je napisao/la:Chini brate jesi li ti ono jednom stavljao fotku u dresu Lazia? Candreva mozda na ledjima nezz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.