Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Genghis
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Genghis » 31 maj 2010, 19:08

OTNYS_YNWA je napisao/la:Luis Fabiano : Nakon SP napuštam Sevillu. Auu kada bi skupili kakve love za njega. Treba 30tak miliona :mrgreen:
Ako pocnete skupljati od danas biće prije 2015 :mrgreen: .
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 maj 2010, 20:06

on nece kod nas sigurno jer izjavio je zelju da zaigra za SCUM pa koji ce nam **** onda... danas everton doveo Beckforda najboljeg igraca Leedsa momak je ove sezone i SCUM-u zabio a mislim da cak nisu nista ni platili za njega... ako se vec trazi igrac za klupe onda bi ovaj bio savrsen za to ali ne rafa ce nama dovesti nekog polovnog spanca...

prelistajte malo temu Chelsea unazad pa ce te vidjeti kad sam ja njima rekao da ce nas pojacati ove sezone kupovinom Benny-a
You are someone else I am still right here

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 maj 2010, 20:40

fera je napisao/la:on nece kod nas sigurno jer izjavio je zelju da zaigra za SCUM pa koji ce nam **** onda... danas everton doveo Beckforda najboljeg igraca Leedsa momak je ove sezone i SCUM-u zabio a mislim da cak nisu nista ni platili za njega... ako se vec trazi igrac za klupe onda bi ovaj bio savrsen za to ali ne rafa ce nama dovesti nekog polovnog spanca...

prelistajte malo temu Chelsea unazad pa ce te vidjeti kad sam ja njima rekao da ce nas pojacati ove sezone kupovinom Benny-a
I onda ce strucnjaci sa foruma reci kako rafa nema para i slicno
nema potpisa

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 maj 2010, 21:36

vrte se price da benayoun ide zbog rafe
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 maj 2010, 21:38

reds_forever je napisao/la:vrte se price da benayoun ide zbog rafe
Zašto me to ne čudi ? :lol:
FK Pjetlovi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 jun 2010, 09:33

Pa odlazak Benayouan bi bio moj najdrazi transfer LFC u zadnjih 10 godina ... bar kada gledam utakmicu necu se nervirati jer covjek svojim smjesnim driblinzima uzasno nervira sto je najgore zadrzava igru tako da cu biti jako sretan da mu vidim ledja ,ostaje jos par stvarih kojih se moram rijesiti od Lucasa do Rafa ali sve u svoje vrijeme :D

Hvala Benayounu za nista , nikad vise ne prisao Anfieldu ni na 10 kilometara !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 jun 2010, 10:04

SG8 je napisao/la:Benitez ima 5 miliona za ovo ljeto!
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... kitty.html
dobri stari daily mail :roll:
zadnje dvije godine nije dobio bona, nego smo zarađivali na transferima, pa mozda rafa dobije dobije te pare za transfere :? ako nisu vec potrosene, naravno u vracanje duga
Phill Jackson je napisao/la:
reds je napisao/la:
fizolof je napisao/la:kada je to on bio igrac korisniji za protivnika, nego za svoj tim?
[youtube][/youtube] :lol: :lol: :lol:

Ma kakav Drogba kako je Lucas zabio golčinu !

Ali nema veze vi mislite da je Lucas dobar igrač , OK.
Ja ne mislim tako i nema smisla se više raspravljati.
vi samo znate po benayounu i lucasu srat,,kad vec stavljas taj go sto malo ne bi spomeno kako ga po drugim forumima hvale,vidio si one ocjene za sezonu koje su realnije da ne mogu bit,ako neko nadje primjedbu na one ocjene s lfc newsa nije sav svoj,,po 25 put ponavljam momak je extra odigro obe tekme protiv scuma,arsenala i tottenhama,ville na villa parku,chavskia na stamfordu,citya na anfieldu,pa obe protiv lyona al to su naravno sve sranje od klubova,,znaci ako predobro odigras protiv najjacih klubova smotan si igrac,glup si,debil si,svasta si,,wow,odlicno razmisljanje...sto ne pljujete po babelu,20 puta je losiji od lucasa,il po drugim igracima koji su ispod svojih ocekivanja odigrala :roll:

uz torresa i reinu je najbolji bio ove sezone pa vi crknite,,nemam vise zivaca objasnjavat i pisat na ovoj temi,ovdje se unaprjed zna da su za sve lucas,benayoun i rafa krivi,a niko ne smije pisnut protiv babelcica :roll:

opet krecem u bojkot ove teme,samo sam to htio za brazilsku senzaciju objasnit,procito sam da je neko napiso da je bio najbolji igrac u-21 svjetskog prvenstva pa samo jos da dodam da su ga barsa i inter tad htjeli dovest i da je jos kapiten mlade repke i kapiten gremia bio s kojim je igro finale juznoamericke lige prvaka,,i vjerovatno neki ne znaju da je najmladji igrac u historiji brazilske lige koji je dobio nagradu za najboljeg igraca lige,,znaci nadmasio je kaku,ronalda,robinha itd. da ne nabrajam vise :D
pa znas da su rafa, lukas, benayoun, ngog, krivi za sve, rafa jer je debil, celavac, on nema pojma sta je fudbal...lukas je antitalenat, ne zna dodati lopte...benayoun nije tako los, ali izgleda ko tetkica, ima losu frizuru :lol:, ngog veze nema, ali nije ni cudo jer ga je rafa doveo, pa takav je igrac odmah debil, cast izuzetcima, ali i njih bi neki rado vidjeli van liverpoola, jer ne sviđa im se sto su na rafinoj strani, jer diraju zlatne amere, koji su rafi dali para i para na transfere, ali ovaj debil to nije znao iskoristit :roll:

sto se tice ocjena, one su previsoke, za proslu sezonu samo je reina zasluzio visoku ocjenu, ostali su daleko ispod, ali s tim da je lukas odigrao daleko bolju sezonu od kapitena, koji je odigrao najgoru sezonu u karijeri, ali niko to ne spominje, lakse je okriviti lukasa za losu igru kapitena ili carre, i to je jedan od razloga lose sezone, losa igra najboljih igraca, a ne lukas leiva
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 jun 2010, 10:18

Nesto sam razmisljao i shvatio da je 5 miliona dovoljno za kvalitet igraca koje dovodi Benitez , ima izuzetaka ali Lucas , Benayoun , Dossena , Pelegrino , Nunez , Riera , N' Gog , su se ubili za tu cijenu , samo bi ih pametan doveo za 5 miliona sve zajedno , a znamo da su neki od njih placani i po 8 miliona tipa Dossena i na kraju otisli po duplo manjoj cijeni ... koji gubitnik je taj Benitez ali vadi ga sto ima REZULTATE !

slika

Ako je on Brazilac , ja sam Crnac 8-)
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 01 jun 2010, 10:20, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 jun 2010, 10:19

YNWA je napisao/la:
sto se tice ocjena, one su previsoke, za proslu sezonu samo je reina zasluzio visoku ocjenu, ostali su daleko ispod, ali s tim da je lukas odigrao daleko bolju sezonu od kapitena, koji je odigrao najgoru sezonu u karijeri, ali niko to ne spominje, lakse je okriviti lukasa za losu igru kapitena ili carre, i to je jedan od razloga lose sezone, losa igra najboljih igraca, a ne lukas leiva
Za carraghera i gerrarda se zna da su imali losu sezonu,ali,razlika izmedju njih i ostalih je u tome sto su ljudi 11 godina igrali konstantno dobro i cinili okosnicu tima,uvijek su davali sve od sebe i mozda je ova sezona samo posljedica umora,i njih dvojica kad se zasite liverpoola mogu igrati gdje god na svijetu pozele,dok bi ovim polovnjacima igranje za liverpool trebalo predstavljati vrhunac karijere,oni bi se trebali dokazivati i davati srce i dusu za klub kao sto su to godinama cini gerrard i carragher

A sto se tice 5 miliona za transfere...sad se spominje 15 :mrgreen:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 jun 2010, 10:22

Lucas je zmaj za Gerrarda iz razloga sto je ovog "Brazilca" doveo Benitez tako da je on blago ovog kluba :mrgreen:

Pa i budala vidi da se Gerrardu ne igra u ovoj formaciji koju koristi pokusaj od trenera , ono protiv Birminghama je bilo dovoljno da se vidi sta on misli o pokusaju od trenera ... 8-)

Gerrard kao da zeli reci , sa kakvim moronom ja imam posla !

Udariti po legendi kluba zbog Beniteza je tipicno za one koji vole ovaj klub od 2005 godine , mene bi bila sramota reci da navijam za LFC a porediti i reci da je Lucas imao bolju sezonu od Gerrarda , to je neoprostivo !

E moj Carragheru da se Pelegrino sad vrati u igracke dane on bi bio zmaj za tebe jer je njega Rafa doveo !

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 jun 2010, 10:49

reds_forever je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Za carraghera i gerrarda se zna da su imali losu sezonu,ali,razlika izmedju njih i ostalih je u tome sto su ljudi 11 godina igrali konstantno dobro i cinili okosnicu tima,uvijek su davali sve od sebe i mozda je ova sezona samo posljedica umora,i njih dvojica kad se zasite liverpoola mogu igrati gdje god na svijetu pozele,dok bi ovim polovnjacima igranje za liverpool trebalo predstavljati vrhunac karijere,oni bi se trebali dokazivati i davati srce i dusu za klub kao sto su to godinama cini gerrard i carragher

A sto se tice 5 miliona za transfere...sad se spominje 15 :mrgreen:
gerrard mi je najdrazi igrac na svijetu, pratim liverpool isto onoliko godina koliko on nosi sveti dres, znam dobro sta je sve gerrard dao za liverpool, koliko mi je samo radosti donosio...znam dobro kakva je situacija i sad oko gerrarda, i nikad nisam imao namjeru da ga blatim niti cu kad imati, ali kad lose igra ja cu to reci, a ne traziti krivca u lukasu, jer je ovaj polovnjak, a mnogi to rade, svi mi dobro znamo da lukas nije neki veliki igrac, i nikad nece bi biti, ali ne mogu ga kriviti za losu sezonu kluba zbog toga, jer on nije krivac

sto se tice miliona za transfere to su samo nagađanja, i ne znam sta da mislim o tome, jer ameri nisu dali nista vec dvije sezone a mnogo su toga obecali, s druge strane ako zele sto skuplje prodati klub moraju se dovesti i igraci, jedno je sigurno tezak je period pred liverpoolom
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 jun 2010, 11:47

Gerrard je ikona i jedan o najboljih svijetskih igrača, za mene lično najbolji svijetski veznjak. Imao je slabu sezonu i to se odrazilo i na rezultate kluba, jbg desi se.
YNWA!

Gazija<
Kontakt:

Post Postao/la Gazija< » 01 jun 2010, 12:09

HOPLIT je napisao/la:Gerrard je ikona i jedan o najboljih svijetskih igrača, za mene lično najbolji svijetski veznjak. Imao je slabu sezonu i to se odrazilo i na rezultate kluba, jbg desi se.
Slažem se da je imao losiju sezonu s klubom, dobar jeste, al da je najbolji na svijetu tu se bas i neslazem.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 jun 2010, 12:36

Sve to zavisi od toga kakve igrače preferiramo. Djabe ti sto Torresa ako srce ne radi kako treba. Gerrard kada je u top formi za mene je najbolji svijetski veznjak, ima odličan pregled igre, trkačke sposobnosti su mu van serijske (karakteristika koju inače cijenim kod igrača), šut odličan, jak u duelima, sve u svemu kompletan igrač. JBg, ipak sam ja fan Liverpoola :D
YNWA!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 jun 2010, 12:51

" Svaki cigo svoga konja hvali " :mrgreen:

Logično da mi je Gerrard najbolji veznjak, Torres najbolji napadač, Glen najbolji desni bek, Reina najbolji golman itd :D

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 jun 2010, 12:55

da je bolji nebi valjo :mrgreen:
YNWA!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 jun 2010, 13:04

HOPLIT je napisao/la:da je bolji nebi valjo :mrgreen:
to to :mrgreen:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 jun 2010, 13:25

YNWA je napisao/la: a ne traziti krivca u lukasu, jer je ovaj polovnjak, a mnogi to rade, svi mi dobro znamo da lukas nije neki veliki igrac, i nikad nece bi biti, ali ne mogu ga kriviti za losu sezonu kluba zbog toga, jer on nije krivac
Krivci su vlasnici pa onda Rafa,pa tek onda igrači.
FK Pjetlovi

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 01 jun 2010, 14:09

OTNYS_YNWA je napisao/la:" Svaki cigo svoga konja hvali " :mrgreen:

Logično da mi je Gerrard najbolji veznjak, Torres najbolji napadač, Glen najbolji desni bek, Reina najbolji golman itd :D
A Lukas? :cry:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 jun 2010, 14:56

slika

Djesi Brazilac nisam te prepoznao :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.