Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 31 maj 2010, 10:45

Di Maria i Bonucci ... jos kad bi bila istina :D za mene Ranocchia je bolji i od Kjaera i Bonuccia,samo baksuzno lik sjeba koljeno al vratice se valjda ponovo dobar,kad je Ranocchia punio stranice novina,ovog Bonuccia su samo navodili kao njegovog partnera u odbrani :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 maj 2010, 13:56

JuveSissoko je napisao/la:Di Maria i Bonucci ... jos kad bi bila istina :D za mene Ranocchia je bolji i od Kjaera i Bonuccia,samo baksuzno lik sjeba koljeno al vratice se valjda ponovo dobar,kad je Ranocchia punio stranice novina,ovog Bonuccia su samo navodili kao njegovog partnera u odbrani :D
da u pocetku se ranocchia isticao....al eto povrijedi se nazalost....al danas tuttosport pise da bi se cak mogli odluciti za ranocchiu

e ovo bi dobro bilo

http://www.juvefans.info/vijesti.php?su ... m=&ucat=2&

a i ovo

samo...koliko znam u italiji se moze dovesti samo jedan igrac van EU ili da ima drzavlljanstvo jedne od zemalja clanica u kojoj igra....ne bi mogli oba onda ili mozda da krasic ima rusko drzavljanstvo ili ovaj subotic njemacko ili koje vec....joj krasic bi nam valjo ko niko..najvece pojacanje

Milan hoce mela...spominje se zamjena boriello i jos love...hhhhh :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 maj 2010, 14:54

neki dan na goal.com procitah "Juve nudi Buffona i Trezegueta za zamjenu za Boriela".. ja pao sa stolice :lol: :lol: :lol:

btw. mogu biti 2 no EU igraca.. ali ako Caceres ostane tesko da ce doci Subotic.. mada ga ja ne bi volio, Kjaer je izmislio fudbal za njega..

Ranoccija? mrtvi interista.. fuj.. izjavio kako hoce da igra za inter! imao jedno vrijeme dobru sezonu, ali nakon povrede otisao u drugi plan.. tada je bljesnuo Bonucci.. a i vidimo ko je pozvan u repku, a ko nije :mrgreen: .. ali kako god, Kjaer je igracina za svu trojicu..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 maj 2010, 17:14

Bounucci ti je takodje interista :D ,jbga drzacemo se Legra :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2010, 17:33

u odbranu Kjaer ,Krisito ,Bonuci ili Motta,na sredinu Krasic,Vargas,Pastore/Peroti i kad bi City pristao da u nekom dealu za recimo Diega pusti De Jonga i u spicu Pazini ili Gilardino uz Rosija kao poluspica.

Buffon(Maninger)

Motta(Bonuci)-Kjaer(Kanavaro)-Kielini(Ariaudo)-Krisito(Grosso)

Krasic(Kamoranezi)-Markizio(Peroti)-De Jong(Sisoko)-Vargas(Kandreva)

Rossi(Del Piero)-Gilardino(Iakinta)

prodat Zebinu,Grigeru,Legrotaljea,Molinara,Salihamidzica,Almirona(mislim da je jos pod ugovorom),Tiaga,Diega,Trezegea(zao mi je ali je vrijeme da ide) i Amaurija.
posudit De Celjea i Djovinka.
To je 11 igraca IN od kojih su vec 2 fakticki nasi,znaci 9 IN,a 10 out plus 2 posudbe.Cak mislim da se nebi previse ni istrosili.Bonuci,Mota ,Krisito,Kandreva nisu toliko skupi igraci,Peroti i Krasic nisu skupi za Juventus.Jedino ce malo teze biti dovesti Gilardina ,Rosija i Vargasa u paketu,jer tesko da ce Fiorentina prodat 2 najbolja igraca,jedino u nekom dealu koji bi ukljucio Amaurija,ali opet tesko tako da je naprijed Pazini vjerovatnija opcija
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 maj 2010, 18:33

nikako se ne slazem sa tobom.. pogotovo to Diego - De Jong :shock: dati takvog dragulja od Diega za igraca na cijoj poziciji imamo 3 vrhunska igraca Sissoko, Marchisio i Melo?

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 maj 2010, 18:58

@Daffy

De se odluči je li Sissoko polovnjak, ili vrhunski igrač. Jučer je bio polovnjak kada se pričalo o Atl. Madridu, a danas kada se spomene Cityjev De Jong, onda je vrhunski igrač. Smiješno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 31 maj 2010, 19:05

ultrasstyle_tz je napisao/la:u odbranu Kjaer ,Krisito ,Bonuci ili Motta,na sredinu Krasic,Vargas,Pastore/Peroti i kad bi City pristao da u nekom dealu za recimo Diega pusti De Jonga i u spicu Pazini ili Gilardino uz Rosija kao poluspica.

Buffon(Maninger)

Motta(Bonuci)-Kjaer(Kanavaro)-Kielini(Ariaudo)-Krisito(Grosso)

Krasic(Kamoranezi)-Markizio(Peroti)-De Jong(Sisoko)-Vargas(Kandreva)

Rossi(Del Piero)-Gilardino(Iakinta)

prodat Zebinu,Grigeru,Legrotaljea,Molinara,Salihamidzica,Almirona(mislim da je jos pod ugovorom),Tiaga,Diega,Trezegea(zao mi je ali je vrijeme da ide) i Amaurija.
posudit De Celjea i Djovinka.
To je 11 igraca IN od kojih su vec 2 fakticki nasi,znaci 9 IN,a 10 out plus 2 posudbe.Cak mislim da se nebi previse ni istrosili.Bonuci,Mota ,Krisito,Kandreva nisu toliko skupi igraci,Peroti i Krasic nisu skupi za Juventus.Jedino ce malo teze biti dovesti Gilardina ,Rosija i Vargasa u paketu,jer tesko da ce Fiorentina prodat 2 najbolja igraca,jedino u nekom dealu koji bi ukljucio Amaurija,ali opet tesko tako da je naprijed Pazini vjerovatnija opcija
Slažem se sa tobom ali izostavio si Poulsena, šta s njim ?
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 maj 2010, 19:09

Poulsen ide ekspresno prije svih :lol: .
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 31 maj 2010, 19:11

Adinjo je napisao/la:Poulsen ide ekspresno prije svih :lol: .
Poulsena za Lukasa :D
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 maj 2010, 19:30

Monolog je napisao/la:@Daffy

De se odluči je li Sissoko polovnjak, ili vrhunski igrač. Jučer je bio polovnjak kada se pričalo o Atl. Madridu, a danas kada se spomene Cityjev De Jong, onda je vrhunski igrač. Smiješno.
meni Sissoko nije polovnjak.. polovnjaci su Poulsen,Tiago,Molinaro,Grygera,Zebina,De Ceglie,Grosso i ekipa.. a Sissoka sam stavio zato sto je visak u Juventusu..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2010, 19:45

hehe Poulsena sam i zaboravio ,eto koliko je dobar.istina,mozda de jong ili neko na toj poziciji i nije potreban ukoliko Melo proigra,ali misljenja sam da Diego mora da ide,prvo sto se nije nesto posebni iskazao,drugo sto se ne uklapa nikako u filozofiju Del Nerija koji ne voli dvije teraquiste(ili kako se vec pise) u ekipi,kod njeg je jedan plafon.Tako da ili Diego u napad sto on objektivno ne moze odigrat kao recimo Kasano sto je odradjivao u Sampdoriji ili out za neki dobar dogovor,mislio sam De Jong i pare za njega bi bilo odlicno,ili zabaleta i pare.Recimo Zabaleta,Motta i Bonuci bi zatvorili i desnog beka,te rotacije na stoperima(Bonuci) i desnom veznom(Zabaleta moze i to solidno odigrat).A sve to za ne previse para.
Prvo sto treba imati na umu je da bi Juve trebao uzimati igrace koji bi esplodirali tek za 2 sezone.U narednoj cilj treba biti plasman u Ligu prvaka,a iskreno mislim da je nemoguce da opet ostanemo bez nje,i pravljenje ekipe koja bi uz 1 ili 2 igraca svjetske klase za 2-3 sezone napala taj trofej lige prvaka.
Zato mislim da su rjesenja Bonuci,Krisito,De Jong ,Krasic,Peroti,Rossi,Kjaer i mozda Zabaleta..jer oni ce biti pravi igraci bas za te 2-3 godine kada ta ekipa treba da napadne ligu prvaka.Uz to ce i Kielini postat najbolji stoper na svijetu i uz 100% zrele Markizia,Djovinka,De Celjea i Sisoka eto ekipe za ligu prvaka.
Diego nebi trebao bit u tim planovima u prvom planu kao ni Kamoranezi,kanavaro,Grosso..jer Juve ne pravi ekipu koja treba da explodira naredne sezone nego za 2-3 sezone.Oni naredne sezone trebaju samo da uhvate ligu prvaka i dadnu dovoljno prostora tim eventualnim mladim pojacanjima i/li jos 100% neafirmisanim igracima da se izgrade u Juventusu ili na posudbama negdje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 maj 2010, 20:42

daffy je napisao/la:
Monolog je napisao/la:@Daffy

meni Sissoko nije polovnjak.. polovnjaci su Poulsen,Tiago,Molinaro,Grygera,Zebina,De Ceglie,Grosso i ekipa.. a Sissoka sam stavio zato sto je visak u Juventusu..
Koji kralj!!!!!!! :mrgreen:
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 maj 2010, 21:07

eh ovako :D

Amauri ce najvjerovatnije u valenciiju na posudbu :| :| sa mogucnoscu da ga otkupe za 15 miliona.......nezz sta ce im posudba,nama trebaju pare sad da bi ulozili u stavranaje nove ekipe...bolje ga prodat za 10 nego ga slat po posudbama....

pazzini je skoro pa siguran izbor u napadu....marotta ce to pokusati zavrsti vec ovih dana...tako da su nagadjanja oko novog napadaca po meni zavrsena...pazzini ce doci sigurno...eh sad da li ce jos jedan napadac ostaje da vidimo...

nazalost,maninger bi nas moga napustiti...sto sigurno nije dobro,jer tesko cemo naci tako dobrog rezervnog golmana.....al eto,sampdorija ce ostati i bez castelazzija i mirantea pa im treba golman...a maninger ce im dobro doci

[youtube][/youtube]

na danasnji dan,prosle godine...oprostio se crno-bijeli lav...PAVEL NEDVED....hvala mu uvijek i zauvijek....JEDAN JE PAVEL
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 31 maj 2010, 23:09

Hocete li Juve pokusati dovesti Aguera kao sto se prica? On je preskup ali bi vam sjeo takav igrac. Kakav je Pazzini? Malo informacija za nas sto nismo imali mogucnosti pratiti seriu A. Vidim puno se prica o transferima a jos se nista nije desilo. Nadam se vasem i Milanovom povratku na vrh a skidanje Intera sa trona. Pozz

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 01 jun 2010, 06:47

Keane_Roy je napisao/la:Hocete li Juve pokusati dovesti Aguera kao sto se prica? On je preskup ali bi vam sjeo takav igrac. Kakav je Pazzini? Malo informacija za nas sto nismo imali mogucnosti pratiti seriu A. Vidim puno se prica o transferima a jos se nista nije desilo. Nadam se vasem i Milanovom povratku na vrh a skidanje Intera sa trona. Pozz
sve zavisi.. nasli su se Marotta ( sp. dir. Juventusa ) i sp. dir. At. Madrida da dogovore neke stvari.. glavna stvar je naravno Tiago, ali mediji spekulisu da bi mogao Marotta mu uzeti Aguera.. tj. neku kompenzaciju.. lik radi cuda sa transferima.. imamo para za Kuna, Kun isto tako zeli u Juve.. vidjet cemo sve.. Pazzini licno nije nesto predobar.. nije los napadac, solidan je.. ali nama vise ne trebaju solidni napadaci ( Iaquinta, Amauri )..

bit ce sve info, tek je danas poceo prelazni rok..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 jun 2010, 10:02

Pazzini=Amauri :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 01 jun 2010, 12:20

Blanc: Marotta gradi veliki Juve

Novi plan: Ranocchia i Bonucci u paketu

Molinaro je potpiso za stuttgart,legla su 4 miliona eura :D ..jbg dosta...mada je moglo i vise al tako je kako je

Sad se i Elia iz hamburga spominje ako miguce rijesenje da desno krilo...nezz,previse ovih spekulacija,te hocemo ovog te onog....po meni samo krasic dolazi u obzir na desnom krilu

sto se tice ovog dvojca iz baria ranocchie i bonuccija( ili bolje reci iz genoe..obojica imaju pola ugovora sa genovom :o :roll: ...nisam znao za ranocchiu al eto....hocemo ih navodno u paketu...u tom slucaju chiellini bi se vratio na mjesto lijevog beka a oni bi bili stoperi.

btw. chiellini ce igrati lijevog beka na SP a stoperi ce biti cannavaro i bonucci,iznenadjenje od lippija...koji ce danas objaviti konacan spisak..mada se nadzire vec da ce otpasti quagliarela :o ,sirigu i cossu a jos se dvomumi imedju montoliva,boriela i rossija :o

dosta iznenadjenja od lippija

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 jun 2010, 16:17

Bouncci i Ranocchia u paketu! to bi bilo san snova,kad bi se ostvarilo,imali bi nevjerovatnu buducnost u odbrani,al ipak je to samo Tuttosport :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 jun 2010, 16:29

Krasic links ! 8-)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.