Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
da u pocetku se ranocchia isticao....al eto povrijedi se nazalost....al danas tuttosport pise da bi se cak mogli odluciti za ranocchiuJuveSissoko je napisao/la:Di Maria i Bonucci ... jos kad bi bila istinaza mene Ranocchia je bolji i od Kjaera i Bonuccia,samo baksuzno lik sjeba koljeno al vratice se valjda ponovo dobar,kad je Ranocchia punio stranice novina,ovog Bonuccia su samo navodili kao njegovog partnera u odbrani
Slažem se sa tobom ali izostavio si Poulsena, šta s njim ?ultrasstyle_tz je napisao/la:u odbranu Kjaer ,Krisito ,Bonuci ili Motta,na sredinu Krasic,Vargas,Pastore/Peroti i kad bi City pristao da u nekom dealu za recimo Diega pusti De Jonga i u spicu Pazini ili Gilardino uz Rosija kao poluspica.
Buffon(Maninger)
Motta(Bonuci)-Kjaer(Kanavaro)-Kielini(Ariaudo)-Krisito(Grosso)
Krasic(Kamoranezi)-Markizio(Peroti)-De Jong(Sisoko)-Vargas(Kandreva)
Rossi(Del Piero)-Gilardino(Iakinta)
prodat Zebinu,Grigeru,Legrotaljea,Molinara,Salihamidzica,Almirona(mislim da je jos pod ugovorom),Tiaga,Diega,Trezegea(zao mi je ali je vrijeme da ide) i Amaurija.
posudit De Celjea i Djovinka.
To je 11 igraca IN od kojih su vec 2 fakticki nasi,znaci 9 IN,a 10 out plus 2 posudbe.Cak mislim da se nebi previse ni istrosili.Bonuci,Mota ,Krisito,Kandreva nisu toliko skupi igraci,Peroti i Krasic nisu skupi za Juventus.Jedino ce malo teze biti dovesti Gilardina ,Rosija i Vargasa u paketu,jer tesko da ce Fiorentina prodat 2 najbolja igraca,jedino u nekom dealu koji bi ukljucio Amaurija,ali opet tesko tako da je naprijed Pazini vjerovatnija opcija
Poulsena za LukasaAdinjo je napisao/la:Poulsen ide ekspresno prije svih.
meni Sissoko nije polovnjak.. polovnjaci su Poulsen,Tiago,Molinaro,Grygera,Zebina,De Ceglie,Grosso i ekipa.. a Sissoka sam stavio zato sto je visak u Juventusu..Monolog je napisao/la:@Daffy
De se odluči je li Sissoko polovnjak, ili vrhunski igrač. Jučer je bio polovnjak kada se pričalo o Atl. Madridu, a danas kada se spomene Cityjev De Jong, onda je vrhunski igrač. Smiješno.
Koji kralj!!!!!!!daffy je napisao/la:meni Sissoko nije polovnjak.. polovnjaci su Poulsen,Tiago,Molinaro,Grygera,Zebina,De Ceglie,Grosso i ekipa.. a Sissoka sam stavio zato sto je visak u Juventusu..Monolog je napisao/la:@Daffy
De se odluči je li Sissoko polovnjak, ili vrhunski igrač. Jučer je bio polovnjak kada se pričalo o Atl. Madridu, a danas kada se spomene Cityjev De Jong, onda je vrhunski igrač. Smiješno.
sve zavisi.. nasli su se Marotta ( sp. dir. Juventusa ) i sp. dir. At. Madrida da dogovore neke stvari.. glavna stvar je naravno Tiago, ali mediji spekulisu da bi mogao Marotta mu uzeti Aguera.. tj. neku kompenzaciju.. lik radi cuda sa transferima.. imamo para za Kuna, Kun isto tako zeli u Juve.. vidjet cemo sve.. Pazzini licno nije nesto predobar.. nije los napadac, solidan je.. ali nama vise ne trebaju solidni napadaci ( Iaquinta, Amauri )..Keane_Roy je napisao/la:Hocete li Juve pokusati dovesti Aguera kao sto se prica? On je preskup ali bi vam sjeo takav igrac. Kakav je Pazzini? Malo informacija za nas sto nismo imali mogucnosti pratiti seriu A. Vidim puno se prica o transferima a jos se nista nije desilo. Nadam se vasem i Milanovom povratku na vrh a skidanje Intera sa trona. Pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.