Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
dajte imal ko stranicu da pratim ove rezultate rukometa igrace mislim
Hahaha yebe se vama vi ćete barem igrat 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
oćemo brate, evo ja ppustio užićko kolo igram sam po sobiBihac96 je napisao/la:Hahaha yebe se vama vi ćete barem igrat

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
http://pol2016.ehf-euro.com/home/tajger je napisao/la:dajte imal ko stranicu da pratim ove rezultate rukometa igrace mislim
Hajde Nec i Twente golovi jbt.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Evo ne igra milosevic,a vojvodi usput **** mater glupu....adis30 je napisao/la:Nisam to znao a i da je tacno Vojvoda mi je nepredvidljiv jednu zabije 35 drugu 3 kosanikadnedobijam je napisao/la:@adis, mislim da milosevic ne igra danas,tako da bi vojvoda over trebao doci.Provjeri ako hoces,ali mislim da sam jutros tako procitao.
- muhamed121
- Kontakt:
Go go Francuzi
-
- Kontakt:
Pa jel moguće da je Reichman dao samo jedan gol ? 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gledao sam malo, igra se otvoreno i dobro ali nema golova, yebiga... Moglo bi u drugom procepiti. Kvota 'skromnih' 4.00Okolele je napisao/la:Hajde Nec i Twente golovi jbt..

Sto sudija norvezanima vrati nogu za 2 minute hahah
cekam i ja evo gledao pol znaci ne znas ko je smotaniji bas da se zapitas nekad ko sve igra i dobija pare za toOkolele je napisao/la:Hajde Nec i Twente golovi jbt..
- bugojanac1234
- Kontakt:
hajde francuzi yebo vas p-e-d-e-r karabatic sviju
-
- Kontakt:
hajde reichman gaduroo
Ma ja ih odigrao 7+ vidim i jedni i drugi ove sezone efikasno igraju jos u medjusobnim imaju jedno 3-4 utakmice 7+ i ono nista jbt..Bar jedan gol u prvom da zabiju..tajger je napisao/la:cekam i ja evo gledao pol znaci ne znas ko je smotaniji bas da se zapitas nekad ko sve igra i dobija pare za toOkolele je napisao/la:Hajde Nec i Twente golovi jbt..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- muhamed121
- Kontakt:
Marš Francuzi djubradi jedna majku vam retardiranu
- bugojanac1234
- Kontakt:
koji je ovo qrac, sudije sude protiv francuske
Sace krenut stimanej za francuze nista se ne brinite
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, prolazi to lagano... Do 70. minute 4:3.... zgmiky styleOkolele je napisao/la:Ma ja ih odigrao 7+ vidim i jedni i drugi ove sezone efikasno igraju jos u medjusobnim imaju jedno 3-4 utakmice 7+ i ono nista jbt..Bar jedan gol u prvom da zabiju..tajger je napisao/la:cekam i ja evo gledao pol znaci ne znas ko je smotaniji bas da se zapitas nekad ko sve igra i dobija pare za toOkolele je napisao/la:Hajde Nec i Twente golovi jbt..

Bez, zayebancije, bice golova ja mislim... ali bas sedam.

ajde zenit okreci to
Ma odigrao njih 7+ i dodao im PSV 4+ na tri marke dobitak oko 100 haj reko da probam jer vise ne znam sta da odigram..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.