Uh dobro je, sad bi mogli boljeg veznog dovestiBLU SKY je napisao/la:Nista od dolaska muharemovica u vas klub nisu se uspjeli dogovoriti sa gracičem.

Uh dobro je, sad bi mogli boljeg veznog dovestiBLU SKY je napisao/la:Nista od dolaska muharemovica u vas klub nisu se uspjeli dogovoriti sa gracičem.
Nada umire zadnjadell21 je napisao/la:Tesko vrlo tesko da bi mogli boljeg dovesti, mozda po imenu al dok se uklopi i sve ostalo. lede je strasanigrac za nasu ligu priznali vi to ili ne. Ja bi ga volio u zelji iskren da budem.
Posudit ćemo vam Blagojevića, nek odrzava formuMortemHz je napisao/la:Nada umire zadnjadell21 je napisao/la:Tesko vrlo tesko da bi mogli boljeg dovesti, mozda po imenu al dok se uklopi i sve ostalo. lede je strasanigrac za nasu ligu priznali vi to ili ne. Ja bi ga volio u zelji iskren da budem.
E jbg sad, pretjeruješ... Ne znam što ti to treba. Da te podsjetim da je Dino S. u izvšnom odboru Asocijacije evropskih klubova.jurisicduska je napisao/la:@Hadzijalagic imaš mišljenja o Stevanoviću prije nego što je potpisao za vas, stičem dojam da ga i vi niste htjeli također niko ga nije priželjkivao ni od nas. Velika je kocka s njim. Ali eto neću dalje, nađi pa pročitaj. I garantujem ti da niko od nas na forumu ne bi euforisao oko tog igrača, možda ovi derbi navijači bi, ko imalo prati fudbal reakcija bi mu bila malo bolja nego na Simeunovića. Realno je da je bolje Stevanovića vraćati u život nego Simeunovića to se mogu složiti.
@pdč to što Dino Selimović izjavi koji ne zna koliko igrača igra fudbal nije nikad u životu loptu nogom dotakao, ne znam što se uzima za ozbiljno Kakav. Blagojević i želja. Mislim zasluženo prcaš jer je fkt to izjavio, ali on je relevantan za fudbal pravo tako da ne vjerujem da bi neko sa nekim minimalnim predzadnjem o lopti to rekao.
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Stevanović se već pokušao "vratiti u život", dok Simeunović tek treba da pokuša.
Privatni fakultetjurisicduska je napisao/la:Ja govorim o fudbalu kao igri ne o fudbalu kao biznisu. Dino je laik za igru. Nikad je nije igrao, nikad se nije bavio njom. Ništa ne zna o njoj nit mu je ikad posao bio da skautira igrače. Ne znam što te čudi neće Konjić biti u Eca, normalno da će to biti neko obrazovan. U Eca se održavaju seminari o strateškom razvoju kluba i modulima finansiranja i tako dalje. Ne raspravlja se o fudbalerima i njihovim mogućnostima.
Njegov cv :
Obrazovanje :
Prva Bošnjacka gimnazija u Sarajevu
Poslovna škola Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu
London School of Public Relations Sarajevo
Fakultet poslovne ekonomije Panevropskog Univerziteta “Apeiron” u Banja Luci
Sadašnja pozicija…poslovni put…
Generalni direktor Fudbalskog kluba Sarajevo
Direktor 5D-CADD d.o.o. Sarajevo
Predsjednik Udruzenja za digitalizaciju i informatizaciju kulturne bastine DIGI.BA Sarajevo
Kao što vidimo ni funkcije mu nisu vezane za skautiranje fudbalera i tako dalje. On s tim ukratko nema ništa nit treba imati
Trenutno korisnika/ca: laszlo, tutankamon1905 i 40 gostiju.