Mislim da je ovo samo da nabijaju klikove na svoju stranicu.damirc je napisao/la:Evo gdje sam pronasao tu informaciju pa se uvjerite i sami
http://www.onlinebht24.com/2016/01/stev ... isali.html
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ima istine u ovom posto sam nacu da su nasi pregovarali sa agentom BH reprezetativca o mogučoj posudbi samo sto se nije spominjalo ime tako da neznam da li se radi bas o Haretu ali nebi me iznenadilo i da to bude Hare jer je veliki Željovac.damirc je napisao/la:Evo gdje sam pronasao tu informaciju pa se uvjerite i sami
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- zubanovic89
- Kontakt:

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
- Kontakt:
Et majstor furima razjasnio da nije Haretm8782 je napisao/la:Mislim da je ovo samo da nabijaju klikove na svoju stranicu.damirc je napisao/la:Evo gdje sam pronasao tu informaciju pa se uvjerite i sami
#dodjinajdrazi
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- TMmanija2012
- Kontakt:
MA VI STVARNO NISTE NORMALNI ...joooj ako je istina
prvi tim pa nova rubrika drugi timDR.HOUSE je napisao/la:Ipee hoce svi stati u onu rubriku prvi tim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Jesu pregovarali o posudbi, od toga ništa..BLU SKY je napisao/la:Ima istine u ovom posto sam nacu da su nasi pregovarali sa agentom BH reprezetativca o mogučoj posudbi samo sto se nije spominjalo ime tako da neznam da li se radi bas o Haretu ali nebi me iznenadilo i da to bude Hare jer je veliki Željovac.damirc je napisao/la:Evo gdje sam pronasao tu informaciju pa se uvjerite i sami
[youtube][/youtube]
Gospodine Senade, eksluzivno za naš portal, šta mozete reći o.........?
Senad Misimović: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAJMOOOOOOOOOOOOOOOOOO
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
- Kontakt:
Ovo je izmaklo kontroli, Hitna ce imati vise posla nego za Novu godinu. Ajde Ugljesaaa majstoreee
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ipee je napisao/la:prvi tim pa nova rubrika drugi timDR.HOUSE je napisao/la:Ipee hoce svi stati u onu rubriku prvi tim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

e još da se odriješi kesa da siroti samohrani sportski novinar ode u antaliju...bilo bi šteta da padamo na takvim sitnicama.
- JohnCleese
- Kontakt:
Tacno
Sve je ovo dzaba ako ne bude javljanje iz Antalije sa lica mjesta

Sve je ovo dzaba ako ne bude javljanje iz Antalije sa lica mjesta

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
kesirace florentino misirone za ipeta i kakvu damu iz antalije
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ili damu iz srbije.
Hocel nam Misimorez dat i poso svima?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
neka se izjasni, mozda usput svrate do tiraspola, nije daleko
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Je li istina da danas na treningu radiš grudi, a da si juče radio noge?fedeltafrotta je napisao/la:kesirace florentino misirone za ipeta i kakvu damu iz antalije

Ne bilo kakva dama, nego za Ipeta mora Miske obezbijediti Zoranu Stanicfedeltafrotta je napisao/la:kesirace florentino misirone za ipeta i kakvu damu iz antalije

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
zubanovic89 je napisao/la:

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
ZVANIČNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !