Ugljesa ide zadnji za tebe kao slag na tortuPipiDugaCarapa je napisao/la:Ima li ko kakvih smirića majke vam? Jesu li morali Uglješu zadnjeg ostaviti ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ugljesa ide zadnji za tebe kao slag na tortuPipiDugaCarapa je napisao/la:Ima li ko kakvih smirića majke vam? Jesu li morali Uglješu zadnjeg ostaviti ?
Rekoh ti ja, a ti mi ne vjerujessajo10 je napisao/la:Dobro dosao nazad Srdjane!![]()
Joj ljudi ovo je pre vise... (dobrog)![]()
Pade serverDR.HOUSE je napisao/la:Ipee hoce svi stati u onu rubriku prvi tim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj brate tako, nikad nisam napisao da ne vjerujem.. samo da sam malo skeptican (bio).tm8782 je napisao/la:Rekoh ti ja, a ti mi ne vjerujessajo10 je napisao/la:Dobro dosao nazad Srdjane!![]()
Joj ljudi ovo je pre vise... (dobrog)![]()
![]()
![]()
Virtu4l je napisao/la:Cuj Bosketa 'kad sam u mladosti igrao protiv Zeljeznicara'... k'o da ima 38 godina
Kad smo vec kod toga, vidim da je Djelmic sklonjen sa stranice i mozemo sad, ako to nije bio slucaj prije, vec reci bivsi je fudbaler naseg tima.Virtu4l je napisao/la:Pade serverDR.HOUSE je napisao/la:Ipee hoce svi stati u onu rubriku prvi tim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PipiDugaCarapa je napisao/la:Ljudi, pravi se stadion.. Nije dvije već slijedećih šest kula: Misimorezova, Makovska, Ajfelova, Bajramdođevska, na zvaničnoj stranici mozete napisati prijedloge za preostale dvije, ipak, to je ono što koči izgradnju..
Svaka čast na ovomedjedovic01 je napisao/la:
Majsotre, samo jako, dosao si u najbolji klub u BiH
Svaka cast i na ovim nekim stvarima sto se radi, ovi intervijui su bas fin potez. Izgleda da i marketing ide naprijed. Sad je samo na nama navijacima da dodjemo u sto vecem broju.
Ne budi ko pitar.damirc je napisao/la:Ljudi jel neko zna nesto vise, ako zna neka mi odgovori u PP, ali po nekim informacijama slijedeca velika BOMBA je Medunjanin