FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 27 jan 2016, 11:59

amko27 je napisao/la:Ovaj sto se spominje iz lige petice je li napadac i igrao za svoju reprezentaciju na nekoliko EP i SP? Tako sad cuh, i dalje mislim da me fura raja, pa me stid i napisati ime :). Pa cisto da vidim ima li grama istine :)
Da napišeš Suarez halalio bih ti :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jan 2016, 12:00

ChWilla je napisao/la:rezultat niko ne može garantovati. ne treba previše letiti da ne bi udarili. ali urađeno je šta se moglo uraditi.
Tacno, dovodjenje igraca je preduslov za rezultat...mi smo doveli veliki broj igraca koji zeli ozivjeti karijeru i to zahtjeva vrijeme, lopte igrati sigurno nisu zaboravili ali se mora biti strpljiv. Uostalom ova ekipa je za iducu godinu sad bez ikakvih ocekivanja jer trebace im sigurno pola godine da poslazu kockice ako izborimo evropu dobro i jeste to je neko moje razmisljanje.
Vec sam pisao da je izgurati fino do polusezone nazalost uspjeli smo polovicno, sada i ako izborimo evropu imamo fond igraca da igramo i tamo i u ligi kako treba. Pokazalo se itekako da ova uprava zna sta radi i da zasluzuje pohvale, pogotovo ovi koji su radili na dovodjenju igraca Doric, Nikolic i Misimovic. Niz projekata koji nema veze sa ekipom se pokrenuo i za neke stvari treba vremena i strpljenja nema dileme da smo na dobrom putu i to je ono sto me cini zadovoljnim.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 27 jan 2016, 12:01

Virtu4l je napisao/la:
amko27 je napisao/la:Ovaj sto se spominje iz lige petice je li napadac i igrao za svoju reprezentaciju na nekoliko EP i SP? Tako sad cuh, i dalje mislim da me fura raja, pa me stid i napisati ime :). Pa cisto da vidim ima li grama istine :)
Da napišeš Suarez halalio bih ti :rol:
hahaha doduse nije mogao igrati na EP
ma kontam da me loze 100% :)

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 27 jan 2016, 12:02

Pa napisi ime

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 27 jan 2016, 12:04

Pojedose se od muke "anamo" sa one strane (forum)..Neka ih nervoza hvata,spominju neka plava proljeca.. :kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 27 jan 2016, 12:06

Okolele je napisao/la:Pojedose se od muke "anamo" sa one strane (forum)..Neka ih nervoza hvata,spominju neka plava proljeca.. :kafa:
Pa moraju se baviti nama kad se kod njih nista ne desava..
BUDI ŽELJO !!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 jan 2016, 12:06

Okolele je napisao/la:Pojedose se od muke "anamo" sa one strane (forum)..Neka ih nervoza hvata,spominju neka plava proljeca.. :kafa:
Ma prijatelju dobice i oni pojacanja ovih dana. Nek ne treba gledati ni na koga. Svako u svoju avliju, samo kod nas je ovo tek pocetak vjeruj mi...

EDIT: Grudva je krenula. :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 27 jan 2016, 12:08

Dobro dosao Stana
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 jan 2016, 12:11

Paraf na ugovore se jutros stavili oba igraca.
Dobrodoslica obojici...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 jan 2016, 12:12

Igraci koji su dosli, bar po imenima, zaista odaju postovanje kod navijaca i potpuno je sigurno da su oni jedan nivo vise po kvalitetu u odnosu na igrace koje smo imali zadnjih godina, a pogotovo ove godine. Cekali smo dugo, uprava je radila kao sto se sada i vidi na konsolidaciji kluba, tu je trpio rezultat, ali se znalo da se do ovog trenutka moglo doci jedino kroz strpljenje i kroz dobar i kvalitetan rad.Dosli smo do situacije da je bilo neminovno napraviti jedan ovakav prelazni rok i ono sto mi se cini je, da ce to biti jedini prelazni rok gdje smo ovako radili, jer je bilo pod moranje napraviti takav obrt i remont u ekipi. Kroz godine, nas igracki kadar je bio sve siromasniji i mi smo imali puno srece da smo u tom periodu imali generaciju mladih talenata koji su uspjeli da pokazu kvalitet i koji su iznijeli pritisak ovog medjuvremena, gdje smo cekali i kvalitet sa strane. Inace bi bili u velikom problemu, jer nismo imali novca, odnosno novac se prosljedjivao na druge stvari, da kupimo nekoga ko je kvalitetom i imenom dostojan ovakvog kluba kao sto je Zeljo.

Ipak, sada kada smo kao klub to uspjeli i kada se situacija cini mnogo povoljnijom u odnosu na proslo vrijeme, mi smo istrpili taj period i svakako ocekujemo bolju buducnost. Mi navijaci smo s pravom obradovani i vidimo kod ovih potpisa jednu jasniju sliku cemu nas klub zapravo stremi i cemu se ubuduce mozemo nadati.

S obzirom da je vec sada i svakom laiku sigurno da ce ova ekipa pokusati u drugom dijelu da napravi bolji rezultat i da pokusa na terenu kroz dva takmicenja da izbori evropsko takmicenje, bitno je da znamo i da razmisljamo u tom pravcu i pozitivno, ali svakako i oprezno, jer zaostatak je veliki, a mnogo je novih igraca i prakticno je ovo neki novi pocetak. Koliko ce to biti uspjesno u ovoj polusezoni, meni cak nije puno ni vazno, koliko mi je vazno da ce u ligi 12, ovo biti vec uigrana ekipa koja ne bi trebala imati puno promjena na ljeto i gdje bi tek tada trebali pokazati svoje pravo lice. Nece biti smak svijeta ako cak ni sa ovakvom ekipom ne odemo u evropu, ova ekipa vec sad ima jedan dio alibija u svojoj neuigranosti, kao i veliki zaostatak, jer se vidi da i ostale ekipe iz vrha imaju iste ambicije i pojacavaju se u skladu sa njima. Nase je da pokusamo da iznenadimo, pa ako uspije bice fantasticno, ako ne uspije, onda se moramo potruditi da u ligi 12 sa ovakvom ekipom koja ce do tada vec biti uigrana, budemo prvi favorit za osvajanje te lige. Nadam se da ce ovaj "novi" Zeljo dobiti podrsku na tribinama kakvu zasluzuje, bez obzira na rezultat, jer ljudi,navijaci i simpatizeri moraju dati svoj glas u ovom pozitivnom talasu koji nas trenutno nosi, kako bi pomogli i Edisu, i igracima. Oni opet trebaju da osjete svu ljubav koju im mi mozemo pruziti, jer samo tako mozemo, u zajednistvu, da uzivamo, i da nas uvijek na terenu bude 12.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 jan 2016, 12:14

boccaccio je napisao/la:Igraci koji su dosli, bar po imenima, zaista odaju postovanje kod navijaca i potpuno je sigurno da su oni jedan nivo vise po kvalitetu u odnosu na igrace koje smo imali zadnjih godina, a pogotovo ove godine. Cekali smo dugo, uprava je radila kao sto se sada i vidi na konsolidaciji kluba, tu je trpio rezultat, ali se znalo da se do ovog trenutka moglo doci jedino kroz strpljenje i kroz dobar i kvalitetan rad.Dosli smo do situacije da je bilo neminovno napraviti jedan ovakav prelazni rok i ono sto mi se cini je, da ce to biti jedini prelazni rok gdje smo ovako radili, jer je bilo pod moranje napraviti takav obrt i remont u ekipi. Kroz godine, nas igracki kadar je bio sve siromasniji i mi smo imali puno srece da smo u tom periodu imali generaciju mladih talenata koji su uspjeli da pokazu kvalitet i koji su iznijeli pritisak ovog medjuvremena, gdje smo cekali i kvalitet sa strane. Inace bi bili u velikom problemu, jer nismo imali novca, odnosno novac se prosljedjivao na druge stvari, da kupimo nekoga ko je kvalitetom i imenom dostojan ovakvog kluba kao sto je Zeljo.

Ipak, sada kada smo kao klub to uspjeli i kada se situacija cini mnogo povoljnijom u odnosu na proslo vrijeme, mi smo istrpili taj period i svakako ocekujemo bolju buducnost. Mi navijaci smo s pravom obradovani i vidimo kod ovih potpisa jednu jasniju sliku cemu nas klub zapravo stremi i cemu se ubuduce mozemo nadati.

S obzirom da je vec sada i svakom laiku sigurno da ce ova ekipa pokusati u drugom dijelu da napravi bolji rezultat i da pokusa na terenu kroz dva takmicenja da izbori evropsko takmicenje, bitno je da znamo i da razmisljamo u tom pravcu i pozitivno, ali svakako i oprezno, jer zaostatak je veliki, a mnogo je novih igraca i prakticno je ovo neki novi pocetak. Koliko ce to biti uspjesno u ovoj polusezoni, meni cak nije puno ni vazno, koliko mi je vazno da ce u ligi 12, ovo biti vec uigrana ekipa koja ne bi trebala imati puno promjena na ljeto i gdje bi tek tada trebali pokazati svoje pravo lice. Nece biti smak svijeta ako cak ni sa ovakvom ekipom ne odemo u evropu, ova ekipa vec sad ima jedan dio alibija u svojoj neuigranosti, kao i veliki zaostatak, jer se vidi da i ostale ekipe iz vrha imaju iste ambicije i pojacavaju se u skladu sa njima. Nase je da pokusamo da iznenadimo, pa ako uspije bice fantasticno, ako ne uspije, onda se moramo potruditi da u ligi 12 sa ovakvom ekipom koja ce do tada vec biti uigrana, budemo prvi favorit za osvajanje te lige. Nadam se da ce ovaj "novi" Zeljo dobiti podrsku na tribinama kakvu zasluzuje, bez obzira na rezultat, jer ljudi,navijaci i simpatizeri moraju dati svoj glas u ovom pozitivnom talasu koji nas trenutno nosi, kako bi pomogli i Edisu, i igracima. Oni opet trebaju da osjete svu ljubav koju im mi mozemo pruziti, jer samo tako mozemo, u zajednistvu, da uzivamo, i da nas uvijek na terenu bude 12.
Kao i uvijek :clap: :clap: :clap:

BHDragons
Kontakt:

Post Postao/la BHDragons » 27 jan 2016, 12:25

boccaccio je napisao/la:Igraci koji su dosli, bar po imenima, zaista odaju postovanje kod navijaca i potpuno je sigurno da su oni jedan nivo vise po kvalitetu u odnosu na igrace koje smo imali zadnjih godina, a pogotovo ove godine. Cekali smo dugo, uprava je radila kao sto se sada i vidi na konsolidaciji kluba, tu je trpio rezultat, ali se znalo da se do ovog trenutka moglo doci jedino kroz strpljenje i kroz dobar i kvalitetan rad.Dosli smo do situacije da je bilo neminovno napraviti jedan ovakav prelazni rok i ono sto mi se cini je, da ce to biti jedini prelazni rok gdje smo ovako radili, jer je bilo pod moranje napraviti takav obrt i remont u ekipi. Kroz godine, nas igracki kadar je bio sve siromasniji i mi smo imali puno srece da smo u tom periodu imali generaciju mladih talenata koji su uspjeli da pokazu kvalitet i koji su iznijeli pritisak ovog medjuvremena, gdje smo cekali i kvalitet sa strane. Inace bi bili u velikom problemu, jer nismo imali novca, odnosno novac se prosljedjivao na druge stvari, da kupimo nekoga ko je kvalitetom i imenom dostojan ovakvog kluba kao sto je Zeljo.

:clap: :clap: :bow: :bow:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 27 jan 2016, 12:26

Bokačo u kost kao i svaki put :clap:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

pride_of_merseyside
Kontakt:

Post Postao/la pride_of_merseyside » 27 jan 2016, 12:30

Ehh, sad su mi jasni oni odlasci i sve što je najavljivano. Ogroman napredak je napravljen, ni najveći optimisti se nisu nadali ovome vjerovatno. Što se tiče ovoga i svih ostalih projekata u klubu, svaka čast za upravu. Sad ostaje da struka odradi svoj posao i izvuče maksimum iz ove sezone. Šanse sigurno imamo, ali nećemo biti nepobjedivi, ni mi niti bilo ko. Većina ekipa iz vrha se pojačala i svi se s pravom nadaju Evropi, tako da će nijanse odlučivati.
Najvažnije je da imamo strpljenja svi, da ne dodje do raspada ekipe već nakon prve polusezone ili neuspjeha. Ovo je ekipa koja ima kapacitet za velike stvari narednih godina, pa se nadam da će ostati na okupu, bez velikih promjena, što duže. VTŽ :ljepota: Valjda načekati 28. februar. :|
I da, najljepši smo! :cool:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 27 jan 2016, 12:31

VOLIM TE ŽELJO
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 jan 2016, 12:35

Emir Spahic :mrgreen:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 jan 2016, 12:39

Stanic nikada nije trebao ni ici iz Želje... To je bila glupost. Dobrodosao nazad ! :clap:

Uprava :bow:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 27 jan 2016, 12:39

Cuj hoce Spahica,sad se pretjeruje al fakat

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 27 jan 2016, 12:40

shzna je napisao/la:Emir Spahic :mrgreen:
Sou.rce Bob :lol:

PlavaPorodica
Kontakt:

Post Postao/la PlavaPorodica » 27 jan 2016, 12:44

salemprolic je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Zeljo ce da bude strah i trepet, aBd samo uigrati ekipu!

Ne treba janje, ja cu biti zadovoljan i sa 1kg pecenja:)

Hajdeeee ZELJO!!!
Tebi kilo meni ostatak...znate da sam slab na tu zivotinju :mrgreen:
Aj Allaha mi ahahahahahahahahahahahahahahaha,saleme ostavi parče,posoli i može od meze dvije od po cola :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.