ko ga ima

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bihac96 je napisao/la:al jedna od jacih scena uleti ibro napisa dojava bila argentinska liga i napisa tocan rezultat za gosta 1-0 uleti admin banova ga a brat pogodio
Nisam najbolje upratio jel skupio u 1/4 dvije licne ili se je povrijedioTorres_9 je napisao/la:Sto je igro samo 11 min lopez ne kontam ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hosa85 je napisao/la:Quilmes-olimpo dojava rez: 0-1
insider je napisao/la:Banovan do daljnjeg.Hosa85 je napisao/la:Quilmes-olimpo dojava rez: 0-1
Effenberg je napisao/la:Ljudi dragi potcijenili ste i vi i sve kladionice Kerber i to zesce. To je vrlo respektabilna teniserka, i sto je najbitnije sa top mentalitetom, ja sam ubijedjen da ih je vrlo malo koje mogu se ovako vratiti. Da je otislo u 3 seta ubila bi je Aza. Bio sam iznenadjen kad sam pred mec vidio da je kvota na Kerber skoro 4. Nije Azarenka toliko bolja od nje, da na nju bude 1,3 - 1,4.
Nisu kladare nista predvidile. Naravno da je imala i malo srece Kerber. Ali kvota na Azu nije bila isplativa i bila je pravi public bet. To se ne kladi nikako, a na Kerber je bila previsoka i vrijedna pokusaja spekulacije. Jbg ova je vjerovala da moze i sasila joj je niz liniju 4-5 forehanda zaredom. Izgledalo je ko da je Wawrinkin duh usao u nju u tom momentu. Inace poznata je po tome da moze igrati duge razmjene i vracati nemoguce, i kao takva i kao 6. na WTA ne moze imati kvotu po mom misljenju vecu od 2.5 protiv Azarenke koja je tek dosla poslije povrede. Zao mi je svih sto su pali, i ja gotivim Azarenku pravo, ali Kerber joj je bila prvi pravi test, niko s njom ne izlazi tako lako na kraj, jer je ogroman borac. Znam to jer sam dosta njenih meceva gledao.LARSSONCHE je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Ljudi dragi potcijenili ste i vi i sve kladionice Kerber i to zesce. To je vrlo respektabilna teniserka, i sto je najbitnije sa top mentalitetom, ja sam ubijedjen da ih je vrlo malo koje mogu se ovako vratiti. Da je otislo u 3 seta ubila bi je Aza. Bio sam iznenadjen kad sam pred mec vidio da je kvota na Kerber skoro 4. Nije Azarenka toliko bolja od nje, da na nju bude 1,3 - 1,4.
A eto ko kladionice predvidjele da ce se ova vratit nakon 5:2 i 40:00 ??
C.P prosao i Durantula Antony kv1muhamed121 je napisao/la:C.Paul vise,Antony vise, i Durantula viserodrigo87 je napisao/la:hajmo prognozeri veceras za nba nesto predlozite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.